Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Nje histori nga jeta ime ............
Gjithsej 17 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Smile

Citim:
Po citoj ato që tha Mon Cherry
Sa kujtime te bukura, angel , edhe une kam shume. Kur behem bashke me shokun tim te ngushte i kujtojme te gjitha. Jemi rrahur, share shume kur kemi qene tvegjel por we still best friends.

shkruaj ndonje ketu do i lexoja me qejf Mon

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 24 Nëntor 2009 20:26
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Mon Cherry
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 30/01/2009
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 536

Per qefin e turll dhe tatin angel po tregoj por usually I don’t share my best experiences

Ne lagje kishin nje grua qe na jepte letra tia dergonim motres se saj se rruga per ne shkolle na binte nga shpia e motres "mejreme" po ja vejme emrin. Cdo dy dite na jepte nga 1 leter. Ishim bere korriera me nje fjal. Nje dit une me ket shokun tim, themi po cdreqin shkrun kjo dhe venosem ti hapnim letrat. Si do ja bojme po e e mori vesh ajo se I hapim letrta - ithem une, do betohemi - mthote. “ qe si kemi prek me gisht te dores”. Dhe cbeme marrim tek shpia nje pince dhe thike. Une mbaja letren me pinca kurse ai e hapte letren ngadale me thike. Nejse motra ishte si pjese imagjinare se letrat I drejtoheshin dikujt tjeter ( as shekspiri sod I kishte shkru ma bukur sec shkrunte ajo ) por nuk zgjati shume se e mori vesh qe I lexonim dhe kur na takonte rruga nojhere me kte grun na shikonte gjith inat.

Nje tjeter,
Ishim ne klase, n’ore te matematikes. Profesorin e kishim pak sit e habitur. Ky shoku im kishte nje cimcakiz ne goje dhe ja fut nje te kercitme sa gjith klasa u kthy nga banka jone. Vjen profesori tek banka, cojuni ne kembe thote. Mua me vinte per te qeshur, kurse ai bente si serioz.Kush kerciti? pyet profesori. Asnjoni spergjigjej. Hape gojen I thote atij shokut tim, ai fap cimcakizin nen gjuhe se I dhimbsej ta kalonte. Hape gojen mthote ene mu, por un skisha gjo. Po ju them edhe njeher thote kush kerciti me cimcakiz? Vetem kur shoh gishtin e shokut si spiun qe drejtohej nga une. E hongra une. “dil jashte me thote profesori” ta tregoj une I them kur te shkojme per ne shpi. Rruges plasi nje flokshkulje dhe grusht, sa kur e kujtojme sot qeshim me te madhe. E nejse, venosem qe mos ti flasim njeri-tjetrit. Me e forta ishte qe ne mengjes gjithmone prisnim njeri-tjetrin dhe benim rrugen bashke,por njeri ne te majte te rruges tjetri ne te djathte dhe nuk flisnim fare. Hahaha

Mesazh i vjetr 24 Nëntor 2009 23:08
Mon Cherry nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Mon Cherry Kliko këtu për të kontaktuar me Mon Cherry (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Mon Cherry Shto Mon Cherry në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Mon Cherry në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Smile

te imagjinova me mistrec une ty po qenke i urte ore :p

Mesazh i vjetr 24 Nëntor 2009 23:13
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:
Per qefin e turll dhe tatin angel po tregoj por usually I don’t share my best experiences

Ne lagje kishin nje grua qe na jepte letra tia dergonim motres se saj se rruga per ne shkolle na binte nga shpia e motres "mejreme" po ja vejme emrin. Cdo dy dite na jepte nga 1 leter. Ishim bere korriera me nje fjal. Nje dit une me ket shokun tim, themi po cdreqin shkrun kjo dhe venosem ti hapnim letrat. Si do ja bojme po e e mori vesh ajo se I hapim letrta - ithem une, do betohemi - mthote. “ qe si kemi prek me gisht te dores”. Dhe cbeme marrim tek shpia nje pince dhe thike. Une mbaja letren me pinca kurse ai e hapte letren ngadale me thike. Nejse motra ishte si pjese imagjinare se letrat I drejtoheshin dikujt tjeter ( as shekspiri sod I kishte shkru ma bukur sec shkrunte ajo ) por nuk zgjati shume se e mori vesh qe I lexonim dhe kur na takonte rruga nojhere me kte grun na shikonte gjith inat.

Ishte no i cik e hajrit ajo teta??????

Citim:
Nje tjeter,
Ishim ne klase, n’ore te matematikes. Profesorin e kishim pak sit e habitur. Ky shoku im kishte nje cimcakiz ne goje dhe ja fut nje te kercitme sa gjith klasa u kthy nga banka jone. Vjen profesori tek banka, cojuni ne kembe thote. Mua me vinte per te qeshur, kurse ai bente si serioz.Kush kerciti? pyet profesori. Asnjoni spergjigjej. Hape gojen I thote atij shokut tim, ai fap cimcakizin nen gjuhe se I dhimbsej ta kalonte. Hape gojen mthote ene mu, por un skisha gjo. Po ju them edhe njeher thote kush kerciti me cimcakiz? Vetem kur shoh gishtin e shokut si spiun qe drejtohej nga une. E hongra une. “dil jashte me thote profesori” ta tregoj une I them kur te shkojme per ne shpi. Rruges plasi nje flokshkulje dhe grusht, sa kur e kujtojme sot qeshim me te madhe. E nejse, venosem qe mos ti flasim njeri-tjetrit. Me e forta ishte qe ne mengjes gjithmone prisnim njeri-tjetrin dhe benim rrugen bashke,por njeri ne te majte te rruges tjetri ne te djathte dhe nuk flisnim fare. Hahaha

Ai shoku paska qene njesh ......... Me kujton Charli and Allen tek " Two and a half man" ..........

Mesazh i vjetr 24 Nëntor 2009 23:20
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

mu kujtua 1 tjeter.... ne pallat kishim 1 komshije qe i kishte syte e shtrembta grua e madhe ajo. Ne shpine time se di pse po gjyshja ime tipike teto Ollga kur fliste per te ne shtepi e therriste Oici ne fakt emrin e kishte Vera ne mos gaboj ka kaluar shume kohe (me vone e marr vesh qe ishte 1 personazh filmi i asaj kohe kjo Oici ) E nejse 1 dite takoj ket teten une ne lagje me trajsa ne dore e per tu treguar e mire gjasme se mu dhimbs ne fakt i them teta Oici te te ndihmoj une te shifje ate si u be si perbindesh me kap nga veshi e me thote ke shan ti moj ku e ke degjuar ket fjale ... une mendo shtanga pale veshi sa me dhimbte haahaha e i them qe me ka thene nena qe keshtu quhesh .... me merr nga veshi prap se mos e leshonte shtriga dhe me con ne shtepi hap deren gjyshja e ajo qe filloj skeni turp ca jane keto gjera qe ju mesoni kalamajve ... gjyshja ime spo kuptonte gje nderkohe kur me pa mua te shtremberuar ne fytyre nga dhimbja e veshit i thote e mire i tha leshoja veshin se ja kepute se fundja personazh filmi te beri ste tha gje te keqe si perfundim une 1 jave sdola nga shpia si denim kurse teta oici sna fliste me familjarisht hahahaaaa

Mesazh i vjetr 24 Nëntor 2009 23:22
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Po tregoj une nje te shkurter.
Ne oren e filozofise. Presori yne si mesues i Marksismit e Leninizmit qe kishte qene ne monizem, ne demokraci i ra per barre te jepte filozofi. Nuk e zoteronte lenden. Disa goca te bankes se pare pasi kishin vene re qe mesuesi e lexonte mesimin kur bente shpjegimin ia punuan presorit duke i nderruar faqen kur se kishte mendjen. Filloi mesuesi te lexonte mesimin tjeter.Kur e kuptoj qe s'po e kuptonte cfare po lexonte, i hodhi syte faqes. U be i shkreti flake i kuq. Sa shejtone i kemi pat ca goca!

