Regjistruar: 29/10/2003 Vendbanimi: Danmark Mesazhe: 112
Jo, asnjeri se keni gjetur, po jap nje skjarim. Eshte prej çeliki, e perdorin femrat me teper por edhe ne industri ze vend te posaçem.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 08/07/2003 Vendbanimi: *$*$* Mesazhe: 958
Mos behet fjale per Lugen,si mjet gatimi ose per Thiken..
Regjistruar: 25/08/2003 Vendbanimi: o hu sa larg Mesazhe: 257
mos jane gje pincat e syve mo
__________________ vdes per ty
Jo nuk jane keto qe keni shkruar per te mos e humbur interesimin po e tregoj. Eshte Gjilpera.
hahahaha hajde thuaj nje tjeter tani se e ke bere interesante fare
Ok Skalabrino tani nje me te lehte. Hyn ne shpelle e zbraset, Del ne breg e thahet.
Regjistruar: 06/11/2003 Vendbanimi: ime per ime uk Mesazhe: 302
Princesa po te jap nja 4 versone 1-deti 2-gjuha "e gojes" 3-luga 4-gota me pije i shalla e kam gjet me ndonjeren nga keto hajt tung ime...........
__________________ me epsh ja thith buzet e saj m.gj.th tymi jetmarres neper mushkeri kalon me teper se gjithcka ciagren dashuroj
Regjistruar: 01/02/2003 Vendbanimi: Philadelphia usa Mesazhe: 3202
Princesha po paske qen talent i pa zbuluar. Nuk te paskemi njohur. Po si nuk gjeta nje nga keto te tuat.
__________________ Thuaj ate qe mendon dhe mendo ate qe duhet.
Citim:Po citoj ato që tha asnjeans Princesa po te jap nja 4 versone 1-deti 2-gjuha "e gojes" 3-luga 4-gota me pije i shalla e kam gjet me ndonjeren nga keto hajt tung ime........... Po asnjeans e ke gjetur te lumte. Eshte Luga dhe Goja....
Citim:Po citoj ato që tha asnjeans Princesa po te jap nja 4 versone 1-deti 2-gjuha "e gojes" 3-luga 4-gota me pije i shalla e kam gjet me ndonjeren nga keto hajt tung ime...........
Citim:Po citoj ato që tha Keni Princesha po paske qen talent i pa zbuluar. Nuk te paskemi njohur. Po si nuk gjeta nje nga keto te tuat. Keni gje e gjezat e mia burimin e kane nga Folklori Shqiptar. Te falenderoj per komplimentet. Tani ftoj asnjeansin te na shtroj gje e gjezen tjeter.
Citim:Po citoj ato që tha Keni Princesha po paske qen talent i pa zbuluar. Nuk te paskemi njohur. Po si nuk gjeta nje nga keto te tuat.