Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > Duke degjuar zerat brenda teje Vlerësimi i Temës: 6 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 50 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Ne fakt zerat brenda meje flasin, llomotisin qe cke me te. E bejne ne momente pijesh, kur dora nuk arrin ti shkruaje dhe bota rrotullohet nga dehja. Por edhe kur ndonje ze arrin te jehoje deri ne castet e esellsise, del ndonje banalitet forumor qe te pret hovin. E keshtu duhet ti rikthehem stervitjes se individualizmit ekstrem, te mos influencohem nga te tjeret, te jem vetja. Por si mund te behet kjo, kur jetojme dhe shkruajme me te tjere, kur japim dhe marrim impulse krijuese pikerisht nga kjo shoqeri e cuditshme virtuale. Atehere arrij ne perfundime te shemtuara mbi popullin tim, sic kane arritur shume te tjere, por qe prape se prape skane kuptim.

Ajo qe ka rendesi eshte qe mes kesaj rremuje shoqerore, mes kesaj rruge te baltosur ku behemi pis sapo dalim nga shtepia (opsss, sapo hyjme ne forum), ketu pra, ne kete rruge, coku gjehet ndonje person qe ja vlen. Keshtu qe stervitja duhet te kthehet avash avash vetem ne perzgjedhje personash, ne investime ne shoqerira qe ja vlejne.

Ehhh, nejse. Kjo kenga Hung Up e Madones nuk mbaroka se me pelqyeri neteve dhe diteve me jete. Pershendetje.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 19 Shkurt 2006 16:51
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

Ti duhet te jesh keshtu, s mundesh te ndryshosh prototipin. Pastaj ti duhet te besh kete, ndaj s mund te ikish, duhet ndaj patjeter te degjosh zerat brenda "teje". Tere naten pa gjume, duhet te pluskosh ne artikujt e tyre politike duke ua shkruar me tere brumin e vertet, qe ne fund te vleresohet dhe te godase shenjen nja 3 here te forta. Bindja per te shkruar artikujt e ketyre politikaneve do e bej une, por pyet nje here a jane mesuar te lexojne nje artikull me ate taktin qe ua kam mesuar une me vite te tera? Bah, duhet t'u them degjoni edhe zerat qe dalin brenda jush, per te njohur njohjen per dashuri politike ndaj njohjes./ Duke mos me degjuar zerat brenda meje, ato asnjehere nuk do i pershtaten rregullave per orientimin e punes politike, kush e di sa te devotshem te hiqen. Shpresoj qe ne te ardhmen kjo te sherbehet si ze qe do te arrije valet per njohjen e realitetit njerezor. Se ndryshe realiteti njerezor do perfundoje me gojen hapur.

Tung

Mesazh i vjetër 21 Shkurt 2006 19:37
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ingmetalboy është moderator/e në këtë nën-forum   ingmetalboy
without a trace

Regjistruar: 06/12/2004
Vendbanimi: wherever I may room
Mesazhe: 1008

hey. Je atje? Nuk e di pse po te shkruaj ty por ndjej nevojen te te flas. Ndjej nevojen ... si te thuash, hmm... ah po te rrefehem. Kisha kohe qe nuk e kisha thene apo degjuar kete fjale. Bile tani gati gati me tingellon si e panjohur kjo fjale. Duket sikur kurre nuk kam gjetur prehje ne hijen e saj, duke u dridhur (jo nga i ftohti) gjithe naten.
Dhe ja pra tani jam ketu, i lodhur, me koken qe me rendon plumb mbi shpatulla, duke te thirrur ty per te bashkebiseduar.
Thone, kur ti i flet Zotit quhet lutje, kur Zoti te flet ty, skicofreni.
Gjithe jeten jam perpjekur te flas atehere kur duhet dhe te hesht kur zeri im ka qene i tepert, por fatkeqesisht kam harruar te degjoj. Kjo eshte arsyeja besoj pse komunikimi nuk ka qene i qarte.
Thone.

Mesazh i vjetër 13 Mars 2006 13:10
ingmetalboy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ingmetalboy Kliko këtu për të kontaktuar me ingmetalboy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ingmetalboy Shto ingmetalboy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ingmetalboy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Forma e trupit tend po ndryshon cdo dite nga pak, ashtu pa e vene re.
Brenda teje nje krijese e pagjini akoma.Dhe ashtu e lumtur i buzeqesh dhe thatesires se barit ne oborr, edhe pluhurit te makines,edhe mureve te bardha.
Shpesh tek ecen per tu shplodhur(ose per tu lodhur), muskujt e kembeve
ndjejne freskine e pasdrekes ose te mbremjes.
Do behesh NENE.Dhe akoma qesh me zerat brenda teje.E ndjen se je ndryshe
nga te gjithe, nga te gjitha...Te tjeret qeshin per nje shaka pa kripe miqesore,
ndersa ty o princeshe e fatit( te mire apo te keq),-te qesh shpirti trupi,mendja
buzet dhe syte.
Sa do deshiroje pranine e NENEs tende ne keto caste,por ajo s`eshte asgjekundi perreth.
Dhe ashtu e vetme vazhdon te mbrosh krijesen tende te pagjini.
Nje pyetje desha te te bej:-"E dashuron Babain e femijes tend?!"
Sigurisht qe PO.Gjeta force te dashuroj realitetin e perditshem,
dhe s`ka me mrekulli sesa te zgjohesh me te vjella,diku neper shtepi
dhe pastaj asgje...Lan dhembet e bardhe si debora, lan fytyren e skuqur nga perpelitjet e stomakut,
dhe vishesh me te shpejte,nxiton per ne college,here ne kohe here me vonese
sipas gjendjes tende shpirterore dhe deshires per te kuptuar e prekur
boten me mendje dhe me sy.
Nje ze tjeter brenda meje me thote te hesht,ose te ndez tv,ose te ha dicka,
ose te bej nje telefonate.Ika...

Mesazh i vjetër 25 Mars 2006 08:55
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
without a trace

Pagjumesi

Hap syte!
Pagjumesi.
Hena flatrat ndeh
dhe qielli i vrare
zemren pezull ngreh.

Hap syte.
Pagjumesi!
Cohem ne qetesi.
Mendime pa kontroll
Peshperisin sinjale plot fshehtesi.

Pagjumesi e mallkuar
Mua te lutem mu pergjigj.
Pse me mua luan?
Dua te mbyll syte i clodhur
mbas diteve qe ngadale kaluan.

Hena me pergjigjet
nga lart psheretin.
Nuk eshte faji im
qe jeton ne zhgenjim.
Pse nuk je pas carcafeve te njohur
por jeton ne mergim??

Mesazh i vjetër 30 Mars 2006 01:00
ingmetalboy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ingmetalboy Kliko këtu për të kontaktuar me ingmetalboy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ingmetalboy Shto ingmetalboy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ingmetalboy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
iliriusa
Shpirt i lire.....

Regjistruar: 11/03/2004
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 1516

Nuk ka qene asnjehere problemi tek zerat qe flasin ne brendesi, problemi ka qene tek sa vendos ti degjosh ata zera. E per me teper si vepron kur zera te ndryshem brenda teje te peshperisin mendime krejt te kunderta? Nuk e di! Here pas here lodhem se i degjuari e mundohem te bertas me forte se ta, por s'me pelqen te bertas. Zeri im duket kaq i shemtuar kur kelthet e cirret per te mbytur mendimet e mia qe bertasin e ngaterrohen aq fort sa duken si zera krejt te huaj qe kane ngecur, te zene ne kurth brenda meje. S'me pelqen te bertas... ndaj shpeshehere mundohem ti degjoj, ti kuptoj, te gjej nje menyre si ta ndaloj te bertiturin e tyre. Por zerat jane me te fuqishem se mua. Une i degjoj, por me thyhejn. Me lendojne... me presin... E ndjej dhimbje ne fyt, si te kisha qene duke bertitur e uleritur gjithe jeten..., dhe pse kam kaq kohe qe vetem peshperise...........

Mesazh i vjetër 06 Prill 2006 09:52
iliriusa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të iliriusa Kliko këtu për të kontaktuar me iliriusa (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të iliriusa't! Kërko mesazhe të tjera nga: iliriusa Shto iliriusa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto iliriusa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
aura
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 05/12/2004
Vendbanimi: ne qytetin e vetmise
Mesazhe: 95

shume nete kam degjuar zera brenda vetes dhe jam munduar ti shuaj. sot po i bej vetes disa pyetje dhe po pres qe ato zera te me kthejne pergjigje. asgje nuk degjohet nga brenda meje.

Mesazh i vjetër 10 Prill 2006 03:18
aura nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të aura Kliko këtu për të kontaktuar me aura (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: aura Shto aura në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto aura në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
without a trace

As qepallat nuk ju drodhen, as nuk levizi syte ne te majte, as nuk u skuq apo ndonje dicka tjeter ndodhi. Thjesht me genjeu. Aq bukur dhe bindshem sa besoj se do ti kishte hedhur dhe makines se te vertetes....
Pse valle jam kaq i bindur une atehere qe genjeu?? Besoj se ka mesuar nga me i miri. UNE. Gjithcka eshte e mbyllur ne nje rreth. Sa do fort ta hedhesh gurin lart perseri do te bjere poshte dhe mundesisht do te bjere mbi koke ty qe e hodhe.
Syte po me lodhen, koka po me rendohet nga cdo moment qe kalon ne kete pritje te mallkuar qe eshte krijese e mekateve te mija. Fantazite e mija te cmendura po me cojne ne kete dite shperthimi. Ja pra ku jam, i ulur ne nje qoshe, ne nje cep te dhomes e cila me duket shuuume e madhe per te fshehur gabimin tim. Por vetem nqs ky moment mbaron dhe gjithcka shnderrohet ne nje mankth qe mund ta shkund koken dhe te largohet, atehere ka nje shprese. Nje shprese mbas se ciles qendron i gjithe perroi i mendimeve te mija. Nje shprese qe asgje mos jete e vertete dhe besoj se gjaku do te vershoje ne damare perseri.
Por duhet te pres, sepse nuk e kisha pranuar asgje me pare, sepse kisha mbyllur syte para qiejve te paane qe me prisnin te harrohesha tek to. Sepse mendoja qe gjithcka me perkiste mua dhe une mund te beja gjithcka me te.
Pse flisni tani? Pse nuk me coret masken me pare, por pritet te puth dyshemene e trishtimit? Pse nuk po kalon kjo ore, pse nuk iken dhe ky cast dhe ajo kthehet perseri???

Mesazh i vjetër 12 Prill 2006 11:38
aura
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 05/12/2004
Vendbanimi: ne qytetin e vetmise
Mesazhe: 95

se di pse, por kohet e fundit shume gjendje shpirterore i gjej neper kenge...

"u kry...zemra tash u thy...nuk du me ty me u shty..."

Mesazh i vjetër 14 Prill 2006 04:34
aura nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të aura Kliko këtu për të kontaktuar me aura (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: aura Shto aura në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto aura në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Nje nate u zura me zerat brenda meje dhe tashme sflasim me njeri tjetrin , na ka ngelur hatri.Meqense i kemi ngjare njeri-tjtrit jemi kokeforte dhe sbejm kurre nje hap mbrapa keshtu qe dikush duhet te kerkoj falje. Kush valle do ta bej i pari?????

Mesazh i vjetër 14 Prill 2006 05:18
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 16:43 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 50 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > Duke degjuar zerat brenda teje

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar