Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha Deb* U befsh 100 eria! Qofsh gjithmone nje vajze e qeshur dhe ecilter ashtu is te le pershtypjen ketu ne forum! Deb* shume faleminderit e dashur
Citim:Po citoj ato që tha Deb* U befsh 100 eria! Qofsh gjithmone nje vajze e qeshur dhe ecilter ashtu is te le pershtypjen ketu ne forum!
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Gezuar Eria dhe qindra vite te lumtura kalofsh
Faleminderit Cedrus
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Bashkangjitje: images.jpg Ky file është shkarkuar 21 herë.
GEZUAR!
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Shume faleminderit Cec
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Gezuar ditelindjen Eria. Fat dhe lumturi.
Regjistruar: 29/04/2009 Vendbanimi: meran- It Mesazhe: 6675
Cancer?! Urime e pac fatin e Katin mas vedit!
Faleminderit Piktori Al, ehe Gaforre Faleminderit (po e kam une ditelindjen,jo Kati )
Citim:Po citoj ato që tha Eria Faleminderit Piktori Al, ehe Gaforre Faleminderit (po e kam une ditelindjen,jo Kati ) e mire mo si nuk jeni hic altruiste ju t'gaforres
Citim:Po citoj ato që tha Eria Faleminderit Piktori Al, ehe Gaforre Faleminderit (po e kam une ditelindjen,jo Kati )
Citim:Po citoj ato që tha al74 e mire mo si nuk jeni hic altruiste ju t'gaforres Me vjen keq qe ke pa keq nga ne ... por s'me njeh mua ...jam akoma me e keqe
Citim:Po citoj ato që tha al74 e mire mo si nuk jeni hic altruiste ju t'gaforres