Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Po bej nje urim te kjo tema meqe antari ne fjale nuk futet me. Nje urim per Gjergjin. Gezuar ditelindjen kudo qe te jesh!
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 23/11/2007 Vendbanimi: Frankfurt Mesazhe: 6857
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Tallesh.. JO... Ke ndonje Idee?
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Tallesh..
__________________ I am the author of my life; unfortunalty, I'm writing in pen & can't erase my mistakes.
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner JO... Ke ndonje Idee? Ja te pyes njehere amorin se ajo merr vesh nga keto pune....
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner JO... Ke ndonje Idee?
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha Eria He, shprehu! -.-"
Citim:Po citoj ato që tha Eria
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Ja te pyes njehere amorin se ajo merr vesh nga keto pune.... Mendova se do merrja nje pergjigje me te shpejte!
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Ja te pyes njehere amorin se ajo merr vesh nga keto pune....
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo He, shprehu! -.-" Kam turp!
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo He, shprehu! -.-"
Citim:Po citoj ato që tha Eria Kam turp! p.s. Vizioner, shiko anen e mire.. deri sa te marrim pergjigje nga amori do te te kete kaluar lemza
Citim:Po citoj ato që tha Eria Kam turp!
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo p.s. Vizioner, shiko anen e mire.. deri sa te marrim pergjigje nga amori do te te kete kaluar lemza S'po pushon
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo p.s. Vizioner, shiko anen e mire.. deri sa te marrim pergjigje nga amori do te te kete kaluar lemza
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner S'po pushon Ja se erdhi amori
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner S'po pushon