Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Arti Figurativ > Fotografi > Qytete dhe Shtete > Anglia, vendi ku jetoj...
Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
misterioz
rrugaç

Regjistruar: 30/12/2004
Vendbanimi: rrugeve
Mesazhe: 892

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re 1-webley.jpg
Ky file është shkarkuar 55 herë.

Ja edhe Wembli ne rikonstruksion.Ketu vajta vetem se s'me shoqeroj njeri.Me thane ti je i çmendur qe do te shkosh deri ne fund te Londres.Ja ktheva se kur isha i vogel e kam pasur enderr te vija njehere ketu dhe i hipa metrose e direkt e ne Wembli.Nuk me doli kohe te shikoja edhe stadin e ri te Arsenalit.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 16 Maj 2006 23:16
misterioz nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të misterioz Kliko këtu për të kontaktuar me misterioz (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të misterioz't! Kërko mesazhe të tjera nga: misterioz Shto misterioz në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto misterioz në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
misterioz
rrugaç

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re 4har.jpg
Ky file është shkarkuar 54 herë.

Ja dhe nji foto e Hotelit Harrods pronar i te cilit eshte i jati i Dodi Al Fayed.Fotoja eshte bere nepermjet xhamit te makines.
E vetmja gje ishte nuk me shkoj ashtu si duhet ishte kthimi.Linjat e trenit nuk funksionuan te djelen sepse ndodhi nji diçka,pune flake na thane neve dhe u sorollatem nja 4 ore te mira ne stacion derisa na thane qe Eurostari funksionon nga Ashfordi.

Mesazh i vjetër 16 Maj 2006 23:24
misterioz nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të misterioz Kliko këtu për të kontaktuar me misterioz (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të misterioz't! Kërko mesazhe të tjera nga: misterioz Shto misterioz në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto misterioz në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Kela
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 10/08/2005
Vendbanimi: Ne Realitetin e botes njerezore
Mesazhe: 427

Misterioz,

Paske bere foto shume te bukura. S'me besohet qe ke shkuar me pare Wemblin, ndoshta eshte nje gje per ju djemt se une personalisht s'do te kisha lene dyqan pa shikuar.

Desha vetem te them qe ajo ura qe ke mare ne foto quhet Tower Bridge ( Ura e kulles) e ka mare emrin nga Tower of London (Kulla e Londers) qe ndodhet aty ngjitur. London Bridge eshte nje ure anash saj, dhe s'eshte ndonje gje kushedi se cfare.

Ndersa, Harrods eshte nje dyqan dhe jo hotel dhe ke te drejte qe i jati i Dodit ka % me te madhe te aksioneve te atij dyqani. Eshte nje nga dyqanet me te bukura dhe me te shtrenjta ne bote.Eshte pike shume turistike dhe gjynah qe s'e paske vizituar.

Mesazh i vjetër 17 Maj 2006 13:48
Kela nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Kela Kliko këtu për të kontaktuar me Kela (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Kela Shto Kela në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Kela në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

ah sa per zemer e kam Londren.
Kam bere nje internship para dy vjetesh ne B. Parliament dhe I had the time of my life in that city, with the people, with my study and my work.
Londra eshte qytet fantastik, me ka ofruar kaq shume mundesi sa zymtesine e kohes as e vija re (dhe kam qene armike e betuar e shiut).

Rofsh e Hirushe se me kenaqe me keto fotografite qe ke sjellur.

Mesazh i vjetër 17 Maj 2006 18:29
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
misterioz
rrugaç

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re wembl.jpg
Ky file është shkarkuar 34 herë.

Citim:
Po citoj ato që tha Kela
Misterioz

Paske bere foto shume te bukura. S'me besohet qe ke shkuar me pare Wemblin, ndoshta eshte nje gje per ju djemt se une personalisht s'do te kisha lene dyqan pa shikuar.

Desha vetem te them qe ajo ura qe ke mare ne foto quhet Tower Bridge ( Ura e kulles) e ka mare emrin nga Tower of London (Kulla e Londers) qe ndodhet aty ngjitur. London Bridge eshte nje ure anash saj, dhe s'eshte ndonje gje kushedi se cfare.

Ndersa, Harrods eshte nje dyqan dhe jo hotel dhe ke te drejte qe i jati i Dodit ka % me te madhe te aksioneve te atij dyqani. Eshte nje nga dyqanet me te bukura dhe me te shtrenjta ne bote.Eshte pike shume turistike dhe gjynah qe s'e paske vizituar.

S'te besohet qe kam shkuar edhe kam pare Wemblin he,Wemblin e kisha te parin ne liste,heres tjeter do shikoj stadiumin e Celsit dhe te Arsenalit m.gj.s. u rrafen toçat.Une u nisa me metro (qe te jem i sakte me District line) per te pare edhe Wimbledonin por kur arrita tek stacioni fundit i metrose me thane qe duhet te merrja edhe busin per nja 20 min. te tjera dhe e lashe se do me zinte nata.
Dhe sa per ate qe nuk do lije dyqan pa shkuar ta besoj se edhe cheriu im s'la dyqan pa hyre e pa pare.Gjeja me e merzitshme dhe e bezdiseshme (njekohesisht)per nji mashkull eshte qe te shoqeroj femren neper dyqane.Ju sa futeni ne dyqan e ngulni koken dhe filloni i prekni dhe i perkedhelni te gjitha rrobat nji nga nji dhe ne te shkretet duhet t'ju vime si ogiç nga mbrapa,shyqyr thuaj qe gjendet gjithmone ndonji dyqan elektronike aty afer dhe shtyjme kohen.Mire qe merzitemi por edhe duhet te paguajme per çdo rrobe dhe lecke qe ju pelqen juve.
Sa per foto kam bere plot por tek shumica e tyre kemi dale edhe ne para se po s'dolem para objektit s'quhet qe e kemi vizituar.

Mesazh i vjetër 18 Maj 2006 22:11
Kela
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 10/08/2005
Vendbanimi: Ne Realitetin e botes njerezore
Mesazhe: 427

Hahahahaha ...
Me shkrive me punen e dyqaneve:p

Mesazh i vjetër 21 Maj 2006 19:06
Kela nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Kela Kliko këtu për të kontaktuar me Kela (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Kela Shto Kela në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Kela në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 21:21 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Arti Figurativ > Fotografi > Qytete dhe Shtete > Anglia, vendi ku jetoj...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar