Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha Eria U bezdiset ju??? Cedrus ketu jo seshte bezdisje po acarim .... shkruani e ndonje gje tjeter te marrim pjese dhe une me cedrus ne mhb pershembull
Citim:Po citoj ato që tha Eria U bezdiset ju??? Cedrus ketu
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Une iu pergjigja dickaje....dhe nuk hapa teme me duket......me demek,bera citim mendimi,sic ben gjithe lagja ketu .... Ca mhb dome cedrus ti,ai mendjen ke komshia e ka
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha Eria Une iu pergjigja dickaje....dhe nuk hapa teme me duket......me demek,bera citim mendimi,sic ben gjithe lagja ketu .... Ca mhb dome cedrus ti,ai mendjen ke komshia e ka Ku mi e keni lan takimin? Pse nuk tregoni mir thote Angjeli. Dum dhe ne! ..>_<
Citim:Po citoj ato që tha Eria Une iu pergjigja dickaje....dhe nuk hapa teme me duket......me demek,bera citim mendimi,sic ben gjithe lagja ketu .... Ca mhb dome cedrus ti,ai mendjen ke komshia e ka
Citim:Po citoj ato që tha cedrus Ku mi e keni lan takimin? Pse nuk tregoni mir thote Angjeli. Dum dhe ne! ..>_< Cdoni ju,qiqra ne hell http://www.youtube.com/watch?v=RNjnMilMBV4
Citim:Po citoj ato që tha cedrus Ku mi e keni lan takimin? Pse nuk tregoni mir thote Angjeli. Dum dhe ne! ..>_<
Citim:Po citoj ato që tha Eria Une iu pergjigja dickaje....dhe nuk hapa teme me duket......me demek,bera citim mendimi,sic ben gjithe lagja ketu .... Ca mhb dome cedrus ti,ai mendjen ke komshia e ka dhe ajo te duhet te hepesh teme po imagjinoj titullin e temes Eria & Kat mendime casti pllaquriste
Citim:Po citoj ato që tha Eria Cdoni ju,qiqra ne hell http://www.youtube.com/watch?v=RNjnMilMBV4 hahhaaa mire me kendshem muhabeti tani Eria ... ne vjeshte ne vjeshte kur te na rriten leshte
Citim:Po citoj ato që tha Eria Cdoni ju,qiqra ne hell http://www.youtube.com/watch?v=RNjnMilMBV4
Me pelqeka...do ia propozoj Katit si ide,te pllaquritemi ne publik.... Hellin ua jap,po qiqra ska (tha ai ),,,, Ore chengret per dreke ...
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil hahhaaa mire me kendshem muhabeti tani Eria ... ne vjeshte ne vjeshte kur te na rriten leshte Pse me edhe ti pa lesh si mu qeke? Mua me nxorri Losti tullupan, pa lesh fare. Ti e nxjerrke vete. Mja tani se ca lesh do kesh edhe ti gjekundi, po nuk tregohen te gjitha.
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil hahhaaa mire me kendshem muhabeti tani Eria ... ne vjeshte ne vjeshte kur te na rriten leshte
Citim:Po citoj ato që tha Eria Me pelqeka...do ia propozoj Katit si ide,te pllaquritemi ne publik.... Hellin ua jap,po qiqra ska (tha ai ),,,, Ore chengret per dreke ... mish ne hell ... po ti?
Citim:Po citoj ato që tha Eria Me pelqeka...do ia propozoj Katit si ide,te pllaquritemi ne publik.... Hellin ua jap,po qiqra ska (tha ai ),,,, Ore chengret per dreke ...
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil mish ne hell ... po ti? Mish qengji ne hell nga dje...e beme tave kosi sot
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil mish ne hell ... po ti?