Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Citim:Po citoj ato që tha Niqua hahhhahahhaha e vertet.. sot me doli ne 3 ora ngaqe kisha fjet gjith diten... mbej nje zile t'pakten kur je on love
Citim:Po citoj ato që tha Niqua hahhhahahhaha e vertet.. sot me doli ne 3 ora ngaqe kisha fjet gjith diten...
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Egzemplare
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Regjistruar: 15/04/2010 Vendbanimi: bjhguijhmnbjkhl Mesazhe: 656
me 2
Ai /ajo tha mire , para ca netesh , mire e lem
Me pelqen "zeri" i kesaj kengetareje
"Shpirt artist"i njona ..cne un kengtare?
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne "Shpirt artist"i njona ..cne un kengtare? E kisha me moonlight Me ty kam mardhenie diplomatike
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne "Shpirt artist"i njona ..cne un kengtare?
Citim:Po citoj ato që tha cecilia E kisha me moonlight Me ty kam mardhenie diplomatike Pranej pra, thashe un jam robi thjesht Po moj diplomatike, nderkombtare biles
Citim:Po citoj ato që tha cecilia E kisha me moonlight Me ty kam mardhenie diplomatike
Zerin si kanarine e kam Mardhenie "Nice" me te dyja keto siper. Jam "Ajo"
Citim:Po citoj ato që tha moonlight Zerin si kanarine e kam Mardhenie "Nice" me te dyja keto siper. Jam "Ajo" ))
Citim:Po citoj ato që tha moonlight Zerin si kanarine e kam Mardhenie "Nice" me te dyja keto siper. Jam "Ajo"