Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > perse femrat shqiptare!!!!!!
Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Charlotte
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 11/02/2010
Vendbanimi: Gjithandej
Mesazhe: 596

Pershendetje nje here
Ne fakt po pertoja ti lexoja te gjitha postimet,por po jap thjesht nje opinion timin.
Atehere,une kam 10 vjet ne Itali,gjeja qe urrej me teper eshte kur flitet gjuhe e huaj midis dy shqiptareve.Ketu flasin italisht si femrat dhe meshkujt.Kjo ndodh me katundaret qe duan te behen si modern,me pak fjale ata qe kane 4 vjet klase shkolle.
Ndersa femrat e bejne ngaqe kane dashnor te huaj dhe x te rene me shume ne sy
Ketu duhet perdorur thenia e Gjergj Fishtes "Me vjen te qaj dhe te therras me te madhe tek degjoj te perdorin fjale te huaja vend e pa vend".
Ose kur kthehen ne Shqiperi dhe bejne sikur kane harruar gjuhen.Eshte vertet skandaloze.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 13 Shkurt 2010 18:33
Charlotte nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Charlotte Kliko këtu për të kontaktuar me Charlotte (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Charlotte Shto Charlotte në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Charlotte në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha Charlotte
Pershendetje nje here
Ne fakt po pertoja ti lexoja te gjitha postimet,por po jap thjesht nje opinion timin.
Atehere,une kam 10 vjet ne Itali,gjeja qe urrej me teper eshte kur flitet gjuhe e huaj midis dy shqiptareve.Ketu flasin italisht si femrat dhe meshkujt.Kjo ndodh me katundaret qe duan te behen si modern,me pak fjale ata qe kane 4 vjet klase shkolle.
Ndersa femrat e bejne ngaqe kane dashnor te huaj dhe x te rene me shume ne sy
Ketu duhet perdorur thenia e Gjergj Fishtes "Me vjen te qaj dhe te therras me te madhe tek degjoj te perdorin fjale te huaja vend e pa vend".
Ose kur kthehen ne Shqiperi dhe bejne sikur kane harruar gjuhen.Eshte vertet skandaloze.

Charlot nuk eshte se kur dy vete flasin italisht jane katunare o kan 4 klase shkolle se ka katunare ketu ku jetoj une nga maja e Kurveleshit qe kan mbaruar nga 2 univesitete e me rrofte mua qe kam lind e rrit ne qytet ... ketu ku jetoj une e flasim sepse jemi mesuar nga kaq vjet qe jetojne ketu e perdorin ne pune ne shkolle ne jeten e perditshme kudo na vjen per me mbare ...sic e shikon dhe vete mbas shume kohesh jo se harron gjuhen po i ven foljet vend e pa vend shkruan keq por se harron kurre gjuhen me 10 apo 20 vjet .... sigurisht te degjosh mamen e baben tim qe flet italisht si Sala ateher mund te mendosh qe e ben nga tangarlliku ...

Mesazh i vjetër 13 Shkurt 2010 23:39
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Citim:
Po citoj ato që tha Animal

ka dhe nga ato femra qe nuk duan ti shohin me sy meshkujt shqiptare, e jo pastaj te lidhen me to.

Me ate mentalitet qe keni ju, qe e shikoni veten superior ndaj femres vetem e vetem se jeni meshkuj, nuk kane faj femrat qe i hedhin syte diku tjeter. Ato qe jane zhgenjyer nga meshkujt Shqiptar jane ato qe zakonisht i kthejne syte nga te huajt, ose ato qe jane rrit andej, dhe nuk u ben pershtypje se nga eshte e s'eshte mashkulli me te cilin shoqerohen.
Mos i shani kot vajzat jashte. Jane me te thjeshta se vajzat qe rriten ne Shqiperi. Ne Shqiperi jane tere tangellek, dhe e kane mendjen vetem te veshja, lokalet, dhe e pranojne me shpejt shoqerine e nje mashkulli se e shikojne si burim financiar. Keto ne perendim punojne vet dhe nuk i genjen dot me nje kafe. Ne fund te fundit nuk do te te flasi ty vetem se je Shqiptar. Une per vete u shmangem Shqiptareve se te nxjerrin bojen. Sa marr vesh qe eshte nje mashkull Shqiptar afer meje diku, nuk flas fare. Nuk dua tu terheq vemendjen. Me femrat jam me e afruar. U flas dhe vet e para.

Mesazh i vjetër 13 Shkurt 2010 23:49
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SmoKer
heavy ...

Regjistruar: 11/02/2005
Vendbanimi: Kabul- a great city , in which to live ,play and w
Mesazhe: 2511

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

Me ate mentalitet qe keni ju, qe e shikoni veten superior ndaj femres vetem e vetem se jeni meshkuj, nuk kane faj femrat qe i hedhin syte diku tjeter. Ato qe jane zhgenjyer nga meshkujt Shqiptar jane ato qe zakonisht i kthejne syte nga te huajt, ose ato qe jane rrit andej, dhe nuk u ben pershtypje se nga eshte e s'eshte mashkulli me te cilin shoqerohen.
Mos i shani kot vajzat jashte. Jane me te thjeshta se vajzat qe rriten ne Shqiperi. Ne Shqiperi jane tere tangellek, dhe e kane mendjen vetem te veshja, lokalet, dhe e pranojne me shpejt shoqerine e nje mashkulli se e shikoje si burim financiar. Keto ne perendim punojne vet dhe nuk i genjen dot me nje kafe. Ne fund te fundit nuk do te te flasi t vetem se je Shqiptar. Une per vete u shmangem Shqiptareve se te nxjerrin bojen. Sa marr vesh qe eshte nje mashkull Shqiptar afer meje diku, nuk flas fare. Nuk dua tu terheq vemendjen. Me femrat jam me e afruar. U flas dhe vet e para.

dhe un kujtova se e kam fajin un

Mesazh i vjetër 13 Shkurt 2010 23:50
SmoKer nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SmoKer Kliko këtu për të kontaktuar me SmoKer (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SmoKer Shto SmoKer në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SmoKer në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer`

dhe un kujtova se e kam fajin un

Edhe mund ta kesh, edhe mund te mos e kesh.

Mesazh i vjetër 13 Shkurt 2010 23:51
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Citim:

Une per vete u shmangem Shqiptareve se te nxjerrin bojen. Sa marr vesh qe eshte nje mashkull Shqiptar afer meje diku, nuk flas fare. Nuk dua tu terheq vemendjen. Me femrat jam me e afruar. U flas dhe vet e para.

Debora moj qeke dreq ti cke me cunat shqiptar qe su fliske ti apo si kemi si shpirtra hahha te tregoj nje te forte para disa vitesh po shkoja ne plazh dhe aty ku zakonisht bejme plash eshte vend per familjaret dhe ke parasysh burra normale me pak bark ,tullace tu u turr mas kalamajve ...shikoj nga larg (skisha as syzet e qorrit ) nje biond 2 metra me nje trup fantastik i nxire sa me ska e them me vete"ky nuk eshte italian ska mundesi sigurisht osht shqiptar jemi rrace e bukur per zotin " ne filloj te afrohem sa me shume afrohem aq me shume ja ngul syte kur me thot cuni im "mamma c'è lo zio " ...cte shikoj ishte im vella kishe lezet me e pa ...

debora mle familjen pa darke

Mesazh i vjetër 13 Shkurt 2010 23:59
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SmoKer
heavy ...

Regjistruar: 11/02/2005
Vendbanimi: Kabul- a great city , in which to live ,play and w
Mesazhe: 2511

e shiko bionde qe debora e ka kapur keq me ne

Mesazh i vjetër 14 Shkurt 2010 00:04
SmoKer nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SmoKer Kliko këtu për të kontaktuar me SmoKer (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SmoKer Shto SmoKer në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SmoKer në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

Debora moj qeke dreq ti cke me cunat shqiptar qe su fliske ti apo si kemi si shpirtra hahha te tregoj nje te forte para disa vitesh po shkoja ne plazh dhe aty ku zakonisht bejme plash eshte vend per familjaret dhe ke parasysh burra normale me pak bark ,tullace tu u turr mas kalamajve ...shikoj nga larg (skisha as syzet e qorrit ) nje biond 2 metra me nje trup fantastik i nxire sa me ska e them me vete"ky nuk eshte italian ska mundesi sigurisht osht shqiptar jemi rrace e bukur per zotin " ne filloj te afrohem sa me shume afrohem aq me shume ja ngul syte kur me thot cuni im "mamma c'è lo zio " ...cte shikoj ishte im vella kishe lezet me e pa ...

debora mle familjen pa darke

Bionde mire qe te ka qellu vellai, e jo ndonje Shqiptar tjeter, se do thoshte me erdhi vet. Sinqerisht kur degjoj ca katnare pa shkolle e as te paraqitshem te thone tere mburrje qe ngelen cupat, dhe grate Shqiptare me shkolle e te tera duke jua kerkuar behem keq. Kush ua var qurret atyre aman.
Ata rrezik dhe nje pershendetje e quajne kerkese.

Mesazh i vjetër 14 Shkurt 2010 00:05
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer`
e shiko bionde qe debora e ka kapur keq me ne

e pra spaska faj me ate qe degjoka ajo me cuant shqiptare atje mire e ka ...ketu ku jetoj une qetesi e madhe ste shofin me sy jo ma ta kerkojne i kemi te kulturuar katunaret

Mesazh i vjetër 14 Shkurt 2010 00:17
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

Citim:

... Ne Shqiperi jane tere tangellek, dhe e kane mendjen vetem te veshja, lokalet, dhe e pranojne me shpejt shoqerine e nje mashkulli se e shikojne si burim financiar. Keto ne perendim punojne vet dhe nuk i genjen dot me nje kafe......

urdhero ?? ku jan ato qe genjehen me nji kafe mi ?? osht rrit mirqenia

.... duke u kthy dy çuna dhe dy goca nga Tirana , mbasi kishin nejt gjith naten jasht per qef i kishte kap uria .

- çfar do hajm nganji gjo ne zemra ? - pyet njonen ai qe ishte ne timon .
- karkaleca - pergjigjet madmazela
..... ngelen dy çunat e habitun .
- karkalecat jan ne gjume ne ora 5 te mjesit o dele - pergjigjet çuni tjeter - po hajde e mbush barkun me noj paçe

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 14 Shkurt 2010 01:10
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 00:17 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > perse femrat shqiptare!!!!!!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar