Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Plehrat. Vend i pazhvilluar per te perballuar demokracine.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Citim:Po citoj ato që tha Ajris tashi asaj pune si dihet a spo nigjojme Nuk eshte gjelle per mu,, e hongt ujku . ja kshu thot babi im .
Citim:Po citoj ato që tha Ajris tashi asaj pune si dihet a spo nigjojme
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Nuk eshte gjelle per mu,, e hongt ujku . ja kshu thot babi im . E nje ujk pa dhembe, thote gjyshja jeme
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Nuk eshte gjelle per mu,, e hongt ujku . ja kshu thot babi im .
Citim:Po citoj ato që tha shelgu E nje ujk pa dhembe, thote gjyshja jeme Po ty pse te dogji ore? un e kisha me Ajsi .. Mos degjo ç'thone bota..ja kshu.
Citim:Po citoj ato që tha shelgu E nje ujk pa dhembe, thote gjyshja jeme
Regjistruar: 16/01/2011 Vendbanimi: Tirane Mesazhe: 343
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Nuk eshte gjelle per mu,, e hongt ujku . ja kshu thot babi im . kushedi ca gjelle eshte shelgu
__________________ ♥♥♥!Dont change for anyone let them love you for who you are!♥♥♥
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Po ty pse te dogji ore? un e kisha me Ajsi .. Mos degjo ç'thone bota..ja kshu. No mi ku me dogji. Vetem sa vazhdojta ate qi the ti. qi e thot yt babe demek. Po qa deshte me than oj burrnesh?
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Po ty pse te dogji ore? un e kisha me Ajsi .. Mos degjo ç'thone bota..ja kshu.
Citim:Po citoj ato që tha shelgu No mi ku me dogji. Vetem sa vazhdojta ate qi the ti. qi e thot yt babe demek. Po qa deshte me than oj burrnesh? Do te nderrojme Profesionet( tutoriale) ti tani? un shelgu e ti lulka? P.s Jo Q-i po Qe. Ajsi se di zemra ja ta thot vet ..sdu me hy ne ato detaje ( ceshtje privatesie).
Citim:Po citoj ato që tha shelgu No mi ku me dogji. Vetem sa vazhdojta ate qi the ti. qi e thot yt babe demek. Po qa deshte me than oj burrnesh?
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Do te nderrojme Profesionet( tutoriale) ti tani? un shelgu e ti lulka? P.s Jo Q-i po Qe. Ajsi se di zemra ja ta thot vet ..sdu me hy ne ato detaje ( ceshtje privatesie). lere amon shif si hidhet si gjel sdi me bo shaka fare
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Do te nderrojme Profesionet( tutoriale) ti tani? un shelgu e ti lulka? P.s Jo Q-i po Qe. Ajsi se di zemra ja ta thot vet ..sdu me hy ne ato detaje ( ceshtje privatesie).
Citim:Po citoj ato që tha Ajris lere amon shif si hidhet si gjel sdi me bo shaka fare Te arrin gjuha ke hunda me? Imagjino Ajris me gjuhen jashte tu provu
Citim:Po citoj ato që tha Ajris lere amon shif si hidhet si gjel sdi me bo shaka fare
me keputet gjuha se e kam hunen e voshkel