Agata-1
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 19/02/2010
Vendbanimi:
Mesazhe: 69
|
Citim: Po citoj ato që tha cecilia
Gjeja qe kam "urryer" me teper ne forum ka qene kur nje teme eshte personalizuar ose (akoma me keq) idete e tua merren personale...
JO. Per mua nje teme duhet trajtuar si e pergjithshme, pa kunja e pa ironi...Nsq arrijme te kapercejme kte kap atehere ecim perpara, nqs jo, laisse tomber me mire, se kot grijme sallat :p
Une jeten time reale e kam te shkelqyer e pa zhgenjime. Zhgenjimi vjen si pasoje e ndjenjave qe jep... Kurse une s'jap ndjenja dhe keshtu s'kam zhgnjime...Duke ditur te mbash distance me cdo lloj robi atehere je top.
Bienvenue dans le forum Horizonti.
Eshte vertet e neveritshme kur jep nje opinion dhe te tjeter te kthehen duke te bere analiza per jeten personale. Me ka ndodhur disa here, si psh kur tregohesha antiraciste, apo perparimtare ne opinion me homoseksualet apo biseksualet ... Ti ndoshta je larguar e vogel nga Shqiperia, por ky forum dhe Shqiptaret qe te rrethojne atje ky je, do te japin te kuptosh se sa perparimtare e tolerant jemi.
Per tu kthyer tek tema...
Se pari...Asnje person nuk ka deshire te tradhetohet, te kete nje femije homoseksual, apo nje vajze ose djale qe dashurohet me nje zezak, asnje... Por realiteti qe na rreton ka treguar se keto fenomene, pavaresisht opinionit te njerit apo tjetrit kane ndodhur e do ndodhin... Personalisht admiroj ato qe kane forcet dhe intiligjencen t'i perballojne duke i toleruar, kam keqardhje per ato te mjere qe karakterizohen nga opinione alla shqiptarshe e jo vetem.
Se dyti, falja e nje parteneri, i cili te ka tradhetuar, por edhe te ka infektuar nje semundje seksuale ngjitese, nuk vjen si rrjethoje e opinioneve, apo parimeve qe na karakterizojne, por vjen si rrjethoje e dashuri qe mbartim per tjetrin...
Personalisht e njoh veten time se si dashuroj, e basohem vetem tek kjo gje, kur jap mendimin se kam force te fal... Duke mos dashur ti kundervihem asnje opinioni tjeter qe sillet ketu, duke mos dashur te ul e te ngre as nje femer...
ps: Sa per ate "ishulli i tentatives" te siguroj un, qe nuk jan çifte te verteta. emisjone te tjera jan bere per ti demaskuar... Jan thjeshte emisjone si "big brather", te cilat trasmetohen per na zbrazur koken dhe larguar nga problemet reale qe kalon shoqeria.