Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Arti Figurativ > Fotografi > Foto Bardhe & Zi Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 4.33.
Gjithsej 103 faqe: « E parë ... « 64 65 66 67 68 69 70 71 72 [73] 74 75 76 77 78 79 80 81 82 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
gjyshja...ishte duke thurur nje pale corape leshi kur nje flutur erdhi dhe ju ul mbi koke. mora aparatin fotografik dhe pa me vene re,i bera nje foto! foton ketu e kam paraqitur ne versionin bardh e zi

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 21 Dhjetor 2008 04:52
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2008 04:55
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
°°°°°
ùèéù

Regjistruar: 09/07/2005
Vendbanimi: belgjik
Mesazhe: 53

Ky eshte ylli ime i hongshit hunden o zot

Modifikuar nga °°°°° datë 02/01/2009 ora 04:06

Mesazh i vjetër 02 Janar 2009 03:51
°°°°° nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të °°°°° Kliko këtu për të kontaktuar me °°°°° (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: °°°°° Shto °°°°° në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto °°°°° në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
°°°°°
ùèéù

çuni

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re tani 007b.jpg
Ky file është shkarkuar 34 herë.

ky eshte ylli ime i vogel se i kom dy po tjetrin radhen tjeter

Modifikuar nga Fajtori datë 05/02/2009 ora 15:42

Mesazh i vjetër 02 Janar 2009 04:11
°°°°° nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të °°°°° Kliko këtu për të kontaktuar me °°°°° (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: °°°°° Shto °°°°° në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto °°°°° në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re 2381043060_d82547fa7f.jpg
Ky file është shkarkuar 55 herë.

Kam harruar nqs e kam postuar me pare..

Mesazh i vjetër 22 Janar 2009 04:34
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re nnnn.jpg
Ky file është shkarkuar 45 herë.

??

Mesazh i vjetër 04 Shkurt 2009 08:09
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ColdFire
Veteran ne forum

Regjistruar: 15/11/2008
Vendbanimi: New York
Mesazhe: 911

Re: çuni

Citim:
Po citoj ato që tha °°°°°
ky eshte ylli ime i vogel se i kom dy po tjetrin radhen tjeter

Si engjell qenka Te te rroje !!!

p.s. po ka mundesi dikush ta zvogeloje pak kete foton e cunit te vogel se eshte shume e madhe, qe te duket dhe me bukur akoma

Mesazh i vjetër 05 Shkurt 2009 04:20
ColdFire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ColdFire Kliko këtu për të kontaktuar me ColdFire (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ColdFire Shto ColdFire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ColdFire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
°°°°°
ùèéù

Re: Re: çuni

Citim:
Po citoj ato që tha Donika Arianiti

Si engjell qenka Te te rroje !!!

p.s. po ka mundesi dikush ta zvogeloje pak kete foton e cunit te vogel se eshte shume e madhe, qe te duket dhe me bukur akoma

e kam provu po smundem sjam kam haberin compjuterit lol

Mesazh i vjetër 05 Shkurt 2009 15:25
ColdFire
Veteran ne forum

Regjistruar: 15/11/2008
Vendbanimi: New York
Mesazhe: 911

Qenke si puna ime
Kur do dalin kompjuterat qe ti komandosh me ze..dhe ne shqip pse jo? :p

p.s. Cunit mos me thuaj dy here ti ha hunden, se do te ngeli pa hunde...mos me thuaj qe nuk te paralajmerova! :p

Mesazh i vjetër 05 Shkurt 2009 23:15
ColdFire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ColdFire Kliko këtu për të kontaktuar me ColdFire (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ColdFire Shto ColdFire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ColdFire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re kjkjkk.jpg
Ky file është shkarkuar 29 herë.

Ky qeni ka permisa per futbollist.

Mesazh i vjetër 06 Shkurt 2009 07:32
Ora tani: 06:11 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 103 faqe: « E parë ... « 64 65 66 67 68 69 70 71 72 [73] 74 75 76 77 78 79 80 81 82 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Arti Figurativ > Fotografi > Foto Bardhe & Zi

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar