kurt
.........
Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021
|
thanks everybody lezhjano you're funny
ok its over now, nuk lejohen me urime, thats the deadline, you missesd out people, you fucked up :
lorie nuk pij alkol, rradhe shume rradhe kto dy vitet e fundit, but i smoke marijuana in daily bases pothuaj kto kohet e fundit.
po citoj komentin tend se sonte dola pak tek nje bar kareoke, dhe pas nje birre mu shpif kmplet ambjenti i njerzve te dehur loud emocional, mu dukt vetja sikur jam ulur ne thumba jo ne karrige, ika pas 10 minutash...
desha ta sqaroj kte fjalen mood swings, ka te beje me shume me dicka that clicks in y head randomly, dhe kjo ka lidhje vetem me lojen qe loz for money. dmth pak a shume eshte si puna e njerzve qe kane frike lartesite, dhe i duket interresante kur shikojn poshte pothuaj dojn ta provojn te hidhen vetem te shuajn kurjozitetin, te mposhtin friken...
kshtu bej edhe une nganjehere, filloj e loz keq me vet dije...its weakness
persa i perket lojes, por nuk kam mood swings ne personalitet ne mardhenie me njerzit.
perkundrazi sot disa shoke ma vune ne dukje qe edhe pse njihemi tash 15 vjet bashke, dhe me kane pare te dehur tap topi, kemi provouar kokaine extecy kur ishim te rinj, por kurre nuk me kane pare as edhe njehere jashte kontrolli, emocionaly speaking
pra e kuptoj se "mood swings" ishte fjale gabimisht e perdorur, qe me pak fjale une jam perfekt, pa asnje defekt ok? si thote raoimondi (kidding )
Modifikuar nga kurt datë 30/03/2011 ora 14:41
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|