kurt
.........
Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021
|
kur gjeta ket banesen e re qe jam futur te jetoj, dhe kur m'a aprovuan ne emrin tim me nje depozit jo te vogel down, isha shume i gezuar, se eshte ne nje pozicion qe dielli nuk i bie kurre ne ballkon, dhe eshte apartament qe rrin fresket gjate veres, ne nje vned si ky ku vapa zgjat shume muaj te vitit eshte shume e rendesishme per mua.
por tani kam filluar t'i urrej te gjithe komshijt qe me rrethojn. ka shume familjar me shume femije, dhe gjate dites hapin deren e balkonit dhe tja leshojn muziken ne maksimum, nje lloj muzike qe te ben me dhimbje koke.
jam banuesi me i qete ne ket kompleks, rri zgjuar naten dhe mundohem te flej diten, dhe kam filluar te behem i semure ne koke nga kto njerz zhurmaxhinj.
cuditerisht edhe une jam rritur ne nje familje me shume pjestar, dhe zhurma noshta nuk ka munguar kurre, por ka shume shume vite qe jetoj ne nje qetesi absolute, dhe me duket e vetmja menyre qe jeta duhet te jetohet.
nese vazhdojn kshtu kta insects, do filloj te degjoj muzik ne oren 2-3 te nates dhe do tja coj zerin ne maksimum, dhe ta shikojn kta dhoj jokes se si do ndjehen pastaj
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|