lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269
|
Deb :
fjala* kruajtje* per nje mashkull qe ndihet bosh, ose e ka ne gjak, te arrij ne ate pike, nuk thuhet, sepse tek e fundit ka bere sex..me te, kan shijuar momente, pune e tyre, pak rendesi ka... po nje femer sot, dreqi ta haje eshte ne gjendje te nuhasi dike, per te cilin ka interes...t'pakten te arrije te dalloje situacionin e tij!.. ti thua se ka te shkruar ne ball...jam dakort me ty.. po me thuaj ti, nje beqar dhe nje i martuar kane te njejtat impenjime?
Mos pretendon qe ky mashkull ka qen non stop me kete kokeboshen, (qe tani ankohet..dhe kete lidhje e quan krim )..aq sa te arrij ta njohi pas nje fare kohe..Boh!
Mendje ,mendje kjo dynja, jam dakort qe ka *colpo di fulmine* ,, ama nuk zgjat shume, nese ka diçka qe nuk shkon,, gjithsesi dhe ai Plehra s'po them se eshte sjell mire, po eshte diçka e ulet e *non acceptable*, t'pakten un e ktij mendimi jam.
Nje femer qe ul veten e shkon me nje te martuar, dhe Ai qe mashtron dike, duke patur nje familje...jane i njejti nivel .
Citim: Po citoj ato që tha Petter
pse kurt, pse keshtu ti? lol
dont u see ur self one day as a married man? mu sme duket ide e keqe ne te jesh i martum ne te kesh noi tjeter qe te do dhe qe e do ( in some way )
Petter vfc ti ore,, rri beqar se je mire, te kripsha trut 
Modifikuar nga lule datë 06/05/2011 ora 14:17
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|