Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty... Vlerësimi i Temës: 10 votime, mesatarja 4.60.
Gjithsej 119 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
PARIS
beautiful pain

Regjistruar: 16/12/2005
Vendbanimi: AIR&TRAIN
Mesazhe: 623

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re tedua.gif
Ky file është shkarkuar 233 herë.

Dhe une gjithmone do vij ketu.
Te shkruaj mungesen tende.
Te shkruaj diten time ndonese perciptazi.
Minutat kalojne.Mesdita kaloi...Asnje cicerime telefoni.Heshtje brenda meje.
Zerat e shpirtit tim duan te largohen, por i mbaj me force ketu.
Nuk dua tu bindem...Dua te behem dita jote, vullneti yt,deshira jote...
Dua te shkrihem ne diten tende, si qiriu i bardhe qe tretet pak nga pak...
Minutat terbohen ne shpirtin tim.Mbase je akoma i zemeruar me veten tende!
Mbase jam une ajo qe te zemerova me cfare kam shkruar sot ketu.
Thjeshte mblodha kujtimet ne vargje te gjata dhe shkurtimisht shpertheva
ndjenjat brenda meje.Te fshehura, te paharruara...Kujtime!
Ndeshemi ne ditet tona te pakuptimta.Ne ngjyren e fjaleve te shpirtit.
Po Shpirti Im,-Ku eshte Shpirt????!!!!-Pergjigjmu!!!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 28 Dhjetor 2005 22:39
PARIS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të PARIS Kërko mesazhe të tjera nga: PARIS Shto PARIS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto PARIS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
PARIS
beautiful pain

Unhappy

Ne djall vafshin te gjithe te Dashuruarit e Heshtur...Amen...

Mesazh i vjetër 28 Dhjetor 2005 23:25
PARIS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të PARIS Kërko mesazhe të tjera nga: PARIS Shto PARIS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto PARIS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

E nese djalli mund te jem vete une, atehere une duhet te shkoj tek vetvetja.Nese ky nuk eshte ferr atehere cfar emri duhet ti veme... Duhet te shkojm ne djall ne te dashuruarit e heshtur me thote Paris , por heshtjen e vrame neteve te ndrojtjes dhe e dogjem sikur te ishte heretike.Ne momentin kur do te kuptojm se nuk mund te jetojme mé me te kaluaren atehere do te fillojm te jetojme te tashmen. Ika...

Mesazh i vjetër 29 Dhjetor 2005 01:33
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
PARIS
beautiful pain

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re miremengjes.gif
Ky file është shkarkuar 214 herë.

Ah te tashmen me thote Diabolic`as!
Mos valle kjo e tashme nuk eshte rrjella e se djeshmes??!!
Te kujtosh eshte bukur, sidomos kur ke se cfare kujton!Ne te kundert,
ne djall vafshin dhe kujtimet!
Ike...
Mire bere qe dole nga dhome e kujteses se shenjte.Ndryshe vargjet
e komunikimit do gershetonin vetem humbjen.
Nese vertet kjo dite mbaroi pa TY, e nesermja serish do linde pa TY.
Sepse nates enderra bredh e qete ne cdo mendje njerezore.
Nata eshte Dhelper.Nata eshte ters.Nata eshte marrezi.Nata s`ka
force te ndricoje shpirtrat e Dashuruar...por i mbeshtjell ne gjirin e saj
dhe i ushqen me qumesht te prishur kujtese...
Ne mos gaboj,-ushqim te tille po marrim!
Neser do rishkruhemi serish.Ne diten e re,me Ty dhe pa TY...
me enderra te sapozgjuara dhe puthje njomur ne vaj...

Mesazh i vjetër 29 Dhjetor 2005 07:58
diabolic
bastard_inside

cant rain 4 ever...

Mirmengjesi i sotem u gershetua me lamtumiren qe i dhashe endrres qe me beri vizite si cdo nate.Edhe sot ky mengjes me monotonin e tij me duket sikur thote te njejtat fjale qe i kam degjuar mijra here diteve te mia te deshperimit rruges per tek ti.Nata ... nata mbreme me mblodhi ne gjirin e saj duke me ngrohur me endrra. Nuk e di nese e beri per inat te dites , nese ishte kjo nje loje me mua.Jo jo nuk ma ndrricoi me te vertet shpirtin, se vetem ajo qe i jep nje kuptim diteve te mia ma ndricon shpirin.Por te pakten nata me dredhit e saj me beri te jem per pak caste femij dhe te humb ne dhomat e pa vete dijes.Ky mengjes me duket sakat pa ty, me duket si dite pa drite.Eklipsi i diteve te mia pa ty thone se sdo te zgjase deri ne perjetesi.Thone se edhe ne ditet pa diell ka gjithmon nje perendim. Mire u takofshim perseri midis vargjeve duke gjetur njeri tjetrin dhe vetveten...

Mesazh i vjetër 29 Dhjetor 2005 16:29
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
PARIS
beautiful pain

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re puthje.gif
Ky file është shkarkuar 208 herë.

Miremengjesi Fryma ime e kesaj dite te re!
Ja ku u takuam serish, me pak te permalluar.
Nje pyetje kisha ylli qe me shndrin shpresen per te shkruar serish
ketu,-"E ke pire akoma kafene e mengjesit?!"

Dhe nje buzeqeshje me del ashtu vetvetiu nga forma e shpirtit tim
qe sot cuditerisht po qesh...Te kam Xhan.Mos harro!Kthehem serish...
Dua te tymos dhe te pi nje kafe.Si te duash,-po deshe urdhero!
Sa e bukur eshte dita me TY...!Jashtezakonisht e ngarkuar me buzeqeshje zemre!

Mesazh i vjetër 29 Dhjetor 2005 21:14
diabolic
bastard_inside

Eshte e cuditshme se si une vij tek ti sa here qe degjoj Vaskon , me duket sikur fluturoj mbi nota, e rruget mbi pentagram kane emrin tend.Una canzone per te thote Vasko, por Vasko nuk e di qe e gjithe bota eshte per ty, e gjithe bota ime je ti. E pastaj humb ne inkonshin tim se atje gjeta dashurine per ty, e atje prihem sa here ti me mungon e dua ta tres nga pak mallin qe me bren shpirtin. Se di cfar po ben tani, se di me ke flet , me ke qesh , me ke luan ... Se di nese mendon ndopak per mua, se di nese e kupton se sa te dua. Se di , se di , se di nese me do si te dua une dhe perseri muzika vazhdon duke me sjell tek ti .Me sjell te te them te dua perseri , perseri , perseri.Me fal shpirti im nese te zgjova nga gjumi i endrave dhe te tremba , me mungon e doja te te shihja syte perpara se te mbaronte kenga. Se doja te vdisja tek syte e tu e te me gjenin varrin ne rrenojat e dashuris tende ... Ika shpirt ika ishte bukur te te shihja , te pakten nxorra mallin. Tashme kenga po mbaron...takohemi kenges tjeter...

Mesazh i vjetër 30 Dhjetor 2005 22:51
diabolic
bastard_inside

Show must go on

Nuk di si ta shpjegoj se si ndryshova kaq shume pasi te njoha, pasi njoha dashurine.Nuk e di perse une sillem keshtu vetem me ty, perse smund te jem vetvetja e te bej ate qe une kam bere gjithmon DIABOLIC. Se di se si ndryshuan gjerat, se si rrjedha e ngjarjeve mori keshtu. Cfar kishe ti ndryshe nga te tjerat qe me bere te jem ky qe jam, ky qe ndonjehere urrej tek vetja. Por ska gje them gjithmon me vete , une cdo gje qe bej nuk e bej per ty por e bej per vete. Se ne momentin kur te dua ty dua vete veten , se kur te dashurova ty dashurova te panjohuren qe ishte brenda meje. A te kujtohet cfar te kam thene ?! Te kam thene se une u dashurova pas difekteve te tua, se dashurova cdo gje qe ty te perkiste ... si i verber. Nuk e di nese syte e mi do te shohin me driten qe nga ty duhet qe ta marr por sido qe te shkoj ...

SHOW MUST GO ON...

Mesazh i vjetër 31 Dhjetor 2005 00:57
diabolic
bastard_inside

Gezuar shpirti im... rrethanat na ndane por ne kete vit perseri e kaluam bashke , ne mendje dhe ne shpirt ishim gjithmon me njeri tjetrin . Te dua zemra ime... adi

Mesazh i vjetër 01 Janar 2006 16:55
diabolic
bastard_inside

Ne kete nate ku erresira hesht , heshtja me flet per ty...Me fjale memece heshtja me flet per ty endrash me sy hapur, ne delirin e nje shpirti te humbur.Asgje s'eshte si kjo nate ku hena me kendon kengen e vetmis si serenat e pritjes se pafund.Pres te jem edhe une pjese e diteve te drishta ku tashme fundi do te vij nje mbremje ne perendime vuajtjesh. Pres te vish ti nen driten e henes si engjell me buzeqeshjen tende, duke sjell pranveren tek shpirti im.Pres ne ditet e mia pa ty naten te vij e te me flasi per ty...te me nxjerri mallin. Per ty Adi

Mesazh i vjetër 02 Janar 2006 03:44
Ora tani: 15:54 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 119 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar