Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Teste Letersie > nje loje Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 23 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
qershor13
Vagabonding

Regjistruar: 05/02/2003
Vendbanimi: Rio
Mesazhe: 2547

Ja dhe nje pyetje te thjeshte......

Cila eshte kryevepra e Ernest Koliqit.

Lo scopo della nostra vita è di servire la Forza che ci ha creati,e dalla cui misericordia o approvazione dipende il nostro stesso respiro,servendo con lealtÃ_ le Sue creature.Questo significa amore,che dovrebbe sostituire l'odio che si vede ovunque.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 15 Tetor 2003 21:45
qershor13 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të qershor13 Kliko këtu për të kontaktuar me qershor13 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: qershor13 Shto qershor13 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto qershor13 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
i_lire
^^i_lire^^

Regjistruar: 02/08/2003
Vendbanimi: ^^__^^
Mesazhe: 1610

Mos eshte "Kushtrimi i Skenderbeut"???

Mesazh i vjetër 16 Tetor 2003 10:21
i_lire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të i_lire Kliko këtu për të kontaktuar me i_lire (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të i_lire't! Kërko mesazhe të tjera nga: i_lire Shto i_lire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto i_lire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
qershor13
Vagabonding

Regjistruar: 05/02/2003
Vendbanimi: Rio
Mesazhe: 2547

Je i sakte qerrata

Lo scopo della nostra vita è di servire la Forza che ci ha creati,e dalla cui misericordia o approvazione dipende il nostro stesso respiro,servendo con lealtÃ_ le Sue creature.Questo significa amore,che dovrebbe sostituire l'odio che si vede ovunque.

Mesazh i vjetër 20 Tetor 2003 12:06
qershor13 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të qershor13 Kliko këtu për të kontaktuar me qershor13 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: qershor13 Shto qershor13 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto qershor13 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
i_lire
^^i_lire^^

Mua nuk po me vjen ndonje pyetje ne mendje, prandaj rradhen per te bere nje pyetje ja jap Lovas sepse jam i sigurte qe Lova do kete ndonje pyetje patjeter per ne.

Ne pritje te pyetjes se Lovas...

Mesazh i vjetër 20 Tetor 2003 20:49
i_lire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të i_lire Kliko këtu për të kontaktuar me i_lire (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të i_lire't! Kërko mesazhe të tjera nga: i_lire Shto i_lire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto i_lire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lova
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 08/08/2003
Vendbanimi: Ne qiellin e shtate
Mesazhe: 432

Talking

I_lire. diplomaci ke mbaruar mor shejtan, bukur bukur por mua s'me ka punuar interneti dhe nuk kam kthyer pergjigje me pare, por je mafioz or dreq, megjithate te kam xhan mos ki merak qe po te shaj e kupton vete ti, edhe tani me vjen per te qeshur nejse
Kam ne dore nje liber Çmimi i Perjetesise po qe se do te me jepni nje pergjigje te sakte kush e ka shkruar ju kam te gjitheve shume xhan, jo vetem i_lir-in ? Jam ne forme sot mos ma vini re haj Ciao!

Mesazh i vjetër 21 Tetor 2003 17:29
lova nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lova Kliko këtu për të kontaktuar me lova (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lova Shto lova në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lova në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
i_lire
^^i_lire^^

Citim:
Po citoj ato që tha lova
I_lire. diplomaci ke mbaruar mor shejtan, bukur bukur por mua s'me ka punuar interneti dhe nuk kam kthyer pergjigje me pare, por je mafioz or dreq, megjithate te kam xhan mos ki merak qe po te shaj e kupton vete ti, edhe tani me vjen per te qeshur nejse
Kam ne dore nje liber Çmimi i Perjetesise po qe se do te me jepni nje pergjigje te sakte kush e ka shkruar ju kam te gjitheve shume xhan, jo vetem i_lir-in ? Jam ne forme sot mos ma vini re haj Ciao!

Epo tani Lova n.q.se s'bejme cik diplomaci sikur nuk shtyhet. Po hajde se bejme diplomaci edhe ku na kuptohet, se kshu kot humbet si vaji ne lakra pastaj. Ti shyqyr qe na erdhe, se u bere si leket e bukra ne kohen e partise tone heroike...

Pergjigje: Mos eshte gje Brunilda Zllami???

Mesazh i vjetër 21 Tetor 2003 19:01
lova
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 08/08/2003
Vendbanimi: Ne qiellin e shtate
Mesazhe: 432

Thumbs up

E dija qe do jepje ti pergjigje dhe te sakte bile, e di pse sepse te kemi ambasador tok me bebushat, dhe me siguri Andrea ta ka treguar se kush e ka shkruar kete roman. Nuk e di e ke lexuar apo jo, por po ta kesh lexuar e di se kush personazhi ne fjale.

Mesazh i vjetër 22 Tetor 2003 12:57
lova nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lova Kliko këtu për të kontaktuar me lova (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lova Shto lova në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lova në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
i_lire
^^i_lire^^

Duke qene se s'po me vjen ndonje pyetje interesante ne mendje, por s'dua te bllokohet tema, do ja fus dhe une nje pyetje.

Nga eshte Kafka?

Hajde hidhuni, se e lehte fare.

Ika, se po me therrasin bebat... :p

Pershendetje!

Mesazh i vjetër 25 Tetor 2003 08:36
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

kafka eshte cifut cek

Mesazh i vjetër 26 Tetor 2003 20:43
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

c'ju kujton " 11 Minuta"

Mesazh i vjetër 26 Tetor 2003 20:44
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 01:22 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 23 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Teste Letersie > nje loje

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] nuk lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar