Regjistruar: 24/09/2003 Vendbanimi: Fajtori chat Mesazhe: 6938
kam 1 jave pa dal edhe jam ba byk ne shpi.. i think i am demokraten si e kam e ke pare kto dite??
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 12/02/2006 Vendbanimi: Orange, CT Mesazhe: 4096
PO e kam pa edhe sot, kena pi kafen e mjesit bashke. Si molla asht, flm. a i ke pas najhere floket e shkurtra?
__________________ Time is money. ( by Benjamin Franklin)
Citim:Po citoj ato që tha Enya PO e kam pa edhe sot, kena pi kafen e mjesit bashke. Si molla asht, flm. a i ke pas najhere floket e shkurtra? pooooooooooo naqeeeeee kur kam ken adolishente..sme shkojne shume.. ti i ke ba najher kacurrela??
Citim:Po citoj ato që tha Enya PO e kam pa edhe sot, kena pi kafen e mjesit bashke. Si molla asht, flm. a i ke pas najhere floket e shkurtra?
Po i kam tan forma floket, por i drejtoj vete, me pelqejn ma shume. Ke floke perrallore, e din kete ti?
ahahah thanks zemra.. pucccc akoma ne CT je???
Po, e kam me tapi, s`luj venit per nja 100 vjet, - I love CT, s`di pse! Ke ardhe najhere ketej ti?
po, i do go alot in norwalk.. my friend owns a rest there... e ke larg norwalk???
Po, pune 45 minutes. Kam pas studiu tek "Gibbs" college per media, ne Norwalk. Ca te pelqen ma shume ne N.Y?
ohhhh se paske larg nyc hmmmmm sdi nga tja nis naqe... i luv everything about ny.. especially the night life.. kur do na vish ktej???
Mmmmm, qejfi ma ka, por varet nga koha qe kam. Flm zemra.)) Ngjyra jote e preferume cila eshte?