Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Jo ere jo, se po beja gjasme sikur po me hante mjekra. M.c. O det o det i kaltri det, ti kengen time ma degjo, ju ison mbameni o vale, per dashurine zemra kendon.
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha Eria Te drejte ke o xhan te drejte,po c'ti bej....kur te ze rrota bishtin Mos ma ngacmo Dessertin Ca bishti mi mic. Lene fare, abandonoje, ngjo mua.. Pu ca intriganti qe jam mor amon
Citim:Po citoj ato që tha Eria Te drejte ke o xhan te drejte,po c'ti bej....kur te ze rrota bishtin Mos ma ngacmo Dessertin
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Ca bishti mi mic. Lene fare, abandonoje, ngjo mua.. Pu ca intriganti qe jam mor amon Po jam zemermire une,si ta abandonoje keshtu ne meshire te fatit Shume je,ndaj nuk ta var spanjollka hic ty -.-
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Ca bishti mi mic. Lene fare, abandonoje, ngjo mua.. Pu ca intriganti qe jam mor amon
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Citim:Po citoj ato që tha Eria Te drejte ke o xhan te drejte,po c'ti bej....kur te ze rrota bishtin Mos ma ngacmo Dessertin Si nuk me the mua Dessert nje here?
__________________ .
Mos qesh!
Shtrig'
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Mos qesh! Une do te te keshilloja t'i dorezoheshe realitetit! Dhemb me pak!
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Mos qesh!
Desserti lav ju tezhoro
Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
m.c Sa e vogel me duket bota ne duart e mia..sikur ti vija rrotull sot e te shihja ça ndodh kudo . se ç'kam ca mendime te habitshme sot...
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre