Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Ku Do I Kaloni Pushimet?? Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 2.33.
Gjithsej 25 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
ComeAsYouAre
Kurt-Cobain

Regjistruar: 23/11/2003
Vendbanimi: In Hell
Mesazhe: 271

Citim:
Po citoj ato që tha _mIzZzA_
ahhaha comeasyouare ahhaha jo j onuk vete me gomone un nuk kam mosh per ato gjera
se vete per qef ne itali se kam pashaport amarikone
per ate pun
nuk kam nevoj te gjej edhe viz do vish edhe ti me ne ? apo si e ke hallin

pse moj svin me gomone ti e kam dhe alamet gomoneje mban 35 veta kurse ne do vem tre veta per qejf qysh ske mosh ti moj shoqet e tua i kan cuar djemt ushtar ti me thua mua skam moshe edhe ne e nxjerim nje vize fallco e vijm se kemi problem po puna eshte te bejm içik aventura te argetohemi içikes apo jo?? jam qe jam e bej dh une nje xhiro me juve se kemi problem

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 15 Korrik 2004 16:46
ComeAsYouAre nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ComeAsYouAre Kliko këtu për të kontaktuar me ComeAsYouAre (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ComeAsYouAre Shto ComeAsYouAre në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ComeAsYouAre në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ComeAsYouAre
Kurt-Cobain

Re: Re: mos e cani koken fare!

Citim:
Po citoj ato që tha hAsHaShI

uaaa sa mire qe do na presesh ti lal???
beje gati ato perkinget e ku ta di une se do vijme ne
ej po ke naj dhome bosh andej
se do vijme bashk me nusen
apo jo nusja

weee qenke martuar ti oree dhe une se paskam haberin fare po kush na qenka kjo fatlumja qe te paska marr ty eee
çe do dhomen bosh ti ka me mire se ne natyre ajer i paster romanticiteti ne maj ku ça koke ne

Mesazh i vjetër 15 Korrik 2004 16:49
ComeAsYouAre nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ComeAsYouAre Kliko këtu për të kontaktuar me ComeAsYouAre (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ComeAsYouAre Shto ComeAsYouAre në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ComeAsYouAre në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ComeAsYouAre
Kurt-Cobain

[QUOTE]Po citoj ato që tha _mIzZzA_
hahahahahahah jojo fundi i botes nk eshte po edhe policija do cik pun
edhe policia kete pun ka te kap te leshon prap te kap prap te leshon
po un them pse ta bejm burgun ne itali kur kemi burget tona ne shqiperi ne mo
apo i do ne itali ti se i kan paisur mir me televizora brenda
aaahhahahahhahaah
neve do ta bejm si te pushime ne rome ahahhaha apo jo
ti hashashi ishallaaaaaaaaaa
mos befsh qeffffffff fare qe rri aty vetem ne shqiperi pa neve
po cik plazh ke ber mi? djal?
comeasyouare nga ke qen ti lali sikur je larguar per disa kohhhhhhh
po nejse have fun baby
pacim
[/Q
o lal nuk e çajm koken per polica ne apo jo hashashi??po na kapi policia kam nje shoku une eshte polic po ça polici i temershem fare e mer dote me mend se kush eshte hashashi licii... prandaj mishkonj keshtu mizzze na kan ngelur ne goje keto mishkonjat ça ti besh tere naten duke u mar me to nejse ketu kam qen une lali skam ikur ne ndonje vend po spara jam futur se kemi qen me nja cq provime
bye lal

Mesazh i vjetër 15 Korrik 2004 17:34
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

fragolina ua ne itali je ti me
po ku ne itali se kemi naze ne
duam nje vend te mir

Mesazh i vjetër 15 Korrik 2004 21:54
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hAsHaShI
ThuG_LiFe_4_LiFe

Regjistruar: 29/11/2003
Vendbanimi: ne nje vend te cmuar
Mesazhe: 314

Citim:
Po citoj ato që tha ComeAsYouAre

pse moj svin me gomone ti e kam dhe alamet gomoneje mban 35 veta kurse ne do vem tre veta per qejf qysh ske mosh ti moj shoqet e tua i kan cuar djemt ushtar ti me thua mua skam moshe edhe ne e nxjerim nje vize fallco e vijm se kemi problem po puna eshte te bejm içik aventura te argetohemi içikes apo jo?? jam qe jam e bej dh une nje xhiro me juve se kemi problem

ueee o boti
po ti tani po ve ne diskutim bukurin e gomones???
si i zoti edhe gomonja ashtu eshte apo jo
o boti pa thuaj mizes se ku e bo cuni qe ke bo me nusen e trete ushtrin
ej o boti do besh xhiro me ne
po ti do e kesh ne dore timonin apo jo???
semos ne con ne ishull te sazanit sic jua ben kurtve
apo sna e fut neve ti ???

