Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Citim:Po citoj ato që tha EAK Une them Turll dhe Deb... Turll po te realizohet endrra...ben vaki edhe nuk del KONFIRMOJ.
Citim:Po citoj ato që tha EAK Une them Turll dhe Deb... Turll po te realizohet endrra...ben vaki edhe nuk del
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 09/02/2007 Vendbanimi: diku aty, prane...... Mesazhe: 5515
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Posi posi, e Smoker* me ke do ta çiftoni. E do 15 vjece Smoker. Te gjitha jane te medha per te.
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Posi posi, e Smoker* me ke do ta çiftoni.
__________________ Te dua, jo per ate qe je, por per ate qe me ben te ndihem.
Regjistruar: 11/06/2002 Vendbanimi: Europe Mesazhe: 10706
Balerina - Roi Niqua - Petter EAK - NS6 Turll-Charlotte Debora-Vizioner Syrius-Klodel Katilesha-Glaukus AngelDevil-Smoker kurti-dylan Anemone-Ingmetalboy An_Al-al74 Lezhiani82-belga Lela-Mon Cherry Lordofthestrings-Cecilia Piktor-Biondia arturm-elissa Cedrus-Cedrus Pranohen nderrime grash (perveç ketij te fundit).
fAje s'te flas mo Me paske nderruar por prape se shof veten time aty Amon me nderro te lutem! Do hapesh polemika me ciftet e tuja (po prandaj e ke bere ti ) sa i keq. :p Po veten tende me ke e perfytyron? Jam e shpjet s'kam c'te bej :p
Regjistruar: 11/02/2005 Vendbanimi: Kabul- a great city , in which to live ,play and w Mesazhe: 2511
wooowww,,,qenka bere nami ktu turll , u lucky bastard
Citim:Po citoj ato që tha SmoKer` wooowww,,,qenka bere nami ktu turll , u lucky bastard Rri urte ti, se me ty e vura ne fillim, po pastaj kuptova qe nuk zgjasni shume. Cecilia, se kam idene per vete. Po e thashe nuk bohet masnej. Na lej rehat.
Citim:Po citoj ato që tha SmoKer` wooowww,,,qenka bere nami ktu turll , u lucky bastard
cedrus - cedrus ...pse dy jane keta ???
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Citim:Po citoj ato që tha arturm gezuar edhe ty amore (ore po sapo foli Sala per homoseksualet nderrove "fe" direkt ti?) P.s. Vdes edhe ti per grada o i uruar, te ka ngelur zakon qe nga policia me duket. Faje lexoje pak kete Smo cedrus eshte akoma ne balotazh
Citim:Po citoj ato që tha arturm gezuar edhe ty amore (ore po sapo foli Sala per homoseksualet nderrove "fe" direkt ti?) P.s. Vdes edhe ti per grada o i uruar, te ka ngelur zakon qe nga policia me duket.
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Faje lexoje pak kete Smo cedrus eshte akoma ne balotazh Mos e keqkupto. Cedrus ne vetvete eshte kunder homoseksualizmit. Por jo kunder autoerotizimit.
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Faje lexoje pak kete Smo cedrus eshte akoma ne balotazh
__________________ Ne vendin tim, ne vendin tend, e shpojne lakren, i hedhin mend...
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Cecilia, se kam idene per vete. Po e thashe nuk bohet masnej. Na lej rehat. I sa i keqqqq! Paska pretendime m'duket Please thuj njonen, kot per sport :p (thuj, ty cecilia)
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Cecilia, se kam idene per vete. Po e thashe nuk bohet masnej. Na lej rehat.