Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ju kane tradhetuar ndonjehere?
Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Citim:
Po citoj ato që tha atiola

kujdes ne te tjerat qe vijne pas dreqja

sigurisht qe jo dhe ket qe kam tani as me mend se tradhetoj e jo me vepra.... sic duket e kam gjete my soulmate..

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 09 Tetor 2006 23:44
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

Dreqe,
po lexoja nje artikull qe theshte se ne Qine (oh me fal, ne KINE desha te thoja) burrave qe tradhetojne va presin penisin. :p http://news.bbc.co.uk/2/hi/5371500.stm?lspan)

Tani sikur ai i imi ta sillte ne shtepi dhe te benin ndonje treshe, une nuk do protestoja, ama po te ma beje pas shpine, metoda Qineze e pret.

disclaimer: ky shkrim eshte thjesht per efekt humori dhe nuk shpresh domosdoshmerisht realitetin e mendimit te autorit (cupkes). Meqe me kan erdhur nja dy MëPë nga anetar qe nuk ishin te qarte nese une beja shaka apo e kisha seriozisht. Por une u shkrojta mbrapsht duke u thene "shkrimet time jane rated pg13 dhe ju me bini ne qafe, po ato te Dreqes qe jane rated triple X si ja dilni te futeni prape ne forum?" :p

Mesazh i vjetër 11 Tetor 2006 02:01
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vlonjati99Tave
Arrakat

Regjistruar: 15/12/2003
Vendbanimi: A Silent Night, A Secret Tear, Wishing You Were Here
Mesazhe: 2169

Citim:
Po citoj ato që tha cupka
Dreqe,
po lexoja nje artikull qe theshte se me Qine (oh me fal, ne KINE desha te thoja) burrave qe tradhetojne va presin penisin. :p http://news.bbc.co.uk/2/hi/5371500.stm?lspan)

Tani sikur ai i imi ta sillte ne shtepi dhe te benin ndonje treshe, une nuk do protestoja, ama po te ma beje pas shpine, metoda Qineze e pret.

disclaimer: ky shkrim eshte thjesht per efekt humori dhe nuk shpresh domosdoshmerisht realitetin e mendimit te autorit (cupkes). Meqe me kan erdhur nja dy MëPë nga anetar qe nuk ishin te qarte nese une beja shaka apo e kisha seriozisht. Por une u shkrojta mbrapsht duke u thene "shkrimet time jane rated pg13 dhe ju me bini ne qafe, po ato te Dreqes qe jane rated triple X si ja dilni te futeni prape ne forum?" :p

dmth po    tmar mua  si  shok p.s per i  dark  ai.. sje kondra ti ? :p

Mesazh i vjetër 11 Tetor 2006 03:35
Vlonjati99Tave nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vlonjati99Tave Kliko këtu për të kontaktuar me Vlonjati99Tave (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vlonjati99Tave't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vlonjati99Tave Shto Vlonjati99Tave në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vlonjati99Tave në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97

dmth po    tmar mua  si  shok p.s per i  dark  ai.. sje kondra ti ? :p

Po ti nuk je as bjond e as model o byrazer. :p
lets back up for a moment: une thash po te me tradhetoje, e tredh se ashtu e do zakoni qinez, ama po ta ndajme bashke tjeter gje. Tani ti thua, cupke po me solli miky jot ne shtepi ti je on board me mua. Dmth ky i imi do me tradhetonte mua me ty (nje mashkull tjeter)? dmth ti i bie te jesh pederast? Jo se ai po te me tradhetonte, do e bente me nje femer tjeter o Kota e jo mashkull. Po nejse, quite a revalation from your part. lol

hajde hajde se shaka bej dhe une, hajde te te hug.

Mesazh i vjetër 11 Tetor 2006 18:40
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
oliinter
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/10/2004
Vendbanimi: brunssum netherland
Mesazhe: 3833

Citim:

kjo e pelqeka treshe mer daje :p

Mesazh i vjetër 11 Tetor 2006 18:48
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

po mire ja ben gusta gusta kjo jete oli

Mesazh i vjetër 11 Tetor 2006 19:44
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vlonjati99Tave
Arrakat

Regjistruar: 15/12/2003
Vendbanimi: A Silent Night, A Secret Tear, Wishing You Were Here
Mesazhe: 2169

Citim:

Po ti nuk je as bjond e as model o byrazer. :p
lets back up for a moment: une thash po te me tradhetoje, e tredh se ashtu e do zakoni qinez, ama po ta ndajme bashke tjeter gje. Tani ti thua, cupke po me solli miky jot ne shtepi ti je on board me mua. Dmth ky i imi do me tradhetonte mua me ty (nje mashkull tjeter)? dmth ti i bie te jesh pederast? Jo se ai po te me tradhetonte, do e bente me nje femer tjeter o Kota e jo mashkull. Po nejse, quite a revalation from your part. lol

hajde hajde se shaka bej dhe une, hajde te te hug.

hsahahhahahahahahahaha

un skam  shkruar aty  siper  qe te te tradhtoj me mua , lol  keshu  qe hiqi  dyshimet per pederastllek se jam 100% heteroseksual  .. po kam  shkruar  sikur te    me mirte  si mik  nshpi kupto  ti (  ti  ekupton po  e kthen vet, lol)..  lol dhe keshu i bie  qe un te jem ne  board me  ty :p meqe u like  3waysome :pse me ca te tradhto  ty ai me mashkull apo me  femer that i  dont know :p lol keshu qe mos u merzit dhe ti moj eee  se bej shaka dhe une :p

hajde te te   hug  dhe un, lol

Mesazh i vjetër 11 Tetor 2006 20:07
Vlonjati99Tave nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vlonjati99Tave Kliko këtu për të kontaktuar me Vlonjati99Tave (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vlonjati99Tave't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vlonjati99Tave Shto Vlonjati99Tave në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vlonjati99Tave në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
*Just Relax*
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 28/06/2006
Vendbanimi: Larg...shum larg nga realiteti !
Mesazhe: 38

me pelqeu ajo qe kishte thene roke po e citoj
"Mund te mos e quaj tradheti,por zhgenjim"
sepse ai mua smundet te me tradhtoj mua pa tradhtuar ndjenjta e ti per mua, nje gje qe sdo mundet ta bej ndojhere
dhe nese ka devijuar apo devijon dhe me tutje ne raport me mua atehere ate mund ta quaj vetem zhgenjim!

Mesazh i vjetër 21 Tetor 2006 20:42
*Just Relax* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të *Just Relax* Kliko këtu për të kontaktuar me *Just Relax* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: *Just Relax* Shto *Just Relax* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto *Just Relax* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
PRESIDENTJA1
Anetar i ri

Regjistruar: 26/10/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 1

Re: Re: Re: Re: Re: tradhetia....

Citim:
Po citoj ato që tha Presidentja

ja han dreqi ne fyt lol

Hah, kush flet????Kjo qe vjell poezit dhe prozen teme dhe i shkrun ne shenje dashniet te dashurit te vet andej nga forumi tirana-live.org...
po deshe te sjell linkun...Kujdes me verpimet qe ban,
sepse vetem un jam origjinalja PRESIDENTE.STOP me marrinat e tua!!!
Mire qe me vodhe nick dhe avatar andej nga forumi-virtual,po poezite e proza jeme, si te erdhi me me vjell autoresine teme e dashtun hajdute gjasme poete????
uroj te mos jesh prezantu dhe si Helga numer 2, se NJISHI jam VET.
Turp per ty...
e kush te frymzonte ty PrEsIdEnTe fallso?????

ps ca te kujton ky avatar qe kam une?????

ja linku i profilit tend...
http://www.tiranalive.org/vbulletin/member.php?u=1419

ja dhe shkrimi ne proze qe me ke vjedhur...turp te te vije...

http://www.tiranalive.org/vbulletin...3402#post273402

Modifikuar nga PRESIDENTJA1 datë 26/10/2006 ora 04:41

Mesazh i vjetër 26 Tetor 2006 04:22
PRESIDENTJA1 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të PRESIDENTJA1 Kërko mesazhe të tjera nga: PRESIDENTJA1 Shto PRESIDENTJA1 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto PRESIDENTJA1 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Demokrate4ever
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2005
Vendbanimi: Eastern Seaboard
Mesazhe: 4434

Re: Re: Re: Re: Re: Re: tradhetia....

ja linku i profilit tend...
http://www.tiranalive.org/vbulletin/member.php?u=1419

ja dhe shkrimi ne proze qe me ke vjedhur...turp te te vije...

http://www.tiranalive.org/vbulletin...3402#post273402 [/B][/QUOTE]

pse mi kjo qenka ajo bobina e bobit hahahaha
- O BEBA(Presidentja) KAQ PA KARAKTER FEMER QENKE QE TE VJEDHESH SHKRIMET E HELGES TE MASHTROSH DJEMTE.?! pse mi kaq e pazonja femer qenke qe te perdoresh identitetin e dikujt tjeter te besh nje cun per vete?!ATEHERE SMERITOKE EMRIN FEMER,POR MAJMUNE hahahahaha
- PO HELGA DHE TE KA RESPEKTUAR MOJ FEMER PA KARAKTER. TI S'JE DHE S'BEHE KURRE AS SI MAJA E THONJIT TE HELGES. HELGA SHKRUAN PER QEF DHE PSE KA TALENT DHE E KA PASION,POR BEN MIRE NESE KE NDERGJEGJE ,POR BESOJ SE S'KE SE NDRYSHE SDO KISHE VJELLUR SHKRIMET E HELGES DUKE PREZANTUAR FORUMEVE TE TJERA QE TE BESH DRITE ME SHPIRTIN E DIKUJT TJETER, TU VESH AUTORIN E SAKTE ATYRE SHKRIMEVE.

SA KEQ QE HELGA NDODHET NE FH SE DHE KETU DO KISHE KPUT NOJ BOBIIIIN hahahahahahahahahahaha

PRA SI TA DINI JU FORUMISTAT E FORUMIT HORIZONT KJO (Presidentja e rregjistruar pak dite me pare) eshte copy paste dhe hajdute e shkrimeve te HELGES SONE QE E NJIHNI TE GJITHE dhe prezantohet ne EMRIN E HELGES neper forume te ndryshme.NJIHENI MIRE.

Presidentja
masakruese

Regjistruar: 04/10/2006
Vendbanimi: zemren e tij

Ti dreqe do ta njohesh shume mire kete bobinen?

Modifikuar nga Demokrate4ever datë 26/10/2006 ora 05:16

Mesazh i vjetër 26 Tetor 2006 05:08
Demokrate4ever nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Demokrate4ever Kliko këtu për të kontaktuar me Demokrate4ever (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Demokrate4ever't! Kërko mesazhe të tjera nga: Demokrate4ever Shto Demokrate4ever në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Demokrate4ever në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 07:38 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ju kane tradhetuar ndonjehere?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar