Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Fotot e anëtarëve > Nostalgji per Fotot e femijerise!
Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

eeee une jam por jam zbukuru me kalimin e kohess..

je shpif jo zbukuru lal sa aty e vogel je me e bukur:p

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 08 Shtator 2006 19:23
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
je shpif jo zbukuru lal sa aty e vogel je me e bukur:p

me marrsh te ligat se tani kur eci rruges me  fishkellejne cunat e kur isha e vogel vetem plakat me puthshin..

Mesazh i vjetër 08 Shtator 2006 19:37
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

Citim:

me marrsh te ligat se tani kur eci rruges me  fishkellejne cunat e kur isha e vogel vetem plakat me puthshin..

ahahahahahhahahahhahahahahahhahahhahah
ahahahhahahahhahahahahhahaha
hahahahhahahah
per ate zot sa kam qesh... njish fare
dhe tani si rrush jo por une sta them sepse te ngrihet hunda perpjete ty prandaj hahahhahaha

Mesazh i vjetër 08 Shtator 2006 19:49
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

hahahahahahahhahah Nik kur merr komplemente me rritet gjoksi e jo hunda..

Mesazh i vjetër 08 Shtator 2006 19:53
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
melisuku
Anetar i ri

Regjistruar: 15/10/2006
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 2

fotografit

Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani
Ja erdhi koka e "Engjell Plloshtanit"...

Mirekuptim

Mesazh i vjetër 15 Tetor 2006 21:26
melisuku nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të melisuku Kliko këtu për të kontaktuar me melisuku (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të melisuku't! Kërko mesazhe të tjera nga: melisuku Shto melisuku në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto melisuku në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ridii
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 13/09/2006
Vendbanimi: fier
Mesazhe: 541

RIDII- DIOGENES

Citim:
Po citoj ato që tha hirushja
Adela e mbajte fjalen. Te lumte.

Ja edhe une kur kam qene e vogel. Mami me thoshte perhere kur kam qene e vogel, qe me kishte gjetur ne ferra duke me lepir gjarpri dhe me kishte zbuluar vetem nga syte. Qe ta dini ju shok dhe shoqet e mija edhe sot e kesaj dite syte i kam te medhejn por ama kane lezet.

Indriti marshalla shume i bukur paske qene.

Adela te me shikosh tani do me besoje, te te them te drejten je si kukull aty, pak e habitur, pale cfare ke qene duke menduar!!

Lorie zemer s'di cfare te te them edhe une si Adela i pelqejs shume femijet. bukuroshe ke qene e vogel. Marshalla mos te ju mar ne sysh.

PO une si ju dukem??

Te vecant syt se di sa je dhe si i ke por qenkan te vecant dhe gjerat e vecanta jan te bukura

Mesazh i vjetër 20 Janar 2007 01:14
ridii nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ridii Kliko këtu për të kontaktuar me ridii (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ridii't! Kërko mesazhe të tjera nga: ridii Shto ridii në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ridii në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ridii
Anëtar Aktiv

RIDII- DIOGENES

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re tortured_soul_by_childofthewild666.jpg
Ky file është shkarkuar 171 herë.

Citim:
hahahahahahahhahah Nik kur merr komplemente me rritet gjoksi e jo hunda..

Te te bej nja 100 komplimente por me nje kusht qe pas asaj rritieje gjigande do e pim nje kafe

Mesazh i vjetër 20 Janar 2007 01:18
ridii nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ridii Kliko këtu për të kontaktuar me ridii (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ridii't! Kërko mesazhe të tjera nga: ridii Shto ridii në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ridii në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Re: RIDII- DIOGENES

Citim:
Po citoj ato që tha ridii

Te te bej nja 100 komplimente por me nje kusht qe pas asaj rritieje gjigande do e pim nje kafe

per zoten sa kryti jot i kam
po deshe e pime kafen qe tani

Mesazh i vjetër 20 Janar 2007 01:42
ridii
Anëtar Aktiv

Re: Re: RIDII- DIOGENES

Citim:

per zoten sa kryti jot i kam
po deshe e pime kafen qe tani

OKkkkkkkkkkkk por  mos e merr me te perpjekur  thjesht kafe do pim  Mos krijo iluzione

Mesazh i vjetër 20 Janar 2007 06:37
Amstel
me kerkoi kush????

a nive dreqe qunin hahahahahahahahhahahahhaha

Mesazh i vjetër 20 Janar 2007 22:29
Ora tani: 03:32 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Fotot e anëtarëve > Nostalgji per Fotot e femijerise!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar