Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mejhone "REHATI"
Gjithsej 543 faqe: « E parë ... « 62 63 64 65 66 67 68 69 70 [71] 72 73 74 75 76 77 78 79 80 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:
Po citoj ato që tha EAK

Turlli ti kerkon partner,apo partnere ?

Partnere pra ........ jam bo lesbo edhe une, shkoj vetem me femra ..........

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 31 Korrik 2009 20:04
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Eria - EAK me shprehu mbreme nje deshire te sajen . Ajo do e trulli ta shoqeroje ne altar te veshur me fustanin e bardhe me bisht te gjate  ( por ka frike se ai nuk do i pranoje) , kurse mua donte te me shihte me kostumin e dhenderrushit.:p

Kjo eshte fyerje per ligjin e ri.

Dasma shtyhet deri ne nje njoftim te dyte.

Kete te shtune ia falim ciftit te rralles.

Mesazh i vjetër 31 Korrik 2009 20:08
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha Talesofadream

Ajo do e trulli ta shoqeroje ne altar te veshur me fustanin e bardhe me bisht te gjate  ( por ka frike se ai nuk do i pranoje) ,

Jo moj ti se une ndakort jam ........ vetem se i kerkova ta diskutonim nje here te dy bashke para se te vinim ne altar .......... kaq kerkova une i shkreti ............ nuk jam nga ata qe u prish lumturine te tjereve une ........... .

Mesazh i vjetër 31 Korrik 2009 20:11
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Ku do te zhvillohet  bisedimi dhe ne cfare pozicionesh?

Mesazh i vjetër 31 Korrik 2009 20:16
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Vendbanimi:

Citim:
Ku do te zhvillohet  bisedimi dhe ne cfare pozicionesh?

Jam i hapur ..............

Mesazh i vjetër 31 Korrik 2009 20:21
Katilesha
.

Ah se harrova kenga e dites duke pritur kandidaten per grua qe te me kthehet ne shtepi , te rraskapitur nga puna.

http://www.youtube.com/watch?v=GhKJ9ig7I1c

Mesazh i vjetër 31 Korrik 2009 20:22
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Citim:
Ah se harrova kenga e dites duke pritur kandidaten per grua qe te me kthehet ne shtepi , te rraskapitur nga puna.

Ketu jam moj ketu ...Sa punojjjjjjjj une :p :p..Me zuri lemza dhe ma mori mendja qe po me mendonit :p

Mesazh i vjetër 31 Korrik 2009 20:24
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Mbeta pa gru me duket.

Trulli e ka fajin.

Mesazh i vjetër 31 Korrik 2009 20:27
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Citim:
Mbeta pa gru me duket.

Trulli e ka fajin.

Jo maj shpirt,nuk te le une ty ..Never Ever

Mesazh i vjetër 31 Korrik 2009 20:31
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Vendbanimi:

Citim:
Mbeta pa gru me duket.

Trulli e ka fajin.

........ nuk kam kohe per long term ......... .

p.s. me ndryshu pak muhabetin ....... po shihja do rob ne facebook tani ....... me kenaqin do tipa qe kane vene ne profil fotografi me kostum e kollare (sikur kane gelltitur okllaine (cit) ) ....... te ulur ne zyre ........... .
Dhe meqe ra fjala ... ndonje lajm nga Donika?????

Mesazh i vjetër 31 Korrik 2009 20:32
Ora tani: 17:22 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 543 faqe: « E parë ... « 62 63 64 65 66 67 68 69 70 [71] 72 73 74 75 76 77 78 79 80 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mejhone "REHATI"

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar