Regjistruar: 20/07/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 2047
Citim:Po citoj ato që tha dreqja shkodrane nuk me dalin moj disa foto ktu ne forum
i kam me nje program qe sja kam haberin
nejse who cares se mos po du me u feju ktu hahahah..
hahahhahahah mjer kompjuteri qe te ka i bo zbor.....omi mo fejohu a martohu i wanna go ne dasem mka marr malli.....ke takoj u them si e keni hallin martohuni loool......
anyway i like u more in person than in pictures loool......je akoam me terheqese live and more sexy kith
u pa puna do martohem vetem pse ka marre madhi elsaaa me hanger nje dasem shqiptare.... ste kam faj une qe ke humb andej dhe ske kemb shqiptari...
kiss naqe dhe dola une njeher se jam gati per shkolle sonte..
E sheh c'na bone dreqe, sa vure ti foton, anetaret e rinj direkt vejne foton ne forum, qe ne mesazhin e pare. U s'fiduan cunat e mij shkun per dhjam qeni, tani qe vuri boksieri foton :p:p:p