Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531
|
Citim: Po citoj ato që tha Enya
hahahahaha e forte je. Se dija qe universitet ne Shqiperi kenkan bere me te tille sistem edukimi, sic eshte perdorimi i essay. Gjithsesi, njesoj e barabar pothujse jemi, ti 5 essay ne 2 dite, une 2 ne nje dite. 6 ditet e javes kam classa, dmth kam per cdo lende assignments, reflections, paper project, home work, essay dhe studim kapitujsh, apo studim notes qe mbaj ne classroom. Nje zot e din sesi ja dal, ama une jam nje studente qe luftoj vetem per A+ apo A, apo me sakte 100 pikesh. Kete te keqe kam une zemra, prandaj dhe mundohem te jap maximumin tim ne cdo class.
Tani javen qe hyjm fillojme midterm tests, qe ta hekun trunin krejt.
ps: cfare lloj temash bani ne essay? sepse ne vetem na jepet topiku dhe duhet ti inventim vete introduction, paragrafet e panumert , examples, conkluzionin derisa pra te gjejm aq fjale te pershtatshme- sa te mbarojme nji essay me nga 12 faqe e gjysem te typun ne comp, jo me shkrim se me shkrim dore i takon dyfishi i asaj qe them une.
..........
Eh une nuk e di se si mund ta mbash mend ti Shqiperine,por di te them qe sistemi edukativ ka ndryshuar relativisht per mire edhe pse normalisht ka shuuuuuuume gjera per te permirsuar.
Temat dhe llojet e esse-ve jane te lira, mjafton qe t'i permbahen kontekstit te lendes qe na i kerkon.Dhe normale qe te punuara ne comp., ka shume vite qe i dorezojme detyrat ne kete format.Madje fillimisht behet prezantimi i detyres me power point para auditorit per t'u pare nqs ka ndonje gje qe nuk shkon apo qe duhet ndryshuar etc etc dhe me pas e dorezojme detyren tek pedag.
Nejse....suksese te metejshme Enya!