AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672
|
Citim: Po citoj ato që tha Balerina
Se di pse une gjithmone perqendrohem tek rivaliteti Juventus-Milan, ndersa Interin gjithmone e shoh si nje skuader e rendesise se trete. Eshte si puna e disa firmave qe pavaresisht permiresimin per shkak te "new management"( ose "new players") ata nuk mund ta fitojne reputacionin e firmave te tjera.
Kam qene tifoze e Juventus per Seria A qekur kam arritur te kuptoj se cfare eshte Seria A, dhe besnikeria i sjell frytet e veta.
Eshte e njejta gje per mua ....... Thuhet derby d'italia Juve - inter sepse dikur, somwhere in time .... interi ishte skuadra rivale e Juves. Por per brezin tim, squadra da batere e Milan ..... . sfinteri vetem pas Calciopolit, kur mori fuqine ne dore filloi te dominoje. Dhe cfare dominoi??? Nje kampionat pa konkurrente. Merr per shembull kampionatin e fundit, qe per pak nuk perseriti 5 Majin, edhe pse nuk kishte pike konkurrence. Edhe sivjet po udheheqin nje kampionat te nivelit shume te ulet, dhe ne europe kualifikohen me 8 pike ne nje grup me nje skuader greke, nje qipriote dhe nje Werder te qelbur. Mahhh ............ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|