Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Psikologjia > A eshte krim........? Vlerësimi i Temës: 9 votime, mesatarja 4.00.
Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Petter
kazmolog

Regjistruar: 20/07/2009
Vendbanimi: New York
Mesazhe: 2058

pse kurt, pse keshtu ti? lol

dont u see ur self one day as a married man? mu sme duket ide e keqe ne te jesh i martum ne te kesh noi tjeter qe te do dhe qe e do ( in some way )

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 23 Prill 2011 03:50
Petter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Petter Kliko këtu për të kontaktuar me Petter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Petter Shto Petter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Petter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269

kur i kruhet asaj, ç'faj ka mashkulli? ..keq ashtu e keq kshu, se femres si gjendet, ndonjeher tben dhe budall
un jam vet femer, prap se mbeshtes kete gocen ne ket rast, njeriu mendohet perpara se te krijoje ne lidhje.

Mesazh i vjetër 23 Prill 2011 03:54
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Citim:
Po citoj ato që tha Petter

dont u see ur self one day as a married man? mu sme duket ide e keqe ne te jesh i martum ne te kesh noi tjeter qe te do dhe qe e do ( in some way )

nuk kemi nevoje me genjy, femra ne pergjthesi don me shume kur i thua qe je i martuar. e kam fjalen per ato good girls
por te genjesh nje goce beqare qe e ka mendjen e paster not twisted te bie ne dashuri dhe noshta te martohet apo te ket ndonje rromance mardhenie serioze me nje cun, me duket krim. dhe ky dhoj mashkulli per mua eshte pa vlere edhe ne shoqeri business etj

Mesazh i vjetër 23 Prill 2011 04:02
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
kur i kruhet asaj, ç'faj ka mashkulli? ..keq ashtu e keq kshu, se femres si gjendet, ndonjeher tben dhe budall
Un jam vet femer, prap se mbeshtes kete gocen ne ket rast, njeriu mendohet perpara se te krijoje ne lidhje.

Ju kruajt atij qe ishte i martuar, apo asaj qe ishte beqare sipas teje?

Mos e kane te shkruar ne balle te martuarit qe jane te martuar?
Te ishte aq kollaj! Sidomos tani qe njerezit po martohen ne mosha te medhaja. Me perpara rralle gjeje nje mashkull afer te 30-ve beqar. Me kujtohet daja im qe u martua 32. Une e vogel e se kuptoja sa i madh ishte. Per mua dhe 18 atehere ishte i madh, por degjoja nga gjyshja qe ishte shume e preokupuar per cunin qe s'po martohej. Tani me vjen te qesh.
Mendo te njohesh nje djale nen 25 vjec. Gjalle ne bote nuk te shkon mendja qe mund te jete i martuar. E shumta qe ka nje te dashur.
Kam pat nje njeriun tim qe u shoqerua nje fare kohe me nje mashkull i cili pas disa investigations qe beri ajo, jo vetem doli qe ishte i martuar, por kishte dy gra. Nje ne Shqiperi e nje jashte per dokumenta. Gjera te tilla ndodhin, ka plot mashtruesa. E rendesishme eshte te mos shkosh me nje te martuar me vetedije. Atehere quhet "kruajtje".

Mesazh i vjetër 23 Prill 2011 21:19
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269

Deb :

fjala* kruajtje* per nje mashkull qe ndihet bosh, ose e ka ne gjak, te arrij ne ate pike, nuk thuhet, sepse tek e fundit ka bere sex..me te, kan shijuar momente, pune e tyre, pak rendesi ka... po nje femer sot, dreqi ta haje eshte ne gjendje te nuhasi dike, per te cilin ka interes...t'pakten te arrije te dalloje situacionin e tij!.. ti thua se ka te shkruar ne ball...jam dakort me ty.. po me thuaj ti, nje beqar dhe nje i martuar kane te njejtat impenjime?
Mos pretendon qe ky mashkull ka qen non stop me kete kokeboshen, (qe tani ankohet..dhe kete lidhje e quan krim )..aq sa te arrij ta njohi pas nje fare kohe..Boh!
Mendje ,mendje kjo dynja, jam dakort qe ka *colpo di fulmine* ,, ama nuk zgjat shume, nese ka diçka qe nuk shkon,, gjithsesi dhe ai Plehra s'po them se eshte sjell mire, po eshte diçka e ulet e *non acceptable*, t'pakten un e ktij mendimi jam.
Nje femer qe ul veten e shkon me nje te martuar, dhe Ai qe mashtron dike, duke patur nje familje...jane i njejti nivel .

Citim:
Po citoj ato që tha Petter

Petter vfc ti ore,, rri beqar se je mire, te kripsha trut

Modifikuar nga lule datë 06/05/2011 ora 14:17

Mesazh i vjetër 06 Maj 2011 14:09
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ingmetalboy
without a trace

Regjistruar: 06/12/2004
Vendbanimi: wherever I may room
Mesazhe: 1008

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
nuk kemi nevoje me genjy, femra ne pergjthesi don me shume kur i thua qe je i martuar. e kam fjalen per ato good girls
por te genjesh nje goce beqare qe e ka mendjen e paster not twisted te bie ne dashuri dhe noshta te martohet apo te ket ndonje rromance mardhenie serioze me nje cun, me duket krim. dhe ky dhoj mashkulli per mua eshte pa vlere edhe ne shoqeri business etj

Une kete nuk e kuptoj. Te ndertosh nje mardhenie me nje vajze duhet te shpenzosh kohe, lek dhe bile pjese nga vetja. Duhet te degjosh cfare kane per te te thene, ta mbash gojen mbyllur kur thone ndonje budallallek, duhet te jesh ne sjelljen tende me te mire dhe te ndash gjera prej vetes vetem per te thene disa. Edhe une lodhem vetem duke menduar per te gjitha keto. Si valle ka njerez atje qe i hyjne gjithe kesaj pune dhe bile i perkushtohen aq shume sa te bejne vajzen te bjere ne dashuri vetem per seks i guess?! Ndoshta jam une teper i ceket, por dreqi ta marre ku qendron ideja ketu? The hunt is better than the catch?? Fuck me.

Mesazh i vjetër 07 Maj 2011 00:51
ingmetalboy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ingmetalboy Kliko këtu për të kontaktuar me ingmetalboy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ingmetalboy Shto ingmetalboy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ingmetalboy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Citim:
Po citoj ato që tha ingmetalboy

Une kete nuk e kuptoj. Te ndertosh nje mardhenie me nje vajze duhet te shpenzosh kohe, lek dhe bile pjese nga vetja. Duhet te degjosh cfare kane per te te thene, ta mbash gojen mbyllur kur thone ndonje budallallek, duhet te jesh ne sjelljen tende me te mire dhe te ndash gjera prej vetes vetem per te thene disa. Edhe une lodhem vetem duke menduar per te gjitha keto. Si valle ka njerez atje qe i hyjne gjithe kesaj pune dhe bile i perkushtohen aq shume sa te bejne vajzen te bjere ne dashuri vetem per seks i guess?! Ndoshta jam une teper i ceket, por dreqi ta marre ku qendron ideja ketu? The hunt is better than the catch?? Fuck me.

yep, je 100% correct.

Mesazh i vjetër 07 Maj 2011 01:48
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Petter
kazmolog

Deb, me kripsh kukurecin inshallah lol

Kurt se kisha fjalen per noi te pafajshme, e kisha per ato qe jeta e tyre ska kuptim without havin sex at least twice a day lol

Mesazh i vjetër 07 Maj 2011 02:13
Petter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Petter Kliko këtu për të kontaktuar me Petter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Petter Shto Petter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Petter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lezhjani-82
I Pavdekshem

Regjistruar: 02/01/2005
Vendbanimi: Eternity...
Mesazhe: 4813

Only twice a day?...lol

Un mendoj se asht krim mendafshi !

Mesazh i vjetër 07 Maj 2011 03:07
lezhjani-82 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lezhjani-82 Kliko këtu për të kontaktuar me lezhjani-82 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lezhjani-82't! Kërko mesazhe të tjera nga: lezhjani-82 Shto lezhjani-82 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lezhjani-82 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Petter
kazmolog

"at least" thash lol

Mesazh i vjetër 07 Maj 2011 03:09
Ora tani: 16:32 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Psikologjia > A eshte krim........?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar