Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty... Vlerësimi i Temës: 10 votime, mesatarja 4.60.
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 67 68 69 70 71 72 73 74 75 [76] 77 78 79 80 81 82 83 84 85 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Briseide, nganjehere ne jete ia vlen te falesh...besome Sidomos kur behet fjale per meshkuj qe nganjehere jane impulsive por ne esence jane pozitive .

Ne ditet e mia pa ty as qe do kisha enderruar qe do njihja nje njeri qe do me plotesonte si ti.
Ne ditet e mia pa ty kam prekur fundin e shpirtit pa e kuptuar.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 30 Tetor 2007 00:11
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Kam blere librin qe ti ma kishe keshilluar.
Ate te pirandelos -Nje, asnje dhe njeqind mije.
Nuk kam nerva ta lexoj te them te verteten.
Ajo qe kam kuptuar eshte thelbi gjithsesi.
Nuk ka shume rendesi sesi me sheh ,sesi mendon sesi jam une ne te vertet.
Nuk ka rendesi qe per ty ose per dike tjeter te jem bastardi zakonshem,njeriu pa ndjenja dhe pa shpirt qe fshihet pas poezive apo dikush qe eshte njeriu perfekt ,engjell qe jeton vec me ushqim ndjenjash.
Me te vertet nuk me intereson...
Gjithsesi e di qe gjithmon i keqi dal une.
Jam mesuar edhe me kete gje,nuk me ben me pershtypje.
Keshtu qe vazhdo jeto jeten tende me idene qe ke krijuar per mua sepse une do te jem gjithmon vetevetja ne gjithcka qe te bej.
Une sdo tja shes kurre shpirtin djallit,per kete gje jam i sigurt keshtu qe...
...Asta la vista zemer...

Ps:Zonjusha nese kerkoni te dilni nga thelbi i temes ju lutem te kerkoni nje teme tjeter ku te gjeni habitatin tuaj natyral. Flm.

Mesazh i vjetër 30 Tetor 2007 01:41
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
bebushi!!!
mace e eger!!!

Regjistruar: 18/10/2007
Vendbanimi: ATJE...
Mesazhe: 76

Cfare jam une pa ty???

Nje zog i plagosur qe dot s'fluturon...

Cfare bej une pa ty???

Mbledh mbeturinat e kujtimeve....

Mesazh i vjetër 30 Tetor 2007 19:07
bebushi!!! nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bebushi!!! Kliko këtu për të kontaktuar me bebushi!!! (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të bebushi!!!'t! Kërko mesazhe të tjera nga: bebushi!!! Shto bebushi!!! në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bebushi!!! në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Ne ditet tona pa NE...

...Nuk e di se kujt t`i shkruaj, imagjinates sime apo realitetit. Te dyja shtigjet me

vrasin e mundohen te me marrin frymen. S`e dija se syte e mi do te qanin pas

gjithe atyre te qeshurave. Cfare t`i them imagjinates sime, kur realitetin e ndjej

te shpuar ne deshira. Si fantazem e pakrye endem neper imagjinate.

Je dhe s`je. C`te bej?! Te grimcoj petale fantazish apo te lepij pluhurin e nje

dhimbjeje te meshiruar?!

Te ndare. Me kohe te ndare. Kurre te bashkuar. Ne heshtje vrasim vetveten.

Ne heshtje vrasim te tjeret, por kurre pa mekatuar. Jemi te kulluar ne drejtesi

te ndjenjave tona.

Kujt t`i flas, imagjinates apo realitetit?!

Kush do me justifikoje kete cast te humbur pas fjaleve boshe, te hedhura ketu

horizontit te pashuar nga zjarri i rinise shqiptare?!

Ditet kalojne, i numerojme ashtu sic numerojme parate tek ja fhshehim vetes

neper muret e shtepise se blinduar. Cmenduri reale, aspak fantazi!

Enya
10/30/2007

Mesazh i vjetër 31 Tetor 2007 03:50
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
10.000
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 21/10/2007
Vendbanimi: mbi para
Mesazhe: 45

Re: Ne ditet tona pa NE...

Citim:
Po citoj ato që tha Enya
...Nuk e di se kujt t`i shkruaj, imagjinates sime apo realitetit. Te dyja shtigjet me

vrasin e mundohen te me marrin frymen. S`e dija se syte e mi do te qanin pas

gjithe atyre te qeshurave. Cfare t`i them imagjinates sime, kur realitetin e ndjej

te shpuar ne deshira. Si fantazem e pakrye endem neper imagjinate.

Je dhe s`je. C`te bej?! Te grimcoj petale fantazish apo te lepij pluhurin e nje

dhimbjeje te meshiruar?!

Te ndare. Me kohe te ndare. Kurre te bashkuar. Ne heshtje vrasim vetveten.

Ne heshtje vrasim te tjeret, por kurre pa mekatuar. Jemi te kulluar ne drejtesi

te ndjenjave tona.

Kujt t`i flas, imagjinates apo realitetit?!

Kush do me justifikoje kete cast te humbur pas fjaleve boshe, te hedhura ketu

horizontit te pashuar nga zjarri i rinise shqiptare?!

Ditet kalojne, i numerojme ashtu sic numerojme parate tek ja fhshehim vetes

neper muret e shtepise se blinduar. Cmenduri reale, aspak fantazi!

Enya
10/30/2007

a e ndjen vertet gjithe kete dhimbje qe hedh ne fh? se kam se ste besoj , por me duken shume trishtuese,,,,

tani rreth temes

nuk e di nese ditet pa ty do te quheshin te tilla ,,, castet pa ty me duken shekuj,,, netet pa ty nuk zbardhin asnjehere,,, e ndersa ditet pa ty,,, nuk jane dite, ata jane dhimbje qe me mbysin por qe une i mbijetoj vetem se te dua ty....

00.00 31/10/2007

Mesazh i vjetër 31 Tetor 2007 04:01
10.000 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të 10.000 Kliko këtu për të kontaktuar me 10.000 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të 10.000't! Kërko mesazhe të tjera nga: 10.000 Shto 10.000 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto 10.000 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Pleshtja
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 20/06/2007
Vendbanimi: U.S.A
Mesazhe: 196

Dedikuar asaj...

Ti erdhe ne jeten time, kur bota brenda meje ish shembur, me zgjate doren me syte plot lot, pa fjale, por veshtrimi yt fliste... mbeshtete koken e lodhur mbi kraherorin tim - me thonin syte e tua... derdhe ate dhimbje mbi mua qe te lehtesoj nje çikez trishtimin tend. Ti erdhe ne jeten time, kur jeta me kish braktisur, kur lumenjt e vuajtjes vershuan pa meshire mbi mua...ti erdhe, pa fjale, por veshtrimi yt fliste... Nuk e gjykove veprimin tim me afrove vetem mbeshtetje, kuptim, ngrohtesi e mbi te gjitha dashuri, dashuri po po dashuri - ate realen, sepse zemren ma kish vrare nje dashuri e pamundur, nje dashuri fallso...por ti erdhe, hyre ne rrenojat qe kishin mbetur, u vure zjarrin, shkaterrove edhe ndonje rrenje qe kishte mbetur pa dashur dhe...dhe e ndertove perseri shpirtin tim, i dhe tjeter forme, tjeter emer, te tjera sy, tjeter zemer... e bere piedestral te zemres tende. Ti, lotet e mia i ktheve ne kristale te shndritshme, Ti, vuajtjen time e ktheve ne nje vater te ngrohte kuptimi, ti mi thave lotet, ti me ktheve buzeqeshjen, ti me riktheve jeten... Ti mikja ime, ti me ktheve ngjyrat e dashurise se vertete....faleminderit shpirt.

Mesazh i vjetër 31 Tetor 2007 23:43
Pleshtja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Pleshtja Kliko këtu për të kontaktuar me Pleshtja (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Pleshtja't! Kërko mesazhe të tjera nga: Pleshtja Shto Pleshtja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Pleshtja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Citim:
Po citoj ato që tha Pleshtja
Dedikuar asaj...

Ti erdhe ne jeten time, kur bota brenda meje ish shembur, me zgjate doren me syte plot lot, pa fjale, por veshtrimi yt fliste... mbeshtete koken e lodhur mbi kraherorin tim - me thonin syte e tua... derdhe ate dhimbje mbi mua qe te lehtesoj nje çikez trishtimin tend. Ti erdhe ne jeten time, kur jeta me kish braktisur, kur lumenjt e vuajtjes vershuan pa meshire mbi mua...ti erdhe, pa fjale, por veshtrimi yt fliste... Nuk e gjykove veprimin tim me afrove vetem mbeshtetje, kuptim, ngrohtesi e mbi te gjitha dashuri, dashuri po po dashuri - ate realen, sepse zemren ma kish vrare nje dashuri e pamundur, nje dashuri fallso...por ti erdhe, hyre ne rrenojat qe kishin mbetur, u vure zjarrin, shkaterrove edhe ndonje rrenje qe kishte mbetur pa dashur dhe...dhe e ndertove perseri shpirtin tim, i dhe tjeter forme, tjeter emer, te tjera sy, tjeter zemer... e bere piedestral te zemres tende. Ti, lotet e mia i ktheve ne kristale te shndritshme, Ti, vuajtjen time e ktheve ne nje vater te ngrohte kuptimi, ti mi thave lotet, ti me ktheve buzeqeshjen, ti me riktheve jeten... Ti mikja ime, ti me ktheve ngjyrat e dashurise se vertete....faleminderit shpirt.

MIRESEERDHE PLESHTJA

mungesa jote u ndje tek une :p

Mesazh i vjetër 31 Tetor 2007 23:58
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Pleshtja
Anetar i regjistruar

Kotka te pershendes e dashur, edhe mua me kish munguar forumi por ja qe u riktheva. Shpresoj te jesh mire, pershendetje te gjitheve.

P.

Mesazh i vjetër 01 Nëntor 2007 01:07
Pleshtja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Pleshtja Kliko këtu për të kontaktuar me Pleshtja (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Pleshtja't! Kërko mesazhe të tjera nga: Pleshtja Shto Pleshtja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Pleshtja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Pleshtja
Anetar i regjistruar

Kam ngulitur syte ne dritaren perballe e me veshtrimin tim po mundohem te fotografoj panoramen e çastit, dy peme te larta me gjethe te zverdhura apo te kuqe...nuk di ta cilesoj!... rruga e lagur nga shiu i brishte, makina qe kalojne pareshtur si bletet punetore, kalimtarë te menduar, te nxituar, te ngadalte  - kush me qader, kush qe mundohet ti shpetoje pikave te shiut duke rrudhur supet... Sa me pelqen nje dite e tille, me gjalleron, me jep freski, mund te them plot bindje e dua shiun...por sot seq kam !!!... sot telefonin kam mbajtur ne duar duke pritur plot ankth nje sm nga ti, nje zile apo nje thirrje... ku je, e perhumbur kam mbetur prane dritares time, zemra me qan porsi shiu i imet qe po bie... ku je, heshtja po ma merr frymen... ku je, gjymtyret e trupit po e refuzojne çdo tentative per ti vene ne pune... Si t'ja bej shpirt, ndjej qe jam mpirë pas kesaj pritje shume te gjate, ku te shkoj, mbremjen si ta kaloj??? Nuk dua te flas me asnjeri, nuk mundem te flas me njeri, nuk dua te humbas qofte nje minut pa te menduar, por si t'ja bej se po çmendem, me ç'fare ta mbush kete boshllek...??? Sa peshe e rende dashuria, vrases eshte malli... shiu bie ashtu i imet e un kam mbetur ketu prane dritares, me telefonin ne dore, me zemren e thyer, me shpresen e kotë...ne kete diten time pa ty te verenjtur, e te ngrysur, ashtu dhe shpirti im tashme eshte shnderruar ne ngjyre GRI  

Mesazh i vjetër 03 Nëntor 2007 01:04
Zani
... i Zemres

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: Nen hijen tende...!
Mesazhe: 549

Citim:
Po citoj ato që tha Pleshtja
Kam ngulitur syte ne dritaren perballe e me veshtrimin tim po mundohem te fotografoj panoramen e çastit, dy peme te larta me gjethe te zverdhura apo te kuqe...nuk di ta cilesoj!... rruga e lagur nga shiu i brishte, makina qe kalojne pareshtur si bletet punetore, kalimtarë te menduar, te nxituar, te ngadalte  - kush me qader, kush qe mundohet ti shpetoje pikave te shiut duke rrudhur supet... Sa me pelqen nje dite e tille, me gjalleron, me jep freski, mund te them plot bindje e dua shiun...por sot seq kam !!!... sot telefonin kam mbajtur ne duar duke pritur plot ankth nje sm nga ti, nje zile apo nje thirrje... ku je, e perhumbur kam mbetur prane dritares time, zemra me qan porsi shiu i imet qe po bie... ku je, heshtja po ma merr frymen... ku je, gjymtyret e trupit po e refuzojne çdo tentative per ti vene ne pune... Si t'ja bej shpirt, ndjej qe jam mpirë pas kesaj pritje shume te gjate, ku te shkoj, mbremjen si ta kaloj??? Nuk dua te flas me asnjeri, nuk mundem te flas me njeri, nuk dua te humbas qofte nje minut pa te menduar, por si t'ja bej se po çmendem, me ç'fare ta mbush kete boshllek...??? Sa peshe e rende dashuria, vrases eshte malli... shiu bie ashtu i imet e un kam mbetur ketu prane dritares, me telefonin ne dore, me zemren e thyer, me shpresen e kotë...ne kete diten time pa ty te verenjtur, e te ngrysur, ashtu dhe shpirti im tashme eshte shnderruar ne ngjyre GRI  

Pleshtja!
Komplimente per shkrime kaq te bukura dhe kaq te prekshme,me pelqejn por edhe emocionohem nga ndjenja e pershkrimit qe bene...vertet me pelqen shkrimi yt!

Mesazh i vjetër 03 Nëntor 2007 04:07
Zani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zani Kliko këtu për të kontaktuar me Zani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Zani Shto Zani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 15:56 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 67 68 69 70 71 72 73 74 75 [76] 77 78 79 80 81 82 83 84 85 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar