Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Nje pyetje qe i intereson vajzave. Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 2.33.
Gjithsej 19 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
hAsHaShI
ThuG_LiFe_4_LiFe

Regjistruar: 29/11/2003
Vendbanimi: ne nje vend te cmuar
Mesazhe: 314

ComeAsYouAre besoj se e more pergjigjen apo jo???nejse une 1 gje nuk kuptova ketu!
ju qe jeni vlonjat me thuani pak se pse vlonjatet na qenkan me te mire se tironsat edhe me te miret ne bote???
kush do me pergjigjet????

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 10 Prill 2004 13:32
hAsHaShI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hAsHaShI Kliko këtu për të kontaktuar me hAsHaShI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të hAsHaShI't! Kërko mesazhe të tjera nga: hAsHaShI Shto hAsHaShI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hAsHaShI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ThE_MaStEr
AlOnE

Regjistruar: 18/12/2003
Vendbanimi: MaD CiTy
Mesazhe: 403

Shiko ti hashash ne radhe te pare me shume ashash ne tere shqiperine vlonjatet e pine pastaj ne radhe te dyte nese ke ne nje vend nje vlonjat edhe ndonje te ndonje nga ndonje qytet tjeter mbas 5 minutash do i shikosh duke u zene, pastaj kush e ka fjalorin me te bukur se sa vlonjatet me nje rr kudo edhe me fjale me yje ***** :p:p nejse po te flasesh per veten merret per mburrje kshu qe eshte me mire te flasin vajzat

Mesazh i vjetër 10 Prill 2004 21:34
ThE_MaStEr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ThE_MaStEr Kliko këtu për të kontaktuar me ThE_MaStEr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ThE_MaStEr Shto ThE_MaStEr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ThE_MaStEr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

Regjistruar: 06/09/2003
Vendbanimi: Tr
Mesazhe: 2110

O Plak,sa per hashash hajd se te coj une ne Cakran,qe mbahet me emer edhe ne Itali jo vetem ketu.....
Me keto cilesi qe i zbulove vlonjateve me duket se i ule shume mer..
Pine hashash,zihen..ca jane keto,muhabete te fortesh..
Pyll pa derra ska lal..

Mesazh i vjetër 10 Prill 2004 21:39
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ThE_MaStEr
AlOnE

eh tamam tamam ao na bejne hot ore po mire pa na thoni ju tironsat apo shkodranet pse jeni me hot se ne

Mesazh i vjetër 10 Prill 2004 21:41
ThE_MaStEr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ThE_MaStEr Kliko këtu për të kontaktuar me ThE_MaStEr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ThE_MaStEr Shto ThE_MaStEr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ThE_MaStEr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

Vallai as Tirons As Shkodran nuk jam..
E kam per nder qe jam SHQIPETAR,dhe nuk dua ti ndaj Shqipetaret ne krahina apo qytete..Te gjithe jemi nje...Nqs ti nuk e mendon keshtu nuk je Shqipetar...
Per mua cdokush ka bukurine e vet..Sado i shemtuar mund te jete ne pamjen e jashtme,mund te jete shume i bukur brenda ne shpirt..
Mos i shikoni gjerat kaq ne siperfaqe..Jam vlonjat dhe jam i bukur..

Mesazh i vjetër 10 Prill 2004 21:52
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ThE_MaStEr
AlOnE

Re: Nje pyetje qe i intereson vajzave.

Citim:
Po citoj ato që tha Lusinda 16
Hey!!!
Une kam 5 vjet qe jam larguar nga shqiperia. A mund te me thoni se kush qytet i shqiperise i ka djemte me hot?
Ju lutem nese nuk e keni bezdi me dergoni ndonje pergjigje.
Thanx
Lusinda xxx

Bledum dole nga tema lal shiko per ca na kerkohet te diskutojme

Mesazh i vjetër 10 Prill 2004 21:55
Bledumi
----------

Po skam faj une se tema eshte pa lidhje fare,dhe cdokush mundohet ti rrisi vlera qytetit ku jeton apo ka lindur...

Mesazh i vjetër 10 Prill 2004 21:58
KaPo-DI-VaLoNa
Anetar i ri

Regjistruar: 26/03/2004
Vendbanimi: London
Mesazhe: 15

Per te Gjithe Ju qe Jeni Kundra Vlonjatve

Po nuk esht muabeti qe te mburremi si vlonjate

po kemi gjera shum me te vecanta se te tjeret

Qe jemi me te mire jemi ndaci per simpatike ndaci per mendje ndaci per te gjitha
prandaj mos u Hani me Vlonjatet ,se mos te ishim ne Vlonjatet

sdo kishte Kondraband sdo kishte itali per te gjithe ju do ishite ne shqiperi akoma me (Dele) prandaj kujdes kure flisni per Vlonjatet

Ok ???????????????

Mesazh i vjetër 10 Prill 2004 22:02
KaPo-DI-VaLoNa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të KaPo-DI-VaLoNa Kliko këtu për të kontaktuar me KaPo-DI-VaLoNa (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të KaPo-DI-VaLoNa't! Kërko mesazhe të tjera nga: KaPo-DI-VaLoNa Shto KaPo-DI-VaLoNa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto KaPo-DI-VaLoNa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ThE_MaStEr
AlOnE

e di c'keni ju pa te presim mendimin e vajzave ne se ne fakt ato e dine me mire se ne pergjigjen e temes

Mesazh i vjetër 10 Prill 2004 22:05
Bledumi
----------

Citim:
Po citoj ato që tha KaPo-DI-VaLoNa

sdo kishte Kondraband sdo kishte itali per te gjithe ju do ishite ne shqiperi akoma me (Dele) prandaj kujdes kure flisni per Vlonjatet

Me keto mend qe paske ti plak eshte e kote me bisedu...
Si mer mos te ishin Vlonjatet sdo kishte kontrabande,korrupsion etj etj..He mer mos ja fut kot...Zer be ti...
Lere fare lere..ok edhe une me kete mendje jam..Vlonjatet jane me te mire..

P.S Edhe vlonjatet..

Mesazh i vjetër 10 Prill 2004 22:07
Ora tani: 08:00 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 19 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Nje pyetje qe i intereson vajzave.

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar