Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Citim:Po citoj ato që tha Eria Kujdes me shperblimet ti,merri vete persiper ..Turll sorry...nuk shperblej gje une 50 me 50 dakort. Zgjedh ti e para.
Citim:Po citoj ato që tha Eria Kujdes me shperblimet ti,merri vete persiper ..Turll sorry...nuk shperblej gje une
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha Piktor 50 me 50 dakort. Zgjedh ti e para. Jo ore ..se haj sapunin per djath une
Citim:Po citoj ato që tha Piktor 50 me 50 dakort. Zgjedh ti e para.
Regjistruar: 11/06/2002 Vendbanimi: Europe Mesazhe: 10706
Nuse pashke fluturo Se te erdhi burri Burri nga fshati Nusja nga Berati
__________________ Ne vendin tim, ne vendin tend, e shpojne lakren, i hedhin mend...
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
u bene dy 10 ne rregjister dua 10 me yll une nashti
__________________ .
Regjistruar: 25/06/2004 Vendbanimi: Duke ëndërruar Mesazhe: 9455
Ueeee burri im paska fut miq.... marshallah 9 pike une....goca shifeni po nuik ju a mora garen. urte e bute neeeee
__________________ L'ottimismo è il profumo della vita!
Citim:Po citoj ato që tha Lela_Dr Ueeee burri im paska fut miq.... marshallah 9 pike une....goca shifeni po nuik ju a mora garen. urte e bute neeeee te kam thene por sme beson ti ... me rrugacet ben hajer sot mi goc
Citim:Po citoj ato që tha Lela_Dr Ueeee burri im paska fut miq.... marshallah 9 pike une....goca shifeni po nuik ju a mora garen. urte e bute neeeee
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil te kam thene por sme beson ti ... me rrugacet ben hajer sot mi goc Gruje, prandaj ke qit shalen ne avatar ti?
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil te kam thene por sme beson ti ... me rrugacet ben hajer sot mi goc
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Gruje, prandaj ke qit shalen ne avatar ti? eheee ... po thashe o ti rrugac o une rrugace per hater te votave ... jam mesu me dal e para gjithmone une kshu qe luj vendit se te griva
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Gruje, prandaj ke qit shalen ne avatar ti?
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil eheee ... po thashe o ti rrugac o une rrugace per hater te votave ... jam mesu me dal e para gjithmone une kshu qe luj vendit se te griva Prit te depilohem dhe erdha.
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil eheee ... po thashe o ti rrugac o une rrugace per hater te votave ... jam mesu me dal e para gjithmone une kshu qe luj vendit se te griva
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Prit te depilohem dhe erdha. jo jo sme pelqejne rrugacet e debiluar lool duhet me mendu strategji te re fushate publicitare thuj ....
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Prit te depilohem dhe erdha.