Mesazh i vjetër 17 Korrik 2004 00:00
hAsHaShI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hAsHaShI Kliko këtu për të kontaktuar me hAsHaShI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të hAsHaShI't! Kërko mesazhe të tjera nga: hAsHaShI Shto hAsHaShI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hAsHaShI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hAsHaShI
ThuG_LiFe_4_LiFe

Re: Re: Re: mos e cani koken fare!

Citim:
Po citoj ato që tha ComeAsYouAre

weee qenke martuar ti oree dhe une se paskam haberin fare po kush na qenka kjo fatlumja qe te paska marr ty eee
çe do dhomen bosh ti ka me mire se ne natyre ajer i paster romanticiteti ne maj ku ça koke ne

uaaa pse sta thash une ty o botii???
uaaa pakam harruar fare tete ftoja te dasma
tani kam muajin e mjaltit do shkojme ne italy
ah fatlumjaa....
se themi kshu ne menyre te hapur se do na behen xheloze
e kupto vete ti
eeee romanc thua ti
ajer i paster
po ku ka ngel ajer i paster o boti
te gjith robt vdiqen nga mushkrite
ne do shkojme ne dhome me ajer te kondisounar

si te duket si ide???

Mesazh i vjetër 17 Korrik 2004 00:24
hAsHaShI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hAsHaShI Kliko këtu për të kontaktuar me hAsHaShI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të hAsHaShI't! Kërko mesazhe të tjera nga: hAsHaShI Shto hAsHaShI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hAsHaShI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hAsHaShI
ThuG_LiFe_4_LiFe

ueeee p qe e ke mire ti
op qe me kishte dal nga mendja fare
uaaaaaaa si ka mundesi qe kam harruar shefin une???
pa ate nuk hedhim dot hapin ne mer jahu apo jo
ej po kujdes mos u merr shume me mushkonja
se jane te rrezikshme ato
sidomos e kane keq me ata qe e kane gjakun e embel
(si puna jone)
ej o botii po si po ja kalon andej???
une kendej qef per koken tende
vetem ti edhe miza mungoni
rrespkete

o lal nuk e çajm koken per polica ne apo jo hashashi??po na kapi policia kam nje shoku une eshte polic po ça polici i temershem fare e mer dote me mend se kush eshte hashashi licii... prandaj mishkonj keshtu mizzze na kan ngelur ne goje keto mishkonjat ça ti besh tere naten duke u mar me to nejse ketu kam qen une lali skam ikur ne ndonje vend po spara jam futur se kemi qen me nja cq provime
bye lal [/B][/QUOTE]

Mesazh i vjetër 17 Korrik 2004 00:28
hAsHaShI
ThuG_LiFe_4_LiFe

Citim:
Po citoj ato që tha _mIzZzA_
fragolina ua ne itali je ti me
po ku ne itali se kemi naze ne
duam nje vend te mir

ej fragolina
mendoji mire ato gjera
se kur te vime
nuk duam llafe ok
na gjej ndonje vend ashtu sic i pelqen mizes
rrespekte

Mesazh i vjetër 17 Korrik 2004 00:30
Vagabonde4Lyfe
Anetar i ri

Regjistruar: 17/07/2004
Vendbanimi: Tirone
Mesazhe: 2

hola

Une do ti kaloj pushimet ne Greqi ne nje ishull te bukur ,gjithashtu ene ne Sarande.

Mesazh i vjetër 17 Korrik 2004 10:24
Vagabonde4Lyfe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vagabonde4Lyfe Kliko këtu për të kontaktuar me Vagabonde4Lyfe (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vagabonde4Lyfe't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vagabonde4Lyfe Shto Vagabonde4Lyfe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vagabonde4Lyfe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEXY_GIRL05
BEST DANCER

Regjistruar: 19/11/2003
Vendbanimi: HAWAIIAN STYLE
Mesazhe: 326

Citim:
Po citoj ato që tha roke
Seksy!!!E po plloshtanit i pelqen ajo loja e femijerise "hapa Dollapa" .Une isha ne san diego!!!I bera pushimet pak te shpejta se jam i nxituar:p Ciao!!

roke edi si eshte puna lal un e gjeta zgjidhjen time
po vij per pushime andej nga ty se ftesen ma bere
se mos kur te vi aty thua kush te ftovi se te thera

Mesazh i vjetër 17 Korrik 2004 11:40
SEXY_GIRL05 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SEXY_GIRL05 Kliko këtu për të kontaktuar me SEXY_GIRL05 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SEXY_GIRL05 Shto SEXY_GIRL05 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SEXY_GIRL05 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 16:57 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 25 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Ku Do I Kaloni Pushimet??

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar