Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Citim:Po citoj ato që tha Ashley dua ti them naten e mire dhe kalofsh nje dite te kendshme neserte puc Kalofsh kendshem dhe ti puc
Citim:Po citoj ato që tha Ashley dua ti them naten e mire dhe kalofsh nje dite te kendshme neserte puc
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 24/09/2003 Vendbanimi: Fajtori chat Mesazhe: 6938
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Ngjyren e sybe te bukur e ka po shume e lyme aman. Me kujtohet kur isha njehere ne Jemen, kshu lyheshin nga syte. une?
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Ngjyren e sybe te bukur e ka po shume e lyme aman. Me kujtohet kur isha njehere ne Jemen, kshu lyheshin nga syte.
Kaloi e sme foli, qe un bej namin per ket..
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Kaloi e sme foli, qe un bej namin per ket.. hahahahahah kush ste flet ty zemra,,, mendova se jan postime te vjetra... pucccccccccccccccccc
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Kaloi e sme foli, qe un bej namin per ket..
jo po thashe loveuuuuuuuuuuuuuuuu
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha Niqua une? No mi, ti je artiste. E kam per kete te ajrosmen qe sa ka ardhur.
Citim:Po citoj ato që tha Niqua une?
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Pupupupupupupupupupupu (per kete te postimit siper )
Citim:Po citoj ato që tha Eria Pupupupupupupupupupupu (per kete te postimit siper ) C'ke me oj. Per mire e kam. Pastaj ketu jemi midis nesh. Sikur i nxora ndonje fjale te keqe.
Citim:Po citoj ato që tha Eria Pupupupupupupupupupupu (per kete te postimit siper )
Fiks si ke shkallet e pallatit me grate e lagjes Prape : [pupuppupupupupupupuppupupupuppupuupupupu ; +∞ ]
Citim:Po citoj ato që tha Eria Fiks si ke shkallet e pallatit me grate e lagjes Prape : [pupuppupupupupupupuppupupupuppupuupupupu ; +∞ ] Yt!. Njeriu duhet te jete zemergjere dhe te mesoje te tjeret, jo si ju qe i mbani vetem per vete ato qe dini.
Citim:Po citoj ato që tha Eria Fiks si ke shkallet e pallatit me grate e lagjes Prape : [pupuppupupupupupupuppupupupuppupuupupupu ; +∞ ]