Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > "Bari i thashethemeve"
Gjithsej 296 faqe: « E parë ... « 68 69 70 71 72 73 74 75 76 [77] 78 79 80 81 82 83 84 85 86 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Sykaltra
Gazetare cnn

Regjistruar: 26/11/2004
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 416

te me falni,
ju kerkoj ndjese,
si zonje shpie,
vet po dal,
jo perjashta,
po hyj mrena,
se ket filem e kam merak...

Reni mos u zemero,
ca te bej,kam dhe un vese!
her me mini, her me pije,
tani me ka ngel me pa tv
i fije!

gjume te mebel,
bisede te kendshme,
me miqt e etu.
mir ia kalofsh,
se un filmin du me pa,
e s`kam koh me kalu bosh

hahahahaahahahahahahahahhaha

ju perqafoj, jeni shume te mire, fisnike!

e para ish fjala, "sa te jeni ne ket bot rrokni gota,
puqni cupka,
keni kohe me fjet ne erresire.."

e kam nga pija , jam ba tap topit!

i si me vjen eraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

haahahhahaahah, -era "thashetheme....."

bye neser.... helga...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 11 Janar 2005 09:52
Sykaltra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra Kliko këtu për të kontaktuar me Sykaltra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra Shto Sykaltra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsak
INXHINJER LULESH

Regjistruar: 17/11/2004
Vendbanimi: USA Arizona
Mesazhe: 1455

Akoma ketu ti goc, po dil njehere nga temat e tjera moj te shplafte panuklla, po ti paske qen tu vdek me u martu re. Sa je martu e he e ke hum shijen, spo te degjoj me ne temat e tjera. Apo je tape moj, Helge moj po kujdesu moj cupe se kot nuk thone me mir te dali syri se sa nami. Por tek thashethemet do mbeteshh moj e uruar, pastaj te mesoj edhe Devo te besh poezi pa le. Po ste vrava ty un me llastiqet e gjyshit do te te vras. Mjaft o qeshem ooooo. Na late ktu bre.

Mesazh i vjetër 12 Janar 2005 00:07
durrsak nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsak Kliko këtu për të kontaktuar me durrsak (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsak Shto durrsak në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsak në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ELba^GurL
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 27/12/2004
Vendbanimi: live from ma house...hmmm....Y ?
Mesazhe: 250

oh oh oh pik e zez ce ka gjetur devon ime ............. ja mbylli deren e shpis kjo upupupuppu as per i paket cigare ska per ta lan perjasht:p

Mesazh i vjetër 12 Janar 2005 02:57
ELba^GurL nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ELba^GurL Kliko këtu për të kontaktuar me ELba^GurL (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ELba^GurL't! Kërko mesazhe të tjera nga: ELba^GurL Shto ELba^GurL në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ELba^GurL në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sykaltra
Gazetare cnn

Tungjatjeta bar"thashethemesh...!"

Eh, erdha serish ne kete bar, vetem,-pres Durresakun.
Ja dhe pak, ndoshta ka pas trafik rruges dhe mund te vonoje ca minuta!
Eh, mar "Devolliu", sa shpejt ike ne muaj mjalti!
Me le ne pritje, shpia eshte bosh,-bari i thashe themeve ka ngele bosh..
Na mungon shume, shume...
Erdha ketu te te kujtoja xemla imeeeeeeeeeee!
Te kam xhan vertet,
ja sante do paguaj une...Durresakun po pres!

Po dal pak jashte te shikoj nese ka ardhe, mos eshte ne parking!

hahahahaahahahahhahahaha, po qesh me veten...., ndonse kam trishtim ne shpirt...
Reni me mungon shume....!

Mesazh i vjetër 16 Janar 2005 09:43
Sykaltra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra Kliko këtu për të kontaktuar me Sykaltra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra Shto Sykaltra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsak
INXHINJER LULESH

Paske ardhe moj Helge...

Ho mo ti aty qenke! Mu dash me mush barkun para se me pi se do me kapte shpejt pastaj. Mir ke qen ti rrusho, apo ca mir thuj si pa burre eee. Ca ka me pi sonte ktu?

Mesazh i vjetër 16 Janar 2005 10:33
durrsak nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsak Kliko këtu për të kontaktuar me durrsak (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsak Shto durrsak në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsak në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sykaltra
Gazetare cnn

eh,

tani jam bere xurxull, tape sic i themi ne shqiptaret....Naten e mire...

Mesazh i vjetër 16 Janar 2005 11:38
durrsak
INXHINJER LULESH

Re: eh,

Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra
tani jam bere xurxull, tape sic i themi ne shqiptaret....Naten e mire...

E di une ku e ke hallin ti ,pa me shiko mua ora 5 e mengjezit tek ty dhe une jam duke pir akoma, me tap se tapa jam bo.

Mesazh i vjetër 16 Janar 2005 15:25
Sykaltra
Gazetare cnn

Re: Re: eh,

Citim:
Po citoj ato që tha durrsak

E di une ku e ke hallin ti ,pa me shiko mua ora 5 e mengjezit tek ty dhe une jam duke pir akoma, me tap se tapa jam bo.

hahahhahahahahahaha, ku je ti mar djal fisnik?!

hahahahaha, mir ti, po vet si tap jam cu edhe sat ne nadje!

hahahaahahahha, me ka marr malli per Renin,per zotin nuk te rren grupi jat ty ja!

PO Ksenia mar, ku ka tret kja vajz?!

edhe Ksenia me mungon!

Jam cu heret sat, kta shkun ne kishe, vet shpi,sepse nuk besoj ne kishe!
Besoj ne ZOt,
pak ranci ka per mu kisha!

Tu ba punt e shpis,-kam hy ne forum pak sa me shkru, me lexu naj gja te bukur!

Ma von takohena te bari, ok ?!Pashim grup!Te kam xhan!

Mesazh i vjetër 16 Janar 2005 20:43
ksenia
Ne vendlindje

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: TR
Mesazhe: 894

Wink

Per Helgen

Helga..Muahhhh.....Per ate qe e ke ndjere mungesen time....Une jam me provime po thashe po e kthej nje gote shpejt e shpejt me ju sot...Ne kembe nuk po ulem se po u ula s'cohem me une...
Te fala Renit,Devolliut...

Mesazh i vjetër 16 Janar 2005 21:22
ksenia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksenia Kliko këtu për të kontaktuar me ksenia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksenia Shto ksenia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksenia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Plloshtani,kete ronde do e paguaj une me nje kusht: te na recitosh dicka te Petrarkes

Per mua Malibu kamariere,meqe ra fjala

Mesazh i vjetër 17 Janar 2005 15:46
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 07:43 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 296 faqe: « E parë ... « 68 69 70 71 72 73 74 75 76 [77] 78 79 80 81 82 83 84 85 86 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > "Bari i thashethemeve"

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar