volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646
|
Re: Plloshtan
Citim: Po citoj ato që tha kontinenti
Plloshtan edhe ti e ke nje mision mbi Toke.Edhe ti ke rolin tend ne kete Gjithesi.
Ti ke nje individualitet i cili eshte komplet ndryshe nga te 6 miliarde njerzit e Tokes,gje te cilen e ka cdo njeri.Pra secili nga ne eshte i nje e "vecante" ne kosmoz.Ne qoftese ketu ne Toke kemi nje identifikim (pasaporte) besoj se identifikimi (por jo pasaporte)nuk te mungon ty as ne Gjithesi, perndryshe ti as qe do te kishe egzistuar fare .
Ne nje kohe qe ti... JE...gjithashtu egziston edhe ne memorien e njerzve edhe ne veprimet qe ke kryer e qe kryen,ne mendime dhe ne ndjenja.
Pra nuk mund te thuash se,cfar fitoi apo humbi Gjithesia.
Je pjesetar i Saje!
Misionin qe te jem i durueshem, i kuptueshem..., dhe te hulumtuoj i mbytur ne Toke dhe ne Ajrin qe e thith ne cdo pjese te sekondes....!
Mund te jete e vertete. Jam i vecante, si te gjithe te tjeret..., sepse cili njeri mund te jete i njejte me tjetrin, kjo i bie qe te gjithe jemi ndryshe ne levizje, ne koke, ne mencuri, ne veprime, etj etj.
Une erdha ne kete Gjithesi per te mesuar veten se kush jam dhe kush fshihet pas meje (mund te jete dhe Zoti)
Pasaporta ime eshte e ndryshme nga te tjeret, sepse shkruan dicka qe eshte e vecante, dhe ate shkrim e posedoj vetem une... (analizo me gjere, se filozofi eshte, pa keqkuptime)
Kjo shprehja e fundit ishte poetike, dhe kjo ka per qellim se cdo njeri qe vin, dhe ndaj patjeter do te shkoje ne "shtepine e vete"...
Me vjen mire qe me shkruajte, ja kjo eshte pergjigjja ime
respekte, plloshtani