Regjistruar: 16/01/2011 Vendbanimi: Tirane Mesazhe: 343
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Hahahahaahhhahah me tamam cpo ndodh se un e kam shpine afer bulevardit dhe obobobo ca tmerri iken policet
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Hahahahaahhhahah me tamam
__________________ ♥♥♥!Dont change for anyone let them love you for who you are!♥♥♥
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha Ajris Ne kompjuter i kam shelg Nuk e kuptoj pse duhet te kete xhelozi pffff Po xhelozia eshte nje forme e shprehjes se dashurise me? Te duan dhe behen xheloze.
Citim:Po citoj ato që tha Ajris Ne kompjuter i kam shelg Nuk e kuptoj pse duhet te kete xhelozi pffff
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Po xhelozia eshte nje forme e shprehjes se dashurise me? Te duan dhe behen xheloze. jo te dyja o njeren o tjetren
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Po xhelozia eshte nje forme e shprehjes se dashurise me? Te duan dhe behen xheloze.
Citim:Po citoj ato që tha Ajris jo te dyja o njeren o tjetren E po kshu eshte me, se mos e kam shpikur une. Ja pyt Turrlin
Citim:Po citoj ato që tha Ajris jo te dyja o njeren o tjetren
Citim:Po citoj ato që tha shelgu E po kshu eshte me, se mos e kam shpikur une. Ja pyt Turrlin e mir kush me do le tme doje)))kush behet xheloz le te plasi ashu de
Citim:Po citoj ato që tha shelgu E po kshu eshte me, se mos e kam shpikur une. Ja pyt Turrlin
Citim:Po citoj ato që tha Ajris e mir kush me do le tme doje)))kush behet xheloz le te plasi ashu de Po jo me dhe ti Oj. S'te marrka koka vesh? Oj Te duan dhe behen xheloze. Ja kshu
Citim:Po citoj ato që tha Ajris e mir kush me do le tme doje)))kush behet xheloz le te plasi ashu de
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Po jo me dhe ti Oj. S'te marrka koka vesh? Oj Te duan dhe behen xheloze. Ja kshu po pati xhelozi ska dashuri)))))
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Po jo me dhe ti Oj. S'te marrka koka vesh? Oj Te duan dhe behen xheloze. Ja kshu
Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
O Ajsi me shelgun meresh ti? Atij vetem un ja di anet ku i ka .
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne O Ajsi me shelgun meresh ti? Atij vetem un ja di anet ku i ka . Shhh, rri urte tani, mos i trego te gjtha
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne O Ajsi me shelgun meresh ti? Atij vetem un ja di anet ku i ka .
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne O Ajsi me shelgun meresh ti? Atij vetem un ja di anet ku i ka . ky shelgu eshte kokderr o ajo qe thot ai o ska