Regjistruar: 22/10/2010 Vendbanimi: thelle ne zemren tende..... Mesazhe: 2499
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Mendoj se po Ste duket qe zun cepat antaret e fh? po sikur u fshehenNe vendin ku jeton ti bie debore?
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Mendoj se po Ste duket qe zun cepat antaret e fh?
__________________ Nese dikush te sheh me lot ne sy, duaje sepse ka frike mos te humbet ty..
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
ncuq un jetoj afe detit je gati te shuash kuriozitetin?
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Regjistruar: 14/05/2006 Vendbanimi: Bitchfield Mesazhe: 2637
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne ncuq un jetoj afe detit je gati te shuash kuriozitetin? Po jam Mos jeton gje ne Burdigala (Bordoja e sotme)?
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne ncuq un jetoj afe detit je gati te shuash kuriozitetin?
__________________ Si nuk u bera njehere moderator...
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne ncuq un jetoj afe detit je gati te shuash kuriozitetin? po me vendos nje foto tani perpara se te iki te fle gjume 2 sekonda mbaje Ke paragjykime per dallimet racore?
Citim:Po citoj ato që tha Erald Gibbs Po jam Mos jeton gje ne Burdigala (Bordoja e sotme)? Jo jo Achley e vura Ti tani kishe kurioziet tjeter me?
Citim:Po citoj ato që tha Erald Gibbs Po jam Mos jeton gje ne Burdigala (Bordoja e sotme)?
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Jo jo Achley e vura Ti tani kishe kurioziet tjeter me? po kisha nje te fundit Marseja?
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Jo jo Achley e vura Ti tani kishe kurioziet tjeter me?
Po ti qenke yll moj e me thua mua pastaj Ke provuar te behesh bionde?
Citim:Po citoj ato që tha Ashley Po ti qenke yll moj e me thua mua pastaj Ke provuar te behesh bionde? hahahahha mos u tall jo kam ber vetem mesha Erald per prv fitet ne privaci Ti ke qen ndonjeher jashte shtetit?
Citim:Po citoj ato që tha Ashley Po ti qenke yll moj e me thua mua pastaj Ke provuar te behesh bionde?
Regjistruar: 30/04/2008 Vendbanimi: mu ke guri, qe bon xixa Mesazhe: 1800
Citim:Po citoj ato që tha Ashley sepse premte,shtune,te diele une rri me mamin dhe motrat kurse dite jave ike te shpia ku bashkejetoj me te ......
Citim:Po citoj ato që tha Ashley sepse premte,shtune,te diele une rri me mamin dhe motrat kurse dite jave ike te shpia ku bashkejetoj me te
__________________ "tie ciu' in pe de mussa che in carru de bo"
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne hahahahha mos u tall jo kam ber vetem mesha Erald per prv fitet ne privaci Ti ke qen ndonjeher jashte shtetit? sigurisht kam bere 1 vit shkolle ne Londer! a kalojne makina ne kanalin e le manshit?
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne hahahahha mos u tall jo kam ber vetem mesha Erald per prv fitet ne privaci Ti ke qen ndonjeher jashte shtetit?