Mesazh i vjetr 24 Nëntor 2009 23:38
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Po tregoj une nje te shkurter.
Ne oren e filozofise. Presori yne si mesues i Marksismit e Leninizmit qe kishte qene ne monizem, ne demokraci i ra per barre te jepte filozofi.

Boo bo .......... ti qeke kalamo fare mi ............ ketu ti te jep pershtypjen sikur je gru e modhe (mbi 35) ............... .

Mesazh i vjetr 25 Nëntor 2009 06:49
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

do te sygjeroja te marresh autobus me mire se kshu si ke filluar ti spo te mjafton as rroga te paguash ticket o kurty

e polici shume rralle ta ket gabim them

eh moj dylan e ke gabim.

p.sh shteti i kalifornise eshte dificit per here te pare, ekonmia e ka rraskapitur, ne tv del gavernori arrnold shvarzeneger duke u bere lutje amrikanve te vizitojn kalifornine..
tani une me targa te huaja behem shenjester e policave rrugor ne menyre qe shteti te beje para dhe polici te siguroje punen e tij meqe kane nje lloj minimuni gjobash qe duhet te sjedhin cdo muaj ne menyre qe mos te leshohen nga puna=lay off'
pra te grabitesh vizitor me targa te huaja nuk eshte mire, meqe une jam aty duke paguar per hotel, duke harxhuar para, gaz per makine, ushqim etj, pra po e ndihmoj ekonomine e atij shteti, cdo muaj qe shkoj atje!
vetem se kam pertuar te nderroj targat e makines per 4 vjet qe kam jetuar atje m'ka kushtuar shume:p

Mesazh i vjetr 25 Nëntor 2009 08:51
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Boo bo .......... ti qeke kalamo fare mi ............ ketu ti te jep pershtypjen sikur je gru e modhe (mbi 35) ............... .

Nese une i bie te jem kalamo, gocat e tjera te forumit i bie te jene infants.:p
Nuk e di pse te kam lene ate pershtypje, por nuk jam mbi 35. Nuk jam martuar mbi 30. Plus qe femija im i madh eshte ne kopsht. Megjithate prape besoj se ne forum nga femrat, hiq Kotken, qe e di qe eshte me e madhe, Biondja aty- aty me mua besoj se do jete, te tjerat kam pershtypjen qe jane me te vogla. Duke u nisur nga c'postojne dhe ku postojne. Po nuk i dihet mund te jete ndonjera me e madhe, ose moshatare me mua.

Mesazh i vjetr 25 Nëntor 2009 18:51
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Shifeni ca behet ketu ore.... Ah mosha-mosha!

Me pelqen te me japin moshen qe dukem realisht dhe jo ate qe kam ne pashaporte.

Me kte rast po tregoj nje histori me moshen,

Jam ne tram e ulur ne nje cep dhe po degjoj muzike per qefin tim...me vjen afer nje burre, ulet...E pashe qe ishte ne siklet por spo e kuptoja pse-ne...s'ndenjti shume dhe me tha;
- te keqen xhaxhi ule pak ate zerin se degjohet deri ketu...kthehem nga ai, - i them, patjeter...
Kur i vjen stacioni te zbrezi me thote:- Merci beaucoup,qenkeni shume vajze e edukuar(me mori per femi ) ...mu skuqen faqet nga sikleti se s'jam aq femi sa me beri ai.

P.s: Kam shume anekdota me moshen time. :p

Mesazh i vjetr 25 Nëntor 2009 21:17
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 00:55 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 17 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Nje histori nga jeta ime ............

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar