Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096
|
Citim: Po citoj ato që tha Eishin-an Kati
.............................
Ka edhe shume me keq, te siguroj per kete. Une e di se cfare kam hequr me esse dhe mini-studime javen qe kaloi. Ti thua 2 ne nje dite. Une kam pasur 5 brenda 2 diteve.
Mendim casti: Uhuuuu take it easy! :p
hahahahaha e forte je. Se dija qe universitet ne Shqiperi kenkan bere me te tille sistem edukimi, sic eshte perdorimi i essay. Gjithsesi, njesoj e barabar pothujse jemi, ti 5 essay ne 2 dite, une 2 ne nje dite. 6 ditet e javes kam classa, dmth kam per cdo lende assignments, reflections, paper project, home work, essay dhe studim kapitujsh, apo studim notes qe mbaj ne classroom. Nje zot e din sesi ja dal, ama une jam nje studente qe luftoj vetem per A+ apo A, apo me sakte 100 pikesh. Kete te keqe kam une zemra, prandaj dhe mundohem te jap maximumin tim ne cdo class.
Tani javen qe hyjm fillojme midterm tests, qe ta hekun trunin krejt. 
ps: cfare lloj temash bani ne essay? sepse ne vetem na jepet topiku dhe duhet ti inventim vete introduction, paragrafet e panumert , examples, conkluzionin derisa pra te gjejm aq fjale te pershtatshme- sa te mbarojme nji essay me nga 12 faqe e gjysem te typun ne comp, jo me shkrim se me shkrim dore i takon dyfishi i asaj qe them une.