Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Letrarë të rinj > Bota e re poezise > Krijimet e Lozonjares Vlerësimi i Temës: 10 votime, mesatarja 3.70.
Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Lozonjare
AKULLTHYESE

Regjistruar: 24/02/2004
Vendbanimi: Tek shpirti im.....
Mesazhe: 375

Nata e fundit...

Kjo eshte nata e fundit...
qe jam e jotja totalishte...
Zhgenjimi ja nxorri rrenjet fatit...
ta dishe qe zemra s kishte gishte......

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 21 Janar 2005 14:49
Lozonjare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lozonjare Kliko këtu për të kontaktuar me Lozonjare (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lozonjare Shto Lozonjare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lozonjare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Dua ... Per Lozken

Dua te mbylle syte e te te kem pran vetem per nje cast te vetem, e pastaj te shkoj i qete ne perandorine e humbjes ku tashme prehet shpirti im i dashuruar . Dua qe zerin tim ta flak tutje se vetem ai guxoi te te thote te dua. Dhe ashtu memec, syte do ti nxjerr me te gjithe urrejtjen time se drita e tyre beri qe te shihja ty dhe te njihja dashurine.Dua qe dritehijet e imazhit tend te pikturohen mbi shpirtin tim si denim per dashurine e humbur. Dua qe endrren time nga buzet e mia memece ta klith dhe dhimbjes ti ve emrin tend qe ta kem gjithmon me vehte.Dua ate qe skam, e ate qe s'dua, ate qe jam, e ate qe thua.Dua te fle i qete ne krahet e tua sepse ne zgjim pastaj me vret fjala te dua... DIABOLIC A'S

Mesazh i vjetër 21 Janar 2005 19:42
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

ahaha paska thurur vargje shume te pjekura... Paske rene ne boten e dashurise... Djali te them dicka

P.s Mire e paskam bere qe kam plasur per krijimet e Lozonjares... E sheh mblidhen trute e arrire... Vehet paqa dhe dashuria...

S'ke per te gabuar po te biesh ne fjale te bukura me boten e Lozkes, sepse ajo eshte qe mund te te vleresoje dhe ajo ka qellime te vecanta per jeten... Une te them qe keto shkrime jane te mira per lozken, dhe asaj i jep nje ngjyre te cilter ne hunde dhe krejt ne qenien e saj te diamante... Besoj se dhe ajo tani do marre penden dhe do te gervishte fjale te bukura per boten tende pompoze...

Hajt ju pershendes te dyve, se ju kam shume xhan ne kete forum...

shperlani trurin dhe ejani ketu me vargje per njeri tjetrin...

per ju plloshtani

Mesazh i vjetër 24 Janar 2005 17:40
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lozonjare
AKULLTHYESE

Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani
ahaha paska thurur vargje shume te pjekura... Paske rene ne boten e dashurise... Djali te them dicka

P.s Mire e paskam bere qe kam plasur per krijimet e Lozonjares... E sheh mblidhen trute e arrire... Vehet paqa dhe dashuria...

S'ke per te gabuar po te biesh ne fjale te bukura me boten e Lozkes, sepse ajo eshte qe mund te te vleresoje dhe ajo ka qellime te vecanta per jeten... Une te them qe keto shkrime jane te mira per lozken, dhe asaj i jep nje ngjyre te cilter ne hunde dhe krejt ne qenien e saj te diamante... Besoj se dhe ajo tani do marre penden dhe do te gervishte fjale te bukura per boten tende pompoze...

Hajt ju pershendes te dyve, se ju kam shume xhan ne kete forum...

shperlani trurin dhe ejani ketu me vargje per njeri tjetrin...

per ju plloshtani

hahahhahahaha

Je shume interesant ...ne disa raste..me ben te qesh

,puccc Lozka.

Mesazh i vjetër 25 Janar 2005 12:29
Lozonjare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lozonjare Kliko këtu për të kontaktuar me Lozonjare (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lozonjare Shto Lozonjare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lozonjare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lozonjare
AKULLTHYESE

Re: Dua ... Per Lozken

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Dua te mbylle syte e te te kem pran vetem per nje cast te vetem, e pastaj te shkoj i qete ne perandorine e humbjes ku tashme prehet shpirti im i dashuruar . Dua qe zerin tim ta flak tutje se vetem ai guxoi te te thote te dua. Dhe ashtu memec, syte do ti nxjerr me te gjithe urrejtjen time se drita e tyre beri qe te shihja ty dhe te njihja dashurine.Dua qe dritehijet e imazhit tend te pikturohen mbi shpirtin tim si denim per dashurine e humbur. Dua qe endrren time nga buzet e mia memece ta klith dhe dhimbjes ti ve emrin tend qe ta kem gjithmon me vehte.Dua ate qe skam, e ate qe s'dua, ate qe jam, e ate qe thua.Dua te fle i qete ne krahet e tua sepse ne zgjim pastaj me vret fjala te dua... DIABOLIC A'S

Rrusho bravo shume origjinale keto vargje....imagjinoja ta thuash ndonjeres keto..o boboobob si do tedashurohej pas teje...e kam fjalen live t ja thuash

Mpuccccccccccccc Lozka.

Mesazh i vjetër 25 Janar 2005 12:38
Colpo_di_Fulmine
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 16/04/2003
Vendbanimi: Canada
Mesazhe: 68

Smile

Poezia jeme ! :::)))NE te dy :

Te shikoj dhe qesh
qesh dhe me shikon
heshtjen ben gjthmon
rruges kur kaloj.

Qepallat leviz
veshtrimi diku ngulet
nga syte e tu shprehes#une nuk di te zhgulem

Dhe ngjan si nje zog
kur ti me buzeqesh
sa here qe une veshtrimin tend e ndesh.

Asgje s´mund te na ndaje
t´na prish lumturine
nga zemra sna e heq
askush dashurine.

NICE EEEEEEEEEEEEE

Mesazh i vjetër 27 Janar 2005 01:13
Colpo_di_Fulmine nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Colpo_di_Fulmine Kliko këtu për të kontaktuar me Colpo_di_Fulmine (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Colpo_di_Fulmine Shto Colpo_di_Fulmine në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Colpo_di_Fulmine në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Colpo_di_Fulmine
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 16/04/2003
Vendbanimi: Canada
Mesazhe: 68

Wink

Per te

Vorrei dimostrarti
quando ti voglio bene.

Vorrei farti vedere
quando ti penso

Vorrei dirti " TI AMO " ma non capiresti.

-To love somebody is nothing
-To be loved by somebody is something.
-To love each- other is everything

Mesazh i vjetër 27 Janar 2005 01:18
Colpo_di_Fulmine nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Colpo_di_Fulmine Kliko këtu për të kontaktuar me Colpo_di_Fulmine (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Colpo_di_Fulmine Shto Colpo_di_Fulmine në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Colpo_di_Fulmine në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lozonjare
AKULLTHYESE

Re: Per te

Citim:
Po citoj ato që tha Colpo_di_Fulmine
Vorrei dimostrarti
quando ti voglio bene.

Vorrei farti vedere
quando ti penso

Vorrei dirti " TI AMO " ma non capiresti.

-To love somebody is nothing
-To be loved by somebody is something.
-To love each- other is everything

Wow kjo ne gjuhen angleze me pelqeu shume

niceeee

Mesazh i vjetër 27 Janar 2005 12:11
jam_ai_qe_jam
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 23/07/2003
Vendbanimi: Ne mes te botes...
Mesazhe: 230

Lozkës...

na kenaqe me poezi ....te lutem vazhdo keshtu....

me respekt una!

Mesazh i vjetër 27 Janar 2005 12:45
jam_ai_qe_jam nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jam_ai_qe_jam Kliko këtu për të kontaktuar me jam_ai_qe_jam (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: jam_ai_qe_jam Shto jam_ai_qe_jam në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jam_ai_qe_jam në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Per Lozken

Amore po te me japesh mundesin keto vargje mund te ti them edhe ty une. Por ja qe ne shkretet here here humbemi dhe nuk i mbajm kontaktet . Te puth DIABOLIC A'S

Mesazh i vjetër 27 Janar 2005 19:18
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 11:46 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Letrarë të rinj > Bota e re poezise > Krijimet e Lozonjares

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar