Ja mbarova dhe theme # 4. Te ik truni me gjithe kto shkrime, megjithse me pelqejn me shume reflections. Per cudi as gjume nuk kam me, edhe pse ora eshte 12:17 e nates. Me duhet te studjoj akoma per neser. C`te besh?!
Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha Enya Ja mbarova dhe theme # 4. Te ik truni me gjithe kto shkrime, megjithse me pelqejn me shume reflections. Per cudi as gjume nuk kam me, edhe pse ora eshte 12:17 e nates. Me duhet te studjoj akoma per neser. C`te besh?!
Sa e veshtire ishte te buzeqeshja sot...me nje inat te tille..po fundja ca faji me kishin njerezit mua..ca faji kishin qe te tregohesha e pasjellshme me ta...
Mgjth mire qe mbaroi per sot...se spo duroja dot me duke u shtirur sikur skish ndodh asgje..dhe une isha po ajo e njejta qe isha dhe dje..
ktu zihemi per korrupsion ne shqiperi, pango qe as nuk ja kisha deghuar emrin kurre!!
kriminel qe ja vlen te flasesh per, eshte ky Burnie Madof, qe volli 65 billion dollar pa vrare dhe pa zhveshur askend, dhe askush nuk din se ku ndodhen parat...!!!