Mendimtari
Pronar Restorat-Picerie

Regjistruar: 13/01/2003
Vendbanimi: Durres dhe Bolonja
Mesazhe: 40
|
Per Insomnien
Cara Insomnia!
Dall fatto che non riesci a dormire, sbagli nell trare degli conclusioni sbagliatissime sulle persone, che poco conosci! Pra, me dy fjale, meqe te kishte pelqyer diskutimi im i meparshem, por u zhgenjeve nga fakti qe i qerova lekuren nje bananeje te qelbur, mua nuk me shqeteson aspak fakti qe ti zhgenjehesh apo jo nga une! Te flasim hapturazi, une nuk te njoh, por edhe per shoket me te ngushte qe kam, nuk do me behej fare vone, nese atyre nuk u pelqen nje mendim i imi! Nese une nuk flas ato qe mendoj, une nuk jam me une, une nuk mund te behem ti! Ti thua qe nje njeri i ulet, luftohet me mosperfilljen tende! Po, jam dakort, por, eshte edhe e vertete qe atyre lloj njerezish, ne se ke bagazh, duhet t'ia tregosh vendin e t'i japesh lekuren qe kane per hak, pasi per mua heshtja don te thote qe jam dakort, dmth konsens, e nga nuk jam dakort, edhe i pergjigjem e i tregoj qe 1+1 bejne 2 e jo 3 si thote ai! Sidoqofte, faleminderit qe me bere te harxhoj 5 minuta, se s'dija se ç'te beja, e keshtu kalova pak kohen ketu!