Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Jazek me qofte Do bej autokritike te shendosh Prape : [pupuppupupupupupupuppupupupuppupuupupupu ; +∞ ]
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Se njof e skam naj muhabet kushedi.
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Regjistruar: 24/09/2003 Vendbanimi: Fajtori chat Mesazhe: 6938
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne jo po thashe loveuuuuuuuuuuuuuuuu ty te kam zemer as qe mos e ve ne dyshim...
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne jo po thashe loveuuuuuuuuuuuuuuuu
Citim:Po citoj ato që tha Niqua ty te kam zemer as qe mos e ve ne dyshim... mmmmmm as e vej ndryshim jo, vec qe fle ore e pa ore ti ..dhe me mer malli
Citim:Po citoj ato që tha Niqua ty te kam zemer as qe mos e ve ne dyshim...
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Te komplikuara here-here
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Te komplikuara here-here Ngul-shkul i kam
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Te komplikuara here-here
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Ngul-shkul i kam S'ke rruge tjeter duhet te me durosh Me Hey-in mendoj se i kam te mira sepse edhe kur e ngacmoj me pergjigjet me zgjuarsi ))
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Ngul-shkul i kam
Rralle mendon kjo Ceci, ama kur mendon... Aspak monotone e plot aktivitet.
Po pa komplikime nuk shtyhet, sdo rri tu tputh ty gjith diten un p.s Per Cecin dmth ..
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne mmmmmm as e vej ndryshim jo, vec qe fle ore e pa ore ti ..dhe me mer malli hahhhahahhaha e vertet.. sot me doli ne 3 ora ngaqe kisha fjet gjith diten...
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne mmmmmm as e vej ndryshim jo, vec qe fle ore e pa ore ti ..dhe me mer malli