Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Pyetje - pergjigje
Gjithsej 304 faqe: « E parë ... « 64 65 66 67 68 69 70 71 72 [73] 74 75 76 77 78 79 80 81 82 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori

Eshte forum re, nuk eshte chat qe pyt ku je.

Sa qenke mendu per pyetjen. Beje se nuk du te shkoje gjithe ai mendim kot.

Nje shoqja ime thote: "Mos bej pyetje qe nuk do ti degjosh pergjigjen, ose qe e di nuk do kuptosh asgje nga pergjigjia".

jo e kisha te thjeshte pyetjen

kur je puth per here te pare ca ke ndjere?

meqe ra fjala .... nje shoku im thote per pordhacet pirdh pirdh se lirohen ata o shejtone as mos e rruj hic sqetllen

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 30 Nëntor 2009 02:58
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb* është moderator/e në këtë nën-forum   Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
ta bej ne une nje pyetje apo nuk lejohet

Jepi Biondja, se kam qejf te jap ndonje pergjigje te mencme.

Mesazh i vjetër 30 Nëntor 2009 02:59
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Absolutisht jo...njihem per njeriun me te urte qe ekziston...

P.s: Faje me bere kurjoze kush eshte kjo shoqja.

mos eshte ajo shoqja e perbashket mi Cec

Mesazh i vjetër 30 Nëntor 2009 02:59
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
ke moter ti shejtone ...jo per gjo po kam nje vella beqar e larg e Zot ...

po kam e moter e vella .... he ca kishe ti ? :p

Mesazh i vjetër 30 Nëntor 2009 03:04
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

Po jo mi se s'thote nga keto proverbat ajo...

Une po peshkoj fajen mos na nxjerri ndonje shoqe te re...

Mesazh i vjetër 30 Nëntor 2009 03:05
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:

po kam e moter e vella .... he ca kishe ti ? :p

qyqa nje pyetje moj bana ne ti se ste vrava...ej bela ...Debora cte pyes ma une me iken pyetjet imen na futen trefazorin keta

Mesazh i vjetër 30 Nëntor 2009 03:08
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Citim:

jo e kisha te thjeshte pyetjen

kur je puth per here te pare ca ke ndjere?

meqe ra fjala .... nje shoku im thote per pordhacet pirdh pirdh se lirohen ata o shejtone as mos e rruj hic sqetllen

1.
Me vjen keq qe i mbake sqetullat pa rrujt.

2
Vetem 1 femer mund te beje pyetje te tille. As e mbaj mend kur jam puth per here te pare, aq me teper te fotografoja ndjenjat per ti diskutu me shoqet/shoket. Jam mashkull, nqs se ke kuptuar akoma.
Citim:

3.
Shoqja eshte me pantallona. Po eshte me interesante per ju kur e imagjinoni me fustan.

Mesazh i vjetër 30 Nëntor 2009 03:08
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

1.

qe shprehje ajo mos me thuaj qe nuk e kuptove cfare jane qendra estetike i kam merak vete Faje kujdesem per veten jo vetem per sqetullen po ene per gjonat e tjera

2. e cuditshme qe se mban mend vertet ... ca kam pyet e cuna e goca e mbajne mend

3. sme intereson ajo shoqja me pantallona

Mesazh i vjetër 30 Nëntor 2009 03:12
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Te kam lajmeru Angel, me fajen mos e gerric....eshte cun inteligjent..tak-fak ti kthen pergjigjet...

Mesazh i vjetër 30 Nëntor 2009 03:12
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Te kam lajmeru Angel, me fajen mos e gerric....eshte cun inteligjent..tak-fak ti kthen pergjigjet...

ty te kam paralajmeru mos u fut ne mes ... e mos bej furca kot se ste ka lezet

Mesazh i vjetër 30 Nëntor 2009 03:13
Ora tani: 04:10 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 304 faqe: « E parë ... « 64 65 66 67 68 69 70 71 72 [73] 74 75 76 77 78 79 80 81 82 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Pyetje - pergjigje

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar