Regjistruar: 22/09/2005
Vendbanimi: "Ne qiellin e Forumit Horizont"
Mesazhe: 799
Citim:Po citoj ato që tha sexi Ika nga gjermania une....Sa keq qe se takova Nigon
ua o sexi un do vija ne gjermani kete fundjave se fejohet nje kusho im dhe thash me ate rast po takoj edhe sexin me nigon.......por ti paske ikur sa keq
un thash po behemi nje treshe emire ne atje "Grupi mos na prek" :
Mesazhe: 37
ej
[QUOTE]Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
[B]ja dhe nje tjeter dhe biles eshte apartament e jo shtepi dmth hyrje apartamenti.. qe kushton me shume se 2 million dollars.. Melani e nxjerr dhe shtepin tim ktu po deshe mgjth kushton 1 million me pak se kto qe nxorra....
nese mund te gabohesh qe nuk kam qene ndenjeher ne USA
nuk me intereson shume cmimi i shtepive por nese je e gezuar ti qe jeton aty me behet qefi por ce do je pak larg nga shqiperia apo jo?
as mua sme interreson cmimi i shtepijave por meqe te paskan informu gabim per ''Bronksin'' thash te tregoj dhe ca lagje qe nuk i paske pare ose degjuar...... per 7 ore jam ne shqiperi zemra dhe vi saher te dua une.. ateher me mire ta kem pak shqiperin larg sesa te jetoj ne nje shtet ku ka rracizem...