a thu te jete Tulipani qe ka pas qen te muzika ??!!
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
La mia anima e matura
da molto tempo
e si sgretola
piena di mistero.....
Pietre giovanili
rose dal sogno
cadono sull’acqua
dei miei pensieri..........
Ogni pietra dice:
“Dio è molto lontano!”
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
Altre anime hanno
dolenti spettri
di passioni. Frutta
con vermi. Echi
di una voce bruciata
che viene da lontano
come una corrente
d'ombre. Ricordi
vuoti di pianto
e briciole di baci.
hahaha ky google i poshter na tradheton librat
Ciauzz
__________________ "Sono gli altri le strade, io sono una piazza, non porto in nessun posto, io sono un posto"
Sa me acarojne keta punonjesit e UPS! Vetem te ngjisin letra ne dere dine."Erdhem dhe nuk ju gjetem", pa trokitur fare ne dere. Po c'kerkojne qe ne 7 te mengjesit aman!