Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Arkiva > Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit?
Gjithsej 142 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Dolce
**e embel**

Regjistruar: 03/10/2003
Vendbanimi: belgjik
Mesazhe: 43

Ku te harroj une mo ty Atdheuyne te kam xhan ok

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 17 Tetor 2003 01:29
Dolce nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Dolce Kërko mesazhe të tjera nga: Dolce Shto Dolce në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Dolce në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
atdheuyne
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 15/09/2003
Vendbanimi: amerike
Mesazhe: 225

dolce..

bravo tani ma bere qejfin....mmmpppuuuaaa.

Mesazh i vjetër 17 Tetor 2003 01:42
atdheuyne nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të atdheuyne Kliko këtu për të kontaktuar me atdheuyne (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: atdheuyne Shto atdheuyne në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto atdheuyne në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
atdheuyne
Anëtar Aktiv

timi..hirushe..

edhe une tek george washington bridge.........or derat e anglise ...c'a londer bridge thoni kur ate e dine vetem ata qe jetojn ne london....apo jo..?....na ngateroni kot.

Mesazh i vjetër 17 Tetor 2003 01:44
atdheuyne nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të atdheuyne Kliko këtu për të kontaktuar me atdheuyne (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: atdheuyne Shto atdheuyne në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto atdheuyne në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_Q_I_M_I
Ne kerim nga Policia.

Regjistruar: 22/09/2003
Vendbanimi: Ne Kerkim nga Policia Metropoliane....so
Mesazhe: 219

Hahahahahahahaahahahah Hirushe.?

Hirushe nuk ta tregoj sepse Brunka vetem kaq do dhe erdhi per vizit ne londer ma mori shpirtin fare.
E DONI SHQIP TROQ UN RRI NE HARCKNEY KUSH TE DOJ E KA DEREN HAPUR VETEM HAJDENI......
Jam Cun qe se bo mo nona (Enciklopedi e gjall).
Hirushe do te largohem nga kjo bot se shpejti po dua te takoj ty nje her se vdes me merak te lutem ?Atheu po hajde se te dal te pres un ku te duash hajde ne Uk sa te jem gjall>?
Qimi.Pacim te gjithve.

SO AND SO....
Ne kerkim nga policia per vrasje , grabitje dhe ...... ku di une tjeter

Mesazh i vjetër 17 Tetor 2003 17:04
_Q_I_M_I nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _Q_I_M_I Kliko këtu për të kontaktuar me _Q_I_M_I (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: _Q_I_M_I Shto _Q_I_M_I në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _Q_I_M_I në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_Q_I_M_I
Ne kerim nga Policia.

Pershendetje.
Un sot kam ndyshuar totalisht nga nje enderr qe pash mbrem vajza me e bukur qe doja te takoj esht Brunia Tironce.
Vajz si kjo nuk ka jo tirona po as dhe Amerika, qe ta dini ju keni inat keni c,t ju them un .Ja kalofshi mir te gjith.

SO AND SO....

Mesazh i vjetër 21 Tetor 2003 01:25
_Q_I_M_I nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _Q_I_M_I Kliko këtu për të kontaktuar me _Q_I_M_I (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: _Q_I_M_I Shto _Q_I_M_I në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _Q_I_M_I në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
i_pafajshem
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 15/07/2003
Vendbanimi: Spain
Mesazhe: 383

Ke doja te takoja??

Do te doja te takoja te gjithe klientet e Barit te thashethemeve. Dhe ne veçanti do te doja ti takoja te gjithe.

Mesazh i vjetër 21 Tetor 2003 03:12
i_pafajshem nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të i_pafajshem Kliko këtu për të kontaktuar me i_pafajshem (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: i_pafajshem Shto i_pafajshem në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto i_pafajshem në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ADELAIDA
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 25/08/2003
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 694

Nuk do ti thoja jo ftesave qe ma jane bere ose do me behen po te me jepej mundesia....Preferencat e vecanta jane shume shume ....

Mesazh i vjetër 21 Tetor 2003 03:18
ADELAIDA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ADELAIDA Kliko këtu për të kontaktuar me ADELAIDA (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ADELAIDA't! Kërko mesazhe të tjera nga: ADELAIDA Shto ADELAIDA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ADELAIDA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
M...D
Ahh Jeta.

Vendbanimi: Ne zemren e dikujt
Mesazhe: 15

Re: M-D

[QUOTE]Po citoj ato që tha atdheuyne
mos te ngelet qejfi se nuk vura emrin tende po ti je e para moj se kot nuk je....M-(motra ime ) D (e dashur)...M-D

atdheu.
[/QUOTE

Flm shume ore atdheuyne, megjithse nuk me ngelet qefi jo lol ka rendesi qe me permende pa si te behet ne djall te veje lol. Me fal se si shpejt e pash edhe une kete qe kishe shkruar po ja qe skemi kohe i kam pak programet e ngjeshura lol, nejse atdheuyne te pershendes dhe une kalofsh mire gjithe te mirat.

Nga M...D.

Mesazh i vjetër 09 Nëntor 2003 07:47
M...D nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të M...D Kliko këtu për të kontaktuar me M...D (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: M...D Shto M...D në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto M...D në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_Q_I_M_I
Ne kerim nga Policia.

Pershendetje/

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re somalia.jpg
Ky file është shkarkuar 103 herë.

Pershendetje.Fiona
Si je dhe si po ja kalon?
U kam ca probleme se te them te drejten probleme me gjinin(f).
Nejse rendesi ka qe jemi gjall,mua nuk me ngelet gje vetem te pershendes.
BYE.

SO AND SO....

Mesazh i vjetër 10 Nëntor 2003 23:44
atdheuyne
Anëtar Aktiv

M..D- QIMI

C'kemi, si ja kaloni ?

Mesazh i vjetër 11 Nëntor 2003 00:53
Ora tani: 04:06 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 142 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Arkiva > Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar