Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > per nje lidhje serioze preferoni.........
Gjithsej 22 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

Hmmm!
Do te kisha pranuar nje . Se me ato i kam punet me mire, ndersa me tjerat i kam te shkaterruara... Keshtu pajtohet mendja ime, se me tjeter s'ma nxe mendja e dashurise apo jo!?
Ato thone se jane me te lavderuara per nje lidhje...!!!
Ju pershendes

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 21 Prill 2004 17:52
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
|TrusT|
Ing. Arch.

Regjistruar: 14/02/2004
Vendbanimi: It, Bologna
Mesazhe: 19

Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani
Hmmm!
Do te kisha pranuar nje . Se me ato i kam punet me mire, ndersa me tjerat i kam te shkaterruara... Keshtu pajtohet mendja ime, se me tjeter s'ma nxe mendja e dashurise apo jo!?
Ato thone se jane me te lavderuara per nje lidhje...!!!
Ju pershendes

ti plloshtan nuk e paske te qarte idene , e temes , kuptoj qe i paske fiksim "laviret e denja" po ama ideja e temes eshte qe shqiptaret me ke preferojne te keni lidhje serioze . lexoje edhe me mire mesazhin e pare .

P.S. njeriu pelqen ate qe i pershtatet , shikoje pak se ku e ke cuar veten.

bye

Mesazh i vjetër 21 Prill 2004 18:13
|TrusT| nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të |TrusT| Kliko këtu për të kontaktuar me |TrusT| (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të |TrusT|'t! Kërko mesazhe të tjera nga: |TrusT| Shto |TrusT| në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto |TrusT| në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Me fal zotrote?!. Ndjekje e rralle, por e infektuar.!!! Qenkeni mjaft i zoti te me dilke perpara, dhe shpetonke pa u shkelur fare...!!!

Mesazh i vjetër 21 Prill 2004 18:21
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lozonjare
AKULLTHYESE

Regjistruar: 24/02/2004
Vendbanimi: Tek shpirti im.....
Mesazhe: 375

Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani
Me fal zotrote?!. Ndjekje e rralle, por e infektuar.!!! Qenkeni mjaft i zoti te me dilke perpara, dhe shpetonke pa u shkelur fare...!!!

Njerez,pse ziheni pa pasur arsyje,une lexova keto mezashe,dhe te them te verteten s me ben pershtypje,dua te them nje gje trus..me Plloshtanin me force psiqike dhe zgjuarsi je shume large dhe nuk e mund dot,provo me te mire dhe te bute,se ndosha butesi te sjell ne fitore.....

Mesazh i vjetër 21 Prill 2004 19:37
Lozonjare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lozonjare Kliko këtu për të kontaktuar me Lozonjare (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lozonjare Shto Lozonjare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lozonjare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Citim:
Po citoj ato që tha Lozonjare

Njerez,pse ziheni pa pasur arsyje,une lexova keto mezashe,dhe te them te verteten s me ben pershtypje,dua te them nje gje trus..me Plloshtanin me force psiqike dhe zgjuarsi je shume large dhe nuk e mund dot,provo me te mire dhe te bute,se ndosha butesi te sjell ne fitore.....

E le ne heshtje kete mesazh, sepse mund te dale historia nga binaret, dhe behet ajo qe ka nisur per t'u bere...!!!
Sa çudi eshte kur te ndjekin, sepse kur i ndjekish u plas mendja, dhe bastardohen ne pike te heshtje, dhe thone: "Perse nxirrni revolet nga xhepi", na detyrojne t'i zbutim, dhe pastaj kushe jeni ju qe na vrisni e!
E degjuat pra.!!!
Mirupjekshim ne qiellin e tete

Mesazh i vjetër 21 Prill 2004 19:45
sheki
MILANIST

Vendbanimi: SHKUP
Mesazhe: 243

kuptohet se me femrat shqiptare nuk ka per ate edhe nuk kam pse ti nderoj

me shqiptare nuk do te ishte problem jasht apo ketu vetemse te jet shqiptare kisha thene me mire te jet jash shtetit mirepo shqiptare

Mesazh i vjetër 21 Prill 2004 19:50
sheki nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të sheki Kliko këtu për të kontaktuar me sheki (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: sheki Shto sheki në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto sheki në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Citim:
Po citoj ato që tha |TrusT|

ti plloshtan nuk e paske te qarte idene , e temes , kuptoj qe i paske fiksim "laviret e denja" po ama ideja e temes eshte qe shqiptaret me ke preferojne te keni lidhje serioze . lexoje edhe me mire mesazhin e pare .

P.S. njeriu pelqen ate qe i pershtatet , shikoje pak se ku e ke cuar veten.

bye

Ama bukur e ke vrare mendjen me kete mesazh. Dhe me cove ne zjarr, po ja e mira qe s'e nuk u dogja dot fare!!!!

Mesazh i vjetër 22 Prill 2004 15:24
vlora-angel
jetoj ne boten e engjejve

Regjistruar: 07/03/2004
Vendbanimi: in a house of angels!!
Mesazhe: 92

Re: jam-Vlonjate

Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97

Brenda na vlora, apo e shtyn edhe deri ne kote, se afer eshte.
;looooooooooooooooooooool;

Puth te gjitha vlonjateeeeeeeeet kudo qe jane, se jan si shpirt"kan lindur si vet pa jo per gje".

hahhahahahahahahahahha kota 97 pse jo dhe pake me lart dhe kota seshte keq!!

Mesazh i vjetër 26 Prill 2004 14:53
vlora-angel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të vlora-angel Kliko këtu për të kontaktuar me vlora-angel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: vlora-angel Shto vlora-angel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto vlora-angel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
qorri
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 26/12/2003
Vendbanimi: ketej nga bregu i lumit
Mesazhe: 250

Citim:
Po citoj ato që tha Lozonjare

Varet se c fare femrash ke takuar,une p.sh.nuk jam dakort me mentalitetin e shqiptareve por kurr se mohoj qe jam shqiptare,dhe deshira ime eshte qe jeten time ta beje me nje djale shqiptare,keshtu qe mos i ke ngatrruar mohemet si shqiptare apo urrejtja per mentalitetin tone qe kemi.....fatkeqsish duhet ta pranojme

C'do te thote kjo o Lozi ma perkthe te lutem.Si mund te ngaterrohet mohimi i prejardhjes me mospelqimin e mentalitetit?

Mesazh i vjetër 04 Maj 2004 17:05
qorri nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të qorri Kliko këtu për të kontaktuar me qorri (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: qorri Shto qorri në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto qorri në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Kjo me duket se nuk ka transkriptim, por ka vetem sterhollim, dhe e gjejsh veten ne pergjigje... Retorike dhe kjo nuk e duron shume apostrofin!
Te pershendes mundohu te perkthejsh, se po mbeti per te tjere, mbesesh ne unazen e akullt te Saturnit...
Mirekuptim

Mesazh i vjetër 07 Maj 2004 18:36
Ora tani: 00:00 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 22 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > per nje lidhje serioze preferoni.........

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar