Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Jeni xhelozè ne dashuri?
Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Citim:
Po citoj ato që tha tresh
e keshtu kot gabimisht me e gjete??

epo ta gjejne nqs eshte i zoti........ne fund te fundit ai humbet me shuuuuuuuuum

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 10 Shtator 2006 02:59
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
tresh
.

Regjistruar: 16/11/2003
Mesazhe: 2752

po nqs e gjen e te le dmth qe ai nuk humbet me shuummmm

Mesazh i vjetër 10 Shtator 2006 03:02
tresh nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tresh Kliko këtu për të kontaktuar me tresh (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: tresh Shto tresh në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tresh në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Citim:
po nqs e gjen e te le dmth qe ai nuk humbet me shuummmm

djemt nuk i lene vajzat sepse tek ajo tjetra kane gjetur dicka me shume,,,,,,,,dhe....nejse...lene krejt

Mesazh i vjetër 10 Shtator 2006 03:05
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
tresh
.

Regjistruar: 16/11/2003
Mesazhe: 2752

ok e leme para se te te leje

Mesazh i vjetër 10 Shtator 2006 03:08
tresh nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tresh Kliko këtu për të kontaktuar me tresh (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: tresh Shto tresh në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tresh në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Citim:
ok e leme para se te te leje

ihuuuuuuuuuuuu........sa here e kam bere kete......edhe pse ne fund kthehemi prap tek nj-tj...... i ka dashuria keto......

Mesazh i vjetër 10 Shtator 2006 03:10
Presidentja
masakruese

Regjistruar: 04/10/2006
Vendbanimi: zemren e tij
Mesazhe: 109

Re: Xhelozia dhe Dashuria Jeni xheloze xhelos apo jo:)

Citim:
Po citoj ato që tha Vajz-e-mir

Cfare mendimi keni ju persa i perket dashurise dhe xhelozise, a jeni xheloze apo jo ?

Edhe pyet ?
Histerike fare lol
Kam besim tek ai por jo tek K/urvat qe qarkullojne rrugeve sot lol jk

Edhe pse kam shum besim dhe i tregojme njeri tjetrit gjithcka prap xhelozine e kam semundje !

Mesazh i vjetër 08 Tetor 2006 07:51
Presidentja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Presidentja Kliko këtu për të kontaktuar me Presidentja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Presidentja Shto Presidentja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Presidentja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
bucimakja
Veteran ne forum

Regjistruar: 22/09/2006
Vendbanimi: diku ne nje kasolle lumturie
Mesazhe: 1887

nganjehere.....dhe po...

Mesazh i vjetër 09 Tetor 2006 02:15
bucimakja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bucimakja Kliko këtu për të kontaktuar me bucimakja (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të bucimakja't! Kërko mesazhe të tjera nga: bucimakja Shto bucimakja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bucimakja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEXI
*BIZNESMENE*

Regjistruar: 09/09/2006
Vendbanimi: ISTANBUL
Mesazhe: 3939

Po citoj ato që tha Presidentja

Edhe pyet ?
Histerike fare lol
Kam besim tek ai por jo tek K/urvat qe qarkullojne rrugeve sot lol

Edhe pse kam shum besim dhe i tregojme njeri tjetrit gjithcka prap xhelozine e kam semundje !

Shume xheloze jam por dhe ai gjithashtu,une sdua as te ma shikojne te dashurin e jo me te ................(dashurohet ndonjera me te)

Mesazh i vjetër 09 Tetor 2006 13:48
SEXI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SEXI Kliko këtu për të kontaktuar me SEXI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të SEXI't! Kërko mesazhe të tjera nga: SEXI Shto SEXI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SEXI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vlonjati99Tave
Arrakat

Regjistruar: 15/12/2003
Vendbanimi: A Silent Night, A Secret Tear, Wishing You Were Here
Mesazhe: 2169

te them sjam fare, sthem  dot... po  qe ka  raste  se  shave   shume kot ska  dal  fjala Next

Mesazh i vjetër 10 Tetor 2006 08:03
Vlonjati99Tave nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vlonjati99Tave Kliko këtu për të kontaktuar me Vlonjati99Tave (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vlonjati99Tave't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vlonjati99Tave Shto Vlonjati99Tave në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vlonjati99Tave në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

Citim:
Po citoj ato që tha roke

te shkretet ata thuaj:p
une per vete sjam xheloz sepse skam kujtese te forte per te mbajtur mend per ke te behem xheloz

aman te keqen te njoh qe ketu e 5 vjet te shkuara (bytheway pres ndonje dhurate per 5 vjetorin e njohjes tone :p ) e ti nuk je fare tip Don Zhuani. Me te perkushtuar e dedikuar se ty ne nje lidhje une rralle kam pare. Ti ja ben yzmetin lidhjes.
E madje jam nje cike zheloze qe nuk pranon te jetosh ne NY te te ndreq me ndonje shoqe timen meqe une jam e xanun!

Modifikuar nga cupka datë 20/10/2006 ora 22:28

Mesazh i vjetër 20 Tetor 2006 22:21
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 02:17 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Jeni xhelozè ne dashuri?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar