dhoma666
djale i mire,,,,,,

Regjistruar: 20/01/2007
Vendbanimi: duke shaluar,,,instiktet....
Mesazhe: 325
|
Re: Femra
Citim: Po citoj ato që tha Vdekja_22
Me aq sa me eshte dhene rasti te mesoj rreth femres kam kuptuar qe askush nuk mund te jape nje perkufizim. Edhe ata qe e kane dhene, e kane dhene per femren qe u ka rastisur te njohin, pasi ato ndryshojne 100% nga njera-tjetra. Nejse, personalisht jam i teorise qe sa me shume ti njohesh femrat(teoria ime ), aq me pak do ti kuptosh. E mira fare eshte qe te mos arrish ti njohesh. Aristoteli thote qe femra eshte nje burre inferior i cili per ti rezistuar kohes e per te ruajtur egzistencen e saj ne mungese te forces fizike, asaj i eshte dashur te zhvilloje nje tjeter shqise., DINAKERINE. E ketu ne meshkujt jemi shume te padjallezuar. Nese ne na duhet ta fitojme gjate jetes djallezine, femrat e kane te lindur. S'jam as maskilist as feminist e si perfundim dua te them:
Femra eshte bota qe i mungon mashkullit dhe eshte e mrekullueshme !
nuk duhet futur ne nje lufte ku nuk mund te fitosh qofte edhe nje beteje te vetme kjo eshte te njohesh femrat,,,,,,,,,,,,,ato te ngrene nje keshtjelle tere jeten e tyre vetem per buurat dhe ne fund te thone qe nuk e meriton ,,,,,,,ato nuk kuptojne as veten kam pershtypjen nese ,,,,,,,,di vetem qe jane gjeja me e mire me embel me e vertete per te pasur nje jete plot vuajtje,,,,,,,,,,,,,,,,,,,