Regjistruar: 21/03/2007 Vendbanimi: tirana Mesazhe: 120
pantallona te shlkurtra te zeza, bluze te bardhe me kuklla te zeza, balerina te zeza.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 11/04/2007 Vendbanimi: Gjithandej Mesazhe: 168
Nje pale pantallona te bardha, nje top te zi, kepuce te zeza dhe cante te bardhe.
Regjistruar: 13/01/2007 Vendbanimi: Ne Tarushes Mesazhe: 54
mini te zi , kanatjere ngjyre qumshti, cizme kafe, brek nuk vesh kurre.
__________________ Bej Si Them Une, E Mos Bej Si Bej UNE
Regjistruar: 09/09/2006 Vendbanimi: ISTANBUL Mesazhe: 3939
Çizme te zeza,xhinse,bluze te kuqe,xhakete te zeze,çante te kuqe,kapele te kuqe... :p
__________________ * HA...PI...RRI *
Regjistruar: 04/05/2007 Vendbanimi: Ne Ferrin e Dantes. Mesazhe: 1106
Citim:Po citoj ato që tha Denisa_EG mini te zi , kanatjere ngjyre qumshti, cizme kafe, brek nuk vesh kurre. O Denisa, Je nisur per party me Britnin dhe Paris Hiltonin apo ke dale kot xhiro?
Citim:Po citoj ato që tha Denisa_EG mini te zi , kanatjere ngjyre qumshti, cizme kafe, brek nuk vesh kurre.
__________________ U tret per Pellazgji.
jo dola vetem se me dal me ato kam frike se me marrin ne fotografi gonxhen.
Citim:Po citoj ato që tha Denisa_EG jo dola vetem se me dal me ato kam frike se me marrin ne fotografi gonxhen. Denisa je patriote apo jo? Ndonese nuk i ve ne dyshim vlerat,prape nuk mund ta quajme Gonxhe per arsye kombetare... Le te themi me marrin foto Burbuqen,ose Manushaqen...
Citim:Po citoj ato që tha Denisa_EG jo dola vetem se me dal me ato kam frike se me marrin ne fotografi gonxhen.
Citim:Po citoj ato që tha ishpeshtimi Denisa je patriote apo jo? Ndonese nuk i ve ne dyshim vlerat,prape nuk mund ta quajme Gonxhe per arsye kombetare... Le te themi me marrin foto Burbuqen,ose Manushaqen... nga je ti??? kto emra jan per () te shemtut.
Citim:Po citoj ato që tha ishpeshtimi Denisa je patriote apo jo? Ndonese nuk i ve ne dyshim vlerat,prape nuk mund ta quajme Gonxhe per arsye kombetare... Le te themi me marrin foto Burbuqen,ose Manushaqen...
Citim:Po citoj ato që tha Denisa_EG nga je ti??? kto emra jan per () te shemtut. Prij Kabulit.....venia Syth atehere
Citim:Po citoj ato që tha Denisa_EG nga je ti??? kto emra jan per () te shemtut.
Citim:Po citoj ato që tha ishpeshtimi Prij Kabulit.....venia Syth atehere une kam pas nje dashnor nga kabuli mos je ti ene je masku??
Citim:Po citoj ato që tha ishpeshtimi Prij Kabulit.....venia Syth atehere