Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA dhe une per ate date e kam hahahahah je e ftuar do vij patjeter ... jam goc e qokave kshu hahahaa
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA dhe une per ate date e kam hahahahah je e ftuar
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 29/04/2009 Vendbanimi: meran- It Mesazhe: 6675
iku vapa me gushtin
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Jam ne siklet. Losti me ka vu ne dyshim leshin.
Regjistruar: 29/12/2007 Vendbanimi: ...... Mesazhe: 5021
filloj entourage
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Me pelqen ti infektoj njerezit me te qeshuren time....edhe ai u infektua
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Citim:Po citoj ato që tha Eria Me pelqen ti infektoj njerezit me te qeshuren time....edhe ai u infektua Dale se sonte kur te jemi te dyja bashke do infektojme te gjithe zonen... MC: Mezi po pres te takoj Eriaaaaaaaannnn ...^_^
Citim:Po citoj ato që tha Eria Me pelqen ti infektoj njerezit me te qeshuren time....edhe ai u infektua
__________________ .
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Dale se sonte kur te jemi te dyja bashke do infektojme te gjithe zonen... MC: Mezi po pres te takoj Eriaaaaaaaannnn ...^_^ Sikur thame no comment ne..... MC...Yes yes me happppyyyyyy toooo
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Dale se sonte kur te jemi te dyja bashke do infektojme te gjithe zonen... MC: Mezi po pres te takoj Eriaaaaaaaannnn ...^_^
Ku me?
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Dale se sonte kur te jemi te dyja bashke do infektojme te gjithe zonen... MC: Mezi po pres te takoj Eriaaaaaaaannnn ...^_^ mund ti kurseni per ne msn keto pllaq plluqet e rradhes se na cmendet ju te dyja
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil mund ti kurseni per ne msn keto pllaq plluqet e rradhes se na cmendet ju te dyja U bezdiset ju??? Cedrus ketu
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil mund ti kurseni per ne msn keto pllaq plluqet e rradhes se na cmendet ju te dyja