Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Gjeni keto Gjeagjeza.. Vlerësimi i Temës: 25 votime, mesatarja 3.84.
Gjithsej 112 faqe: « E parë ... « 64 65 66 67 68 69 70 71 72 [73] 74 75 76 77 78 79 80 81 82 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Anulu
Anetar i ri

Regjistruar: 23/02/2004
Vendbanimi: France
Mesazhe: 6

Angry

Citim:
Po citoj ato që tha Princesa
Po skalabrino ja edhe nje.

Laj me lot,
E laj me lira,
gjithe kreher e pasqyra.

Ohuu kete nuk e gjej dot se me duket pa kuptim fare .
Hajde na thoni ndnje tjeter

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 25 Shkurt 2004 18:07
Anulu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Anulu Kliko këtu për të kontaktuar me Anulu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Anulu Shto Anulu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Anulu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Anulu
Anetar i ri

Regjistruar: 23/02/2004
Vendbanimi: France
Mesazhe: 6

Unhappy

Po e them nje une te thjeshte fare.

Tre milingona po ecnin duke mbajtur nga nje koker gruri ne kuriz. I sheh brumbulli e u del perpara qe t'ju a mare. Vjen e para e brumbulli e pyet
-Sa milingona ke prapa?
-Dy- i thote e para
-Mire ike ti- i thote brumbulli dhe e le te kaloje.
Vjen e dyta dhe brumbulli e pyet
-Sa milingona ke prapa?
-Kam nje perpara dhe nje prapa- i thote milingona e dyte dhe e le te kaloje.
Vjen e treta dhe brumbulli perseri e pyet
-Sa milingona ke prapa?
-Kam dy perpara dhe dy prapa- i thote milingona...

Kush e gjen sa milingona ishin gjithesej dhe PSE?

Mesazh i vjetër 25 Shkurt 2004 18:22
Anulu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Anulu Kliko këtu për të kontaktuar me Anulu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Anulu Shto Anulu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Anulu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

Regjistruar: 15/09/2003
Vendbanimi: FREE
Mesazhe: 765

Atehere, gjithsej kane qene 3 milingona, por kjo e fundit qe mashtruese dhe prandaj ka thene qe kam dy para e dy prapa kur faktikisht kishte vetem dy para.

Mesazh i vjetër 25 Shkurt 2004 23:32
Shenjtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shenjtori Kliko këtu për të kontaktuar me Shenjtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Shenjtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Shenjtori Shto Shenjtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shenjtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
HMU
Anetar i ri

Regjistruar: 16/01/2004
Vendbanimi: diku ne bote
Mesazhe: 7

semundja

Cila eshte semundja me e perhapur ne bote dhe qe askush nuk i gjen sherim.

Mesazh i vjetër 26 Shkurt 2004 00:59
HMU nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të HMU Kliko këtu për të kontaktuar me HMU (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: HMU Shto HMU në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto HMU në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
arsona
Veteran ne forum

Regjistruar: 15/11/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 786

Citim:
Po citoj ato që tha Princesa
Po skalabrino ja edhe nje.

Laj me lot,
E laj me lira,
gjithe kreher e pasqyra.

hej princesha mos eshte gje peshku?

Mesazh i vjetër 26 Shkurt 2004 01:35
arsona nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të arsona Kliko këtu për të kontaktuar me arsona (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: arsona Shto arsona në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto arsona në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
skalabrino
Stekaxhi

Regjistruar: 25/08/2003
Vendbanimi: o hu sa larg
Mesazhe: 257

o princa edhe une per peshkun po mendoja po aman me qefsh na jep pergjigjen se e shoh une do me maresj ne qafe me keto ti mua

saper ty bobovina ( xhufka) sillu mire se nuk i ke punet mire

Mesazh i vjetër 26 Shkurt 2004 02:57
skalabrino nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të skalabrino Kliko këtu për të kontaktuar me skalabrino (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: skalabrino Shto skalabrino në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto skalabrino në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Princesa
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 29/10/2003
Vendbanimi: Danmark
Mesazhe: 112

Citim:
Po citoj ato që tha arsona

hej princesha mos eshte gje peshku?

Arsona peshku eshte. Si shperblim per gjetjen e kesaj gje e gjeze po te jap rradhen per te thene ti nje gje e gjeze.

Mesazh i vjetër 26 Shkurt 2004 03:54
Princesa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Princesa Kliko këtu për të kontaktuar me Princesa (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Princesa't! Kërko mesazhe të tjera nga: Princesa Shto Princesa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Princesa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
skalabrino
Stekaxhi

Regjistruar: 25/08/2003
Vendbanimi: o hu sa larg
Mesazhe: 257

o princesha po edhe une e gjeta po pak me vone se arsona

po te bej une nje ty tani

familja e elefanteve po kalonte nje ure ajo perbehej prej tre veteve nena ,babi edhe femija i vogel kur arrije mesin e ures ajo shembet,dhe kur elefantet dalin ne siperfaqe i vogli thote qe ishim tre e dolem pese pse tha elefanti vogel keshtu

Mesazh i vjetër 27 Shkurt 2004 03:22
skalabrino nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të skalabrino Kliko këtu për të kontaktuar me skalabrino (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: skalabrino Shto skalabrino në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto skalabrino në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
van-basten
Anetar i pa konfirmuar

Regjistruar: 04/02/2004
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 93

AI ELEFANTI I VOGEL ESHTE GINJESHTAR OSE ESHTE KJO TJETRA.
--JU MOREN MEND DHE I DUESHIN DYSHE PRA DY EDHE DY + AI VETE BEJNE PESE
E KAM GJETUR?

Mesazh i vjetër 27 Shkurt 2004 12:55
van-basten nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të van-basten Kliko këtu për të kontaktuar me van-basten (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: van-basten Shto van-basten në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto van-basten në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Princesa
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 29/10/2003
Vendbanimi: Danmark
Mesazhe: 112

Une nuk e di pse, ndoshta Van-basten ka te drejte.

Mesazh i vjetër 27 Shkurt 2004 19:29
Princesa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Princesa Kliko këtu për të kontaktuar me Princesa (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Princesa't! Kërko mesazhe të tjera nga: Princesa Shto Princesa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Princesa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 23:22 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 112 faqe: « E parë ... « 64 65 66 67 68 69 70 71 72 [73] 74 75 76 77 78 79 80 81 82 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Gjeni keto Gjeagjeza..

